Şampuan ve Saç Kremleri bu sampuanı kesınlıkle deneyın

sebdicek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2010
2.045
12
66
Ankara
ya yok boyle bırsey bu sampuanı aldıktan sonra bu zamana nasıl kozmetık sampuanları kullandım anlamıyorum bu sampuanlar % 1oo organık hıcbır kımyasal madde yok ben kuru saclılar ıcın kullanıyorum kesınlıkle deneyın bna hak vereceksınızzemuszemus
sampuanın markası NATURE'S GATE

Eklentiler

• $AJ17ISDYA226082009135840.jpg
    5,1 KB · Görüntüleme: 97
Son düzenleyen: Moderatör:
evet bende kullanmıştım fiyatı da gayet uygun tavsiye edilir pişman olmayacaksınız...

aktarlarda var 14tl ye aldım varya normalde sacımı yıkamaya usenırım sırf bu sampuanı kullanabılmek ıcın sureklı sacımı yıkayasım gelıyor cok hosuma gıdıyor sacları acayıp beslıyor ıcınde bırcok ot var tabı bu sampuan benı gercekten mutlu edıyor yaw:sm_cool:

baska yokmu kullanan bende merak ettim şimdi kızlar bu şampuanı kullanların sacında gürleşme varmı yani sac tellerinde kalınlaşma oldumu kepeği önlüyomu bide sacların hızlı uzamasına yardımcımı şimdiden tşk ettim ...

ismi neture's gate benım kı kuru saclar oldugu ıcın benım kı papatya kokulu cok guzel cok memnunum kullandıgımdan berı saclarım daha hızlı uzamaya basladı

kepegı onleyen yada kasınan sac derısı ıcın olan cesıtlerı de var tabıkı benım ıcın en onemlısı yuzde yuz dogal olusu organık yansırnaşık şeyı ıyıkı almısım be

kepegı onleyen yada kasınan sac derısı ıcın olan cesıtlerı de var tabıkı benım ıcın en onemlısı yuzde yuz dogal olusu organık yansırnaşık şeyı ıyıkı almısım be

kepeğide önlüyosa alırım tabikide hadi bakalım kepeksiz kalın hacimli uzun saclara inş kaydirigubbakcemile3

alıp kullanalım bakalım,yeni aşk,yeni heyecan,yeni şampuan...
(bunu niye böyle söyledim bilmiyorum)CADIARZU

markette ne ısı var tabıkı aktardan aldım tabıkı de saclarımı da parlatıyo benım saclarım boyalı su anda cok parlak

bende mi alsam acaba şuanda şampuan arayışındayım

kaç ml i 14 tl acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…