• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu sefer kuzen derdi

kardeem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
1.165
383
118
İstanbul
Hepinize günaydın. Kuzenimin eşinin derdini daha doğrusu sorusunu açıyorum sizlere. Konuyu bana anlatmasının üzerine ısrarlarına bu saate kadar direnmemle birlikte şuan burdayım.Çok samimi olduğumuz için bu tarz şeyleri dozunda konuşuruz birbirimizle. Kendisi kuzenimle cumartesi gecesi ilişkiye girmişler ve geri çekilme yöntemini kullanmışlar tabiki bu zamana kadar hep korunurlardı. Bi boşalma falan olmamış. Geçen ay 29unda adet görmüş yani bugün adet olması gerekmiş. Cumartesi ve pazar ağrısı çok varmış ve göğüs uçlarında ağrı fakat pazartesi, salı ve dün bu ağrılar kaybolmuş. Ben kendisine adetten 4 5gün önce hamilelik olma şansının duşük olduğunu ve gereken diğer şeyde de geri çekilme olduğunu söyledim. Ara ara kasıklarında ağrı olup geçiyormuş. Kendisinin merakı bu şartlarda hamile kalmış olabilir mi?

Son düzenleme:
Olabilir. .insanlar korunurken bile hamile kalabiliyor. Ayrıca yumurtlama günü her kadının farklı. Belki adetten 1 hafta öncesi yumurtlama günüdür

Olabilir. .insanlar korunurken bile hamile kalabiliyor. Ayrıca yumurtlama günü her kadının farklı. Belki adetten 1 hafta öncesi yumurtlama günüdür
Kendisine cevabınızı söyledim. Adet gününden itibaren tam 15.günde yumurtlama günüymüş o gunde cok agrisı oluyormuş internettende hesaplamış

Kendisine cevabınızı söyledim. Adet gününden itibaren tam 15.günde yumurtlama günüymüş o gunde cok agrisı oluyormuş internettende hesaplamış
Ozaman sorun yok:)ağrılarıda havalardan hormondan vs degisiklik göstermiştir. Birde hamile olabılır miyim diye düşünüyorsa vücudunu çok dinliyordur o yüzden farklılık göstermiş De olabilir. Büyük ihtimal hamile değil ama olaki adeti geçirir, farklı kanamayla karsilasirsa test yaptirir

Ozaman sorun yok:)ağrılarıda havalardan hormondan vs degisiklik göstermiştir. Birde hamile olabılır miyim diye düşünüyorsa vücudunu çok dinliyordur o yüzden farklılık göstermiş De olabilir. Büyük ihtimal hamile değil ama olaki adeti geçirir, farklı kanamayla karsilasirsa test yaptirir
Hemen iletiyorum, cevabınız için çok tesekkür ederiz :)

ya kızlar bnde bsey sorabılırmıym... son adetmın uzernden 3 ay gecti... dün test yaptrdm 5 üzeri bsey cktı... son ılıskm 5 gn once olmştu adet olmayalı ıse 3 ay... kafam cok karısıkkkk :(((

Arkadaşlar 3 gün oldu hala yengem adet olmamış dünden beri kasıkları ağrıyomurmuş fakat hala olmamış ve hafif beyaz akıntısıda varmış? Test yapicak 2 gün daha bekleyip sizce ihtimal nedir?

Back