Burda bir tek aileniz için değil hayatınız için yorum yapıcam. Çünkü cidden yaşadıklarınızi sağlıklı bulmuyorum. Eski konunuzu da okudum.
18 yaşında bir hata yapmışsınız ve daha yine büyümeden 22 yaşında bir hata daha yapıyorsunuz. Yine büyük sayilmazsiniz, yine aklınız başında tam sayılmaz.
Neden hep kendinizden yaşça çok büyük insanlar seciyorsunuz? Tamam bazı insanlar yaş farkına bakmadan evlilik yurutebiliyor ama ben sizin sağlıklı bir şekilde bu yaş farkını kapatacaginiza eski konunuza bakarak inanmıyorum. Iyi düşünün derim.
Ayrıca çalışıyorsunuz ne güzel kendi ayaklarınızın üstünde duruyorsunuz. Ve hayatınızı en güzel şekilde tat ala ala yasayabileceginiz yastasiniz. Ailenizden evinizi ayırın, kendi duzeninizi kurun. Bırakın ceyiz almayi felanda. Biraz hayatın, gençliğin tadına bakın. Gezin, tozun eğlenin. Ilerde bir gün karşınıza sizi yaslarinizda, sizin aradığınız kriterlerde biri çıkacaktır. Hiç yasayamadiginiz flört ü yaşayın ve evlenecekseniz öyle evlenin ama azıcık daha zamanı gelince.
Sürekli hayatinizda ki 3. Kişiler İçin gözünüzü karartmayin, kendiniz için yapın bunu. Benimkiler sadece " ben olsaydım napardim" empatisi. Tabii ki hayat sizin hayatınız, karar sizin kararınız..