uskudar Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Ekim 2010 117 3 27 Nisan 2012 Konu Sahibi uskudar #1 Arkadaşlar merhaba hepinize; Yabancı bir şarkı,hareketli temposu yüksek,bir kadın söylüyor nakarat kısmında kesik kesik ee eee eee diyor kimdir bu ????? aradım bulamadım :44:
Arkadaşlar merhaba hepinize; Yabancı bir şarkı,hareketli temposu yüksek,bir kadın söylüyor nakarat kısmında kesik kesik ee eee eee diyor kimdir bu ????? aradım bulamadım :44:
KapicininBitliKizi Guru Kayıtlı Üye 6 Kasım 2007 2.995 23 27 Nisan 2012 Konu Sahibi uskudar #2 nancy arjam olabılrımı bulım dur yuklım D:
KapicininBitliKizi Guru Kayıtlı Üye 6 Kasım 2007 2.995 23 27 Nisan 2012 Konu Sahibi uskudar #3 Nancy Ajram - Oul Tani Kda / bu olabılırmı
uskudar Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Ekim 2010 117 3 27 Nisan 2012 Konu Sahibi uskudar #4 KapicininBitliKizi .!.: Nancy Ajram - Oul Tani Kda / bu olabılırmı Genişletmek için tıkla... yok canım ya benim dediğim daha çok disco tarzında,bu da güzelmş ama teş.ederim
KapicininBitliKizi .!.: Nancy Ajram - Oul Tani Kda / bu olabılırmı Genişletmek için tıkla... yok canım ya benim dediğim daha çok disco tarzında,bu da güzelmş ama teş.ederim
little bird ❤️🔥 Kayıtlı Üye 4 Eylül 2011 3.244 5.427 28 Nisan 2012 Konu Sahibi uskudar #5 The Cranberries - Zombie - YouTube Aklıma direk bu geldi. Pek disko tarzı değil ama zombie e e e diye söylüyor.
The Cranberries - Zombie - YouTube Aklıma direk bu geldi. Pek disko tarzı değil ama zombie e e e diye söylüyor.
uskudar Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Ekim 2010 117 3 28 Nisan 2012 Konu Sahibi uskudar #6 katyperrym .!.: The Cranberries - Zombie - YouTube Aklıma direk bu geldi. Pek disko tarzı değil ama zombie e e e diye söylüyor. Genişletmek için tıkla... çok teş.ederim ama bu da değil ayrıca bu sanatçıyıda severim
katyperrym .!.: The Cranberries - Zombie - YouTube Aklıma direk bu geldi. Pek disko tarzı değil ama zombie e e e diye söylüyor. Genişletmek için tıkla... çok teş.ederim ama bu da değil ayrıca bu sanatçıyıda severim
spaniard Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Şubat 2010 1.804 22 2 Mayıs 2012 Konu Sahibi uskudar #7 yeni bir şarkı mı? benim aklıma rihanna dan umbrella geldi nakaratta e ee diyor. [video=youtube;CvBfHwUxHIk]http://www.youtube.com/watch?v=CvBfHwUxHIk[/video]
yeni bir şarkı mı? benim aklıma rihanna dan umbrella geldi nakaratta e ee diyor. [video=youtube;CvBfHwUxHIk]http://www.youtube.com/watch?v=CvBfHwUxHIk[/video]