- 8 Şubat 2017
- 591
- 511
- 103
Arkadaşlar merhaba. Daha önce buraya yaşadığım ilişkilerin sonuyla ilgili yazdım. Hep sorguladığım ‘niye böyle oldu, şimdi ne olacak, yazar mı, döner mi?’ tarzı şeylerdi. Bu sefer yine aynı şeyi sormamak için başta yazıyorum. Öncelikle kendimle ilgili biraz bilgi vereyim. Ben maalesef doğru olmayan insanlara takılı kalıp zaten olmaması gereken bir ilişki için kendimi heder eden biriydim. Beni önemseyen bir insanı da kendimce geçerli olduğunu düşündüğüm bir sebepten dolayı istemem. Doğru olmayan kişiler de neden beni istemiyor diye ah vah ederim. o kişiler için kendimi rezil ederim. Artık psikolojik destek bile almalıyım diye düşünüyorum. Bunları anlatmamın sebebi asıl konuyu benim nasıl birisi olduğumu bilerek değerlendirmeniz için. Şimdi ben instagramdan biriyle tanıştım. 3 ay önce beni eklemişti. Sonra başta güzel sohbet ettik bir gün yazmayınca ben bunu direkt sildim. Hayatımda beklemeye, fazlalığa tahammülüm yok(bu da kötü özelliklerimden birisi) neyse sildim gitti unuttum zaten. Bu pazartesi beni tekrar ekledi. Kabul ettim ve “önceden de eklediğinin farkında mısın” diye mesaj attım. O da “evet konuşmalar bile duruyor merak etme” dedi. “Peki” dedim öyle kaldı. Akşam da sinirlendim. “Yazmıyorsun niye ekledin bilmiyorum bak yine sileceğim ama ayıp olmasın bu sefer haberin olsun” dedim. O da “sen öyle sorunca utandım” dedi. Konuşurken hikaye paylaştı ve ben aynı kafede olduğumuzu fark ettim. Yanında akrabası olan bir çift varmış. Önce bana “sigara ikram edebilirim” dedi. “Kullanmıyorum” dedim. “Ben sana çay ısmarlayım” dedim. “Akrabalarımı bırakamam” dedi. “Peki” dedim. O da “su kenarında 2 dk konuşalım” dedi. “Tamam” dedim. Olay burada arkadaşlar. Adama bayıldım ya. Tipi düzgündü zaten ama davranışları konuşmalarıyla bütünleşince o kadar muhteşem geldi ki bana. Konuşmasını oturup kalkmasını bilen birisi işte. Hatta dönüşte bırakmayı teklif etti polis zaten kendisi ben de bu yüzden kabul ettim. Hani şunu söyleyim 28 yaşındayım (o da 2 yaş küçük maalesef ama bunun sıkıntı olmadığını söyledi). İlk defa birisi için bunu düşünüyorum ben bu adamla evlenmek istiyorum. Dur bu ne acele diyeceksiniz olumsuz özelliklerimden biri de bu zaten ama o kadar beğendim ki içim ısındı. Hayatta yanımda olmasını istediğim kişi bu arkadaşlar.
Şimdi benim merak ettiğim şu; zaten 2-3 gün olmuş ah bir akışına bırakabilsem bırakamıyorum dün sabah konuştuk 10.30 gibi akşam 8 olmuş yazmıyor çalışıyor biliyorum ama telefona bakma sıkıntısı çok yok kendisi söyledi zaten. Ben de mesaj attım normal bir şekilde o da hemen aradı yarım saat konuştuk. Kendisi bana ima etti aramıyorsun, 7-8 saatte bir yazıyorsun diye. Arkadaşlar kısaca ben bu ilişkinin içine etmek istemiyorum. Evet olmayabilir; illa olacak, beni isteyecek, evleneceğiz diye bir şey yok. Ama olmayacaksa bile adam akıllı, kendimi rezil etmeden olsun. Mesela ben nasıl bir tutum içinde olmalıyım. Yazmadığında etmediğinde ne yapmalıyım. İşte 4-5 saat yazmasa hemen her yerden silesim geliyor. Nasıl bekleyebilirim? Hatta farkındayım o da benden etkilendi. Bu etkiyi nasıl artırıp kendimi ona sevdirebilirim. Sizin fikirleriniz nelerdir, bana yardımcı olabilir misiniz?
Şimdi benim merak ettiğim şu; zaten 2-3 gün olmuş ah bir akışına bırakabilsem bırakamıyorum dün sabah konuştuk 10.30 gibi akşam 8 olmuş yazmıyor çalışıyor biliyorum ama telefona bakma sıkıntısı çok yok kendisi söyledi zaten. Ben de mesaj attım normal bir şekilde o da hemen aradı yarım saat konuştuk. Kendisi bana ima etti aramıyorsun, 7-8 saatte bir yazıyorsun diye. Arkadaşlar kısaca ben bu ilişkinin içine etmek istemiyorum. Evet olmayabilir; illa olacak, beni isteyecek, evleneceğiz diye bir şey yok. Ama olmayacaksa bile adam akıllı, kendimi rezil etmeden olsun. Mesela ben nasıl bir tutum içinde olmalıyım. Yazmadığında etmediğinde ne yapmalıyım. İşte 4-5 saat yazmasa hemen her yerden silesim geliyor. Nasıl bekleyebilirim? Hatta farkındayım o da benden etkilendi. Bu etkiyi nasıl artırıp kendimi ona sevdirebilirim. Sizin fikirleriniz nelerdir, bana yardımcı olabilir misiniz?