Bu şarkı için yorumlarınız...

Random

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
428
4
0
İstanbul
Nişanlımla şarkımız rafet el romandan ömrümün sahibi.Şarkımız olduğu için dans müziği olarak kullanayım diyorum ama nişanlım pek olumlu bakmıyor.Dans müziği olarak bunu kullansak nasıl olur dans müziği için uygun mu fikirleriniz neler?:69::69:

merhaba arkadaşım

aslında ortak şarkılar eşliğinde insan dans etmeli benmi nişanlımal ortak bir şarkım yok mesela :)
bütün şarkıları seviyoruz kendisi de aynı zamanda müzisyen olduğu için belkide sıkıntı bundan kaynaklanıyordur.

dans müziği herkesin anlayabileceği siz birbirinize bakarken size bakan insanlarında o duyguyu yaşamaları lazım onlarıda bir yerlere götürmek lazım diye düşünüyorum bu yüzden hiç vazgeçilmezler arasında olan titanic samanyolu gibi unutulmaz bir o kadarda güzel olmalı bende arıyorum fakat şuan aklıma gelen yok malesef

kendi ortak şarkıya gelince düğünlerde ilk siz sonra eşli olmak üzere iki defa felan dans ediliyor o zamanda içinde kalmasın onuda çaldırırsın

merhaba arkadaşım

aslında ortak şarkılar eşliğinde insan dans etmeli benmi nişanlımal ortak bir şarkım yok mesela :)
bütün şarkıları seviyoruz kendisi de aynı zamanda müzisyen olduğu için belkide sıkıntı bundan kaynaklanıyordur.

dans müziği herkesin anlayabileceği siz birbirinize bakarken size bakan insanlarında o duyguyu yaşamaları lazım onlarıda bir yerlere götürmek lazım diye düşünüyorum bu yüzden hiç vazgeçilmezler arasında olan titanic samanyolu gibi unutulmaz bir o kadarda güzel olmalı bende arıyorum fakat şuan aklıma gelen yok malesef

kendi ortak şarkıya gelince düğünlerde ilk siz sonra eşli olmak üzere iki defa felan dans ediliyor o zamanda içinde kalmasın onuda çaldırırsın

ilk dans için uygun değil diye düşünüyorsun sanırım sen :26:

Rafet El Roman "Ömrümün Sahibi" kına da ilk dansımızı yaptığımız şarkı, ben de eşim de çok severiz bu şarkıyı bence uygun ilk dans için... Düğünümüzde de Soner Arıca'nın "Seni Seviyorum" şarkısını kullanmıştık ilk dansımızda...

Back