bakım maskesi Loreal Force vector maskeyi tavsiye ederim kesinlikle, bi dene çok memnun kalıcaksın, benimde saçım ince telli ve hergün düzleştiriorum ama bu çok işe yaradı çok iyi geldi yalnız piyasada yok kuaförlere geliyor sadece yada netten bulabilirsin profesyonel bakım cunku..
benim saçlarım da çok ince telli ve yıpranmış malesef
merhaba kızlar ...
yaklasık 1-2 ay saçımı uzatmak için denemeediğim şey kalmadı.. uzadıda ensemde olan saçlar omzuma indi fakat bi sıkıntım var saçlarm çok ince telli düzleştiricnde fena bişekilde yanıyoo düzleştiriciminde ayarı yok cok yanıyo sanırım ondan ve şuan acayip kırıkönerebilceğiniz bi saç bakım maskesi varmı kırıklar için napmalıyım ... cevab vern lütfenn ..
argan yağı diyorum başka bişey demiyorum kızlar
ilkini kullanıyorum mükemmel
Eki Görüntüle 675992 Eki Görüntüle 675993
saçlarımı kestireli 3 ay oldu normalde haftasına kırılırdı o günden beri her duştan sonra nemli saçlarıma özellikle uçlarına uyguluyorum sonuç mükemmel=sıfır kırık yumuşacık saçlar
arkadaşlar bende şaç dökülmesinden muzdaribim. hamileyken saçlarım hem uzadı hemde dökülmüyordu. fakat doğumdan sonra aşırı derecede dökülüyorlar.. doğum yapalı 8 ay oldu. bu duruma bir önerisi olan var mı?...
doğum yapmadım ama yapan arkadaşlarımdan duyuyorum bu durumu, bildiğim kadarıyla bu geçici bir durum, hamilelik döneminde saç dökülmüyormuş ve çok güçleniyormuş (östrojen hormonunun fazla salgılanmasından heralde) doğumdan sonra da hızla dökülüp, bir süre sonra dökülenler geri çıkıyormuş, yani endişelenecek bir şey yok. tabii ki emzirdiğiniz ve stresli olduğunuz için beslenmenize vs. dikkat edin ki kalıcı bir durum olmasın. bebeğinizi öptüm :)
saçın yavaş ya da hızlı uzaması diye bir şey olduğunu sanmıyorum, uçlardan kırıldıkça koptukça yavaş uzuyormuş gibi geliyor, uçları ısıdan koruyacak ürünler kullan bence (ben elidor keratinolojininkini kullanıyorum güzel) haftada bir de doğal bir maske yap (ben maske yoksa saça iyi gelecek bir yağ sürüp bekletiyorum arada sırada) şampuan olarak nude tavsiye ederim, ben kullanıyordum ama kafamda 3 insan saçı olduğu için hacimli görünmesi hiç iyi olmuyordu :) sana iyi gelir. saç diplerine de tonik kullan tamamdır.
tonik derken canım