- 2 Şubat 2017
- 3.292
- 3.460
-
- Konu Sahibi Turkish Delight
sende var mı cnmkortizona gitsen de ne olacak ki canım. keşke çaresi olsa..
yok canım eşimde. ALevlenlenme dönemleri oluyor bazen gerçekten sıkıntı ve acı verici geçiyor. Ama en iyi tedavi(kökten çözüm deil tabi) çapa tıp fakultesi dermotolojide aldık biz. Şu an görünürde hiçbişey kalmadı herşey normale döndü. Ama tabi her an bi yerden geri geleceğini biliyoruzsende var mı cnm
acil şifalar allah çaraeiz dert vermesin bütün vücutta var mıydı cnmyok canım eşimde. ALevlenlenme dönemleri oluyor bazen gerçekten sıkıntı ve acı verici geçiyor. Ama en iyi tedavi(kökten çözüm deil tabi) çapa tıp fakultesi dermotolojide aldık biz. Şu an görünürde hiçbişey kalmadı herşey normale döndü. Ama tabi her an bi yerden geri geleceğini biliyoruz
Evlendiğimiz dönem sıkıldı herhalde o zaman bütün vücudu sarmıştı öyle ki ayak tabanına kadar. Çok sıkıntılı bi süreçti. Polis ve bu rapor verilebilecek hastalığa girmiyormuş o halde işe gidiyordu. Sonra gidilen ve çare olamayan o kadar doktordan sonra çapa dermotoliye gitti. Bi dizi kan testi yapıldıktan sonra, 2 sene çocuk düşünmemesi uyarısıyla adını yazamayacagım bir hap verdiler . Hap ilk etapta işe yaramıyomuş gibi göründü. 40 tane vardı içinde doktor bu kutu bitecek dedi. İnanır mısın 40. gün son haptan sonra tertemiz oldu vucut. bildiğin normale döndü. Ama tabi ara sıra dirseklerde diz kapaklarında kendini gösteriyor sonra geçiyor.. ama oyle vucuda yayılıp rahatsızlık verme olayı olmuyor artıkacil şifalar allah çaraeiz dert vermesin bütün vücutta var mıydı cnm
Canım geçmiş olsun.aynı sıkıntı benim eşimde de var.o ilaçtan bizde kullandık.sperm sayısında sıkıntı çıkardı.üstelik doktor bizi bu konuda uyarmamıştı.1 yıldır ara verdik ilaca.çocuk düşünüyoruz diye.düzelme oldu biraz spermlerde ama ne ben hamile kaldım nede eşim düzeldi.çok zor bi hastalık.d vitamini çok etkili oluyormuş.en iyi gelende güneş ışınlarıymış.çok üzülüyorum eşim için.Rabbim bu hastalıktan muzdarip olan herkese acil şifalar versin....Evlendiğimiz dönem sıkıldı herhalde o zaman bütün vücudu sarmıştı öyle ki ayak tabanına kadar. Çok sıkıntılı bi süreçti. Polis ve bu rapor verilebilecek hastalığa girmiyormuş o halde işe gidiyordu. Sonra gidilen ve çare olamayan o kadar doktordan sonra çapa dermotoliye gitti. Bi dizi kan testi yapıldıktan sonra, 2 sene çocuk düşünmemesi uyarısıyla adını yazamayacagım bir hap verdiler . Hap ilk etapta işe yaramıyomuş gibi göründü. 40 tane vardı içinde doktor bu kutu bitecek dedi. İnanır mısın 40. gün son haptan sonra tertemiz oldu vucut. bildiğin normale döndü. Ama tabi ara sıra dirseklerde diz kapaklarında kendini gösteriyor sonra geçiyor.. ama oyle vucuda yayılıp rahatsızlık verme olayı olmuyor artık
Sperm sayısı mi mesele bilmiyorum açıkçası. Zaten istemiyordum o dönem çocuk. Sonrasında hamile kaldım ama uğraşmadan. Doğrusu ben biraktirmazdim eşime, önce onun sağlığı çünkü. . Ama dedigim gibi zaten kesin çözüm değil. Ve suna eminim ne zaman bi şeylere ciddi anlamda sikilsa ki ketum dur çok yansıtmaz , sedefler hemen belirmeye başlıyor. Ve ne zaman içindekileri dökse biraz rahatlasa azalıyor. Doktor da demişti atma içine herseyi böyle diye. Demek ki var bi alakası psikolojik durumlaCanım geçmiş olsun.aynı sıkıntı benim eşimde de var.o ilaçtan bizde kullandık.sperm sayısında sıkıntı çıkardı.üstelik doktor bizi bu konuda uyarmamıştı.1 yıldır ara verdik ilaca.çocuk düşünüyoruz diye.düzelme oldu biraz spermlerde ama ne ben hamile kaldım nede eşim düzeldi.çok zor bi hastalık.d vitamini çok etkili oluyormuş.en iyi gelende güneş ışınlarıymış.çok üzülüyorum eşim için.Rabbim bu hastalıktan muzdarip olan herkese acil şifalar versin....
Eşimin bırakma sebebi çocuk değil karaciğer enzimlerine sıkıntı yapmasıydı canım.yani çocuk için bırakmadı.evet psikolojiyle çok alakası var.sizlerde sperm sayısında sıkıntı yaratmamasına ve çocuk sahibi olduğuna çok sevindim.Sperm sayısı mi mesele bilmiyorum açıkçası. Zaten istemiyordum o dönem çocuk. Sonrasında hamile kaldım ama uğraşmadan. Doğrusu ben biraktirmazdim eşime, önce onun sağlığı çünkü. . Ama dedigim gibi zaten kesin çözüm değil. Ve suna eminim ne zaman bi şeylere ciddi anlamda sikilsa ki ketum dur çok yansıtmaz , sedefler hemen belirmeye başlıyor. Ve ne zaman içindekileri dökse biraz rahatlasa azalıyor. Doktor da demişti atma içine herseyi böyle diye. Demek ki var bi alakası psikolojik durumla
Teşekkür ederim canım. Oysa o karaciğer enzimleri için başta çok test yapılıyor. Ona göre veriliyor ilaç. Keşke sonuna kadar gidebilseydi çünkü 40 gün sonra sedeften eser kalmamıştı o tedaviyle. Üzüldüm gerçekten. Gerçe biz Sedef yani öyle görüntüsünü falan hiç takmiyoruz. Ama alevlenme dönemleri çok acı verici olabiliyor ki Rabbim düşmanıma vermesin . Allahım size de şifa verir inşallah. .Eşimin bırakma sebebi çocuk değil karaciğer enzimlerine sıkıntı yapmasıydı canım.yani çocuk için bırakmadı.evet psikolojiyle çok alakası var.sizlerde sperm sayısında sıkıntı yaratmamasına ve çocuk sahibi olduğuna çok sevindim.
cok güzel bir haber teşekkür edertim :)Evlendiğimiz dönem sıkıldı herhalde o zaman bütün vücudu sarmıştı öyle ki ayak tabanına kadar. Çok sıkıntılı bi süreçti. Polis ve bu rapor verilebilecek hastalığa girmiyormuş o halde işe gidiyordu. Sonra gidilen ve çare olamayan o kadar doktordan sonra çapa dermotoliye gitti. Bi dizi kan testi yapıldıktan sonra, 2 sene çocuk düşünmemesi uyarısıyla adını yazamayacagım bir hap verdiler . Hap ilk etapta işe yaramıyomuş gibi göründü. 40 tane vardı içinde doktor bu kutu bitecek dedi. İnanır mısın 40. gün son haptan sonra tertemiz oldu vucut. bildiğin normale döndü. Ama tabi ara sıra dirseklerde diz kapaklarında kendini gösteriyor sonra geçiyor.. ama oyle vucuda yayılıp rahatsızlık verme olayı olmuyor artık
amin sağolunCanım geçmiş olsun.aynı sıkıntı benim eşimde de var.o ilaçtan bizde kullandık.sperm sayısında sıkıntı çıkardı.üstelik doktor bizi bu konuda uyarmamıştı.1 yıldır ara verdik ilaca.çocuk düşünüyoruz diye.düzelme oldu biraz spermlerde ama ne ben hamile kaldım nede eşim düzeldi.çok zor bi hastalık.d vitamini çok etkili oluyormuş.en iyi gelende güneş ışınlarıymış.çok üzülüyorum eşim için.Rabbim bu hastalıktan muzdarip olan herkese acil şifalar versin....