Bu sayfaya bakmadan geçmeyin

kelebekgil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2009
55
0
86
İstanbul
KIZLAR BUGÜN DOKTORA GİTTİM VE KLOMEN VE DELTACORTRİL ADINDA İKİ İLAÇ VERDİ DAHA ÖNCE BU İLAÇLARI KULLANAN VE FAYDASINI GÖREN VARMI ARANIZDA HADİ KIZLAR BİLGİLERİNİZİ PAYLAŞIN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.opuyorumnanaktan

canım ben sadece klomen ve ardından çatlatma iğnesi vurundum. 3 aydır tedavi gördüm ilaçlar işe yaradı ama ben gebe kalmayı başaramadım :çok üzgünüm:

Canım klomen hadi yumurta çoğaltıcı geliştirici ama deltacortil düşük dozda kortizon hapı ne için verdi ki bunu sana ben 2 ay kullanmıştım klomeni 2. ayımda hamile kaldım ama düşükle sonuçlanmıştı Allah gönlüne göe versin.

catlatma ignesi nedir neyi catlatiyor , gecenlerdede bir baslik okumustum?? cahil kalmisim sanirim bana aciklayabilirmisiniz bunu???

evet bende anlayamadım hadi klomeni falan biliyorum ama deltacortrili bilmiyorum ilk defa kullanıorum.Prospektüsünü okudum ama benim anlayacağım hiç bişi yazmıyordu

catlatma ignesi nedir neyi catlatiyor , gecenlerdede bir baslik okumustum?? cahil kalmisim sanirim bana aciklayabilirmisiniz bunu???

çatlatma iğnesi yumurtaları çatlatmak için kullanılıyor.klomen le yeterli olgunluğa erişmiş yumurtalar çatlatma i,ğnesi vurularak çatlatılıyor sana da o na göre ilişki takvimi çıkartılıyor gebelik için bir yöntem yani

genc kizlik dönemini yurt disinda gecirdim ve hala kadin olarak devam ediyorum burda yasamaya o yüzden duymadim demek , ilgilenip yorum yazdigin icin tskler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…