ya yok boyle bırsey bu sampuanı aldıktan sonra bu zamana nasıl kozmetık sampuanları kullandım anlamıyorum bu sampuanlar % 1oo organık hıcbır kımyasal madde yok ben kuru saclılar ıcın kullanıyorum kesınlıkle deneyın bna hak vereceksınızzemuszemus
sampuanın markası NATURE'S GATE
baska yokmu kullanan bende merak ettim şimdi kızlar bu şampuanı kullanların sacında gürleşme varmı yani sac tellerinde kalınlaşma oldumu kepeği önlüyomu bide sacların hızlı uzamasına yardımcımı şimdiden tşk ettim ...
ismi neture's gate benım kı kuru saclar oldugu ıcın benım kı papatya kokulu cok guzel cok memnunum kullandıgımdan berı saclarım daha hızlı uzamaya basladı
baska yokmu kullanan bende merak ettim şimdi kızlar bu şampuanı kullanların sacında gürleşme varmı yani sac tellerinde kalınlaşma oldumu kepeği önlüyomu bide sacların hızlı uzamasına yardımcımı şimdiden tşk ettim ...
kepegı onleyen yada kasınan sac derısı ıcın olan cesıtlerı de var tabıkı benım ıcın en onemlısı yuzde yuz dogal olusu organık yansırnaşık şeyı ıyıkı almısım be
kepegı onleyen yada kasınan sac derısı ıcın olan cesıtlerı de var tabıkı benım ıcın en onemlısı yuzde yuz dogal olusu organık yansırnaşık şeyı ıyıkı almısım be