• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bu sac rengini nasıl elde ederiz

slm miriana sana bir konuda danışmak istiyorum ama bugün öğlene kadar cevap almam lazım akşama boyamam gerekiyor.Saçım şimdi sarı en son paltin sarı ile boyamıştım .Voilanın son çıkan renklerinden karameli aldım acaba nasıl olur.

öncelıkle abonelıklerıne ekle sayfamı bırdaha aramak zorunda kalmazsın saçınla ılgılı sıkıntı ve sorunlar için..
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-re...-cevaplar.html (Saç Rengi,Modeli Ve Saç Bakımı İçin Uzmanından Cevaplar)
soruna gelınce karamel ıstıyorsan bununla boya..amonyaksız tabı platınler saçını cok öldurmedıyse..boyayı rahat alıyorsa..
ur_248_1534_2191_73920.jpg

şu voılayı nası ve neden kullanırsınız bılmem kalıtesız ve akan bır urun..

valla burası miriananın topiği değil.ama sana miriananın vericeği cevabı yazarım istersen.loreal casting çikolata karamel al boya diyecek.

benim fikrimle ilgileniyorsan eğer voila karamel dediğin 7.8 ise kızıllık yapıyo.yoksa hoş bir renk.ama kızıllık istemiyorsan palette 7.55 var onu deneyebilirsin.palettede bu rengi bulamazsan vital 7.55 i de kullanabilirsin.ikisi de aynı renk veriyor.

vay be benım vercegım cevabı kestırebılıyorsun demek :1shok: ama çikolatada kızıllık var aynı zamanda koyu olur..oyuzden bal köpüğü önerdım

miriana voila kalitesiz ve akan bir ürün değil.tam aksine iki seferdir voila ile boyuyorum ve ne bir akma ne de istemediğim veya beklemediğim bi renkle karşılaştım.iki farklı rengiyle boyadım son iki aydır ikisi de katalogta nasıl görünüyorsa öyle çıktı.ama aynı şeyi ben amonyaksız boyalar için söyleyemem.amonyaksız boyalarla önceden boyanmış ve dipten kendi saç rengi çıkmışsa saçta bir sürü renk oluyor.tek renk elde edilemiyor malesef.amonyaksız boya kullanıp da iyi sonuç alanlar genelde kendi doğal saç rengi üzerine uygulayanlar veya dip boyası gelmemiş olanlar.burada loreal ile ilgili genel bir sıkıntım yok yanlış anlama ama casting serisi ile ilgili problem var.insanlar bu seri ile boyarken umdukları şeyle karşılaşamıyorlar malesef.

şöyle soylım bu işin uzmanlıgını yapmış kozmetık sektorune emek vermıs bırı olarak ben voıla begenmıyorum..saçı matlaştırdıgını düşünuyorum ..annem bırkac kez kullandı ve aktı..herkeste her renk aynı olacak dıye bır sonuc yok tabı sana ıyı geldıyse gayet normal..ben genel tepkılerden bahsedıyorum..saça boyarken bakım yaptıgını düşünmuyorum castıng serısı dedıgın gıbı dogal ve tek renk saçta ıyı sonuc verıyor..zaten yukarda arkdsa dedıgımı okuduysan:amonyaksız tabı platınler saçını cok öldurmedıyse..boyayı rahat alıyorsa.. dedım..lorealde en ıyı kapatıcılık ve dengeye eşit boyamaya sahıp urun exelance serısıdır kuaforlerın kullandıgı majıral serısıde ıyıdır..

loreal castıng ve recital serısı daha dogal ve beyazı yogun olmayan ınsanlara gore

o halde bana da iyi gelmeyecek loreal casting CADIARZU
çünkü saç rengim şu anda platin sarısı ve diplerden gelecek olan rengim ise açık kumral...
amonyaksız olduğundan iyi sonuç alacağımı düşünmüyorum loreal ile:umursamaz:
palette karamel deneyeceğim büyük ihtimal

her markanın her rengı ayrıdır...cıkolata kahvesıde bu serılerın ustunde ornegın 6.35 ler burdakı 35 işin içinde baska yansımalar oldugunu gosterıyor...ayrıca kadıfe kahve serısı...herzaman dogal ve kumral saça net renk tutar..boyalı yada koyu saçlara 2-3 boyamada

Kızlar bu saç rengini evde nasıl elde edebiliriz? Bilgisi olan var mıı. Araştırdım ama emin değilim. Palette karamel, Loreal Casting çikolata kahve vs. yakın gibi ama bilemedim..
Şu anki saç rengim platin, biraz daha uzadığında bu renge yakın bir ton istiyorum şimdiden araştırıyım dedim. Helppeyvahedigeldismile

624kahve.jpg

kızlar hakikaten bu saç rengi tam olarak nedir bilen biri yardımcı olsa:81:

Back