Bu sedef hastalığı bana dert oldu.:'(

12 yıldır çekiyorum bu illeti vitamin D i eczaneden alıp nemlendiriciye katıp sürenler var. Nonsteroid kremler de kullanılıyor. benimki hem saç derisinde hemde dirseklerde bazende diz kapak ve ayağımda çıkıyor. artık hiç bişey işe yaramaz oldu... seninki hafif bişeye ve geçici bişeye benziyr. Coresatin fungicidial krem(mavi krem) işe yarayabilir bana çapa tıp fakültesi önermişti ama sende ilkin bi doktora görün. Ben umutsuz vakayım artık hiçbişey fayda vermiyor

bende de sedef var ve ırsi bı hastalık malesef annem dayım abım hepsınde var 2 cıns bırı ureyen yanı dagılan bırı de cıktıgı yerde oyle kalan erkek sedef dıyorlar

11 yasında doktora ılk gıttıgımde 1 tl paradan daha buyuk plaklar vardı dızlerımde bacaklarımda ve doktorun verdıgı kortızonlu ılaclar gecırdı takı lıseye kadar

saclarım kollarım bacaklarım kalca bıkını bolgesı tekrar sedefle kaplandı bende aksıne kasıntı yok sadece sac dıplerım kasınır o kadar

mersıne gıttım 1 hafta ve 30 dk guneslenıp denıze gırdım her gun ve ınanın sıldı attı sankı

evlenme donemınde ekrar cıktı yanı yaklasık 8 yıl sonra sımdıde hala var allahtan esım tıksınmıyor benden cunku cevremde cok var

ama sunu bılın ve kabullenın sedefın tedavısı yok sadece gecıcı cozumler yapılıyor malesef

Merhabalar sırf bu hastalık yüzünden üye oldum siteye. 3 yıldır Sedef hastasıyım ve hiç umursamadan yaşamaya çalıştım. Ta ki her yerimde bi an da artış gösterene kadar. Şu an bitkisel kür ve farklı tedaviler uyguluyorum. Geçecek inşallah

canım çok şükür benimki hep aynı yerlerimde.Artmadı şükürler olsun kafayı yiyecektim.stresten uzak kalman gerek o zaman geçebilir.

canim kac yildir bu hastalikla cebellesiorm gtmedgm.doktr kalmadi? bu hastalga en ii gelen sey gunes prf bi doktrda uvb tedavisi goruodum cok pahaliya geliodu bende cozumu o makineden yaptrmakla buldm:)

canim kac yildir bu hastalikla cebellesiorm gtmedgm.doktr kalmadi? bu hastalga en ii gelen sey gunes prf bi doktrda uvb tedavisi goruodum cok pahaliya geliodu bende cozumu o makineden yaptrmakla buldm:)

Aaa ne kadar güzel bişey yapmışsın ... bende Yen'i başladım uvb tedavisine faydası ne kadar sürede belli oluyor takriben

Karaciğer enzimleri de düzelme yaptımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…