arkadaşlar çook uzun zamandır istedıgım ve hıc elde edemedıgım bu saç rengini nasıl yapabılırım yardım edersenız cok sevınırım evde kendım yapmak ıstıyorum cunku kuaforlerden hep hayal kırıklıgıyla cıktım o kadar da umut vermıslerdı artık en son çare kendım denenk ıstıyorum..komple yapmıcam zaten rofle seklınde ıstıyorum su an sac rengım koyu kahve boya yapmıstım ama artık cıkmıstır sanırım:44http://www.magazinkolik.com/TV/17364/Seren-Serengil-CANLI-YAYINDA-UZGUNUM:
evet evde yapmayı dusunuyorum genelde kendım boyuyorum cunku bır cok kuafor yaparız yaparız merak etme dıyolar ama husran la cıkıyorumama bu sekılde yapmıcam aralarına az atmayı dusunuyorum....oreal le acıp sanırım uzerıne ayrıyetten bır renk mı gerekıyo acaba?
Bence evde röfle işine hiç girişme en azından röfle setleriyle.... Kuaför bana kızdı öyle iş yeri sahibi değil askeriyenin kuaföründeki asker evde neden yaparsınız büyük işleri bilmem dedi. Bizde ( kuaförlerde) kurtarrıcı ürünler var onları içine ekliyoruz ve sonrasındada uyguluyoruz dedi ama sizin aldıklarınız hazırlarda bunlar yok dedi. Ben bundan sonra gittiğim kuaföre resimle gideceğim ve bunu yapabilir misin diyeceğim ;eğer evet yaparım derse imzala bakalım şu kağıdı diyeceğim bir sözleşme hazır şekilde gideceğim. Eğer yapamazsan yaptığın saç için ücret ödemeyeceğim, eğer saçlarım olması gerekenden daha fazla yıpranırsa sana tazminat davası açma hakkına sahip olacağım diyeceğim. Zaten bu şartları kendine güvenen kuaförese kabul eder, eğer yok yan çizerse kendinden bile emin değildir hemen yol gösterir o yüzden artık blöf yapacağım.... Artık böyle.. bzi kırk türlü bakımlar yapalım ama işi bilmez kuaför para uğruna saçları heba etsin sonra kırk boya parası masraflarıyla saçı topalarmaya uğraşalım .. yok öyle yağmaaaaa
guzel fıkır aslında ama ıse yarar mı bılemıyorumkuaforlerden sogudum artık resmen:2:rofle setlerını de denemıstım ama hosuma gıtmedı..kuafor malzemesı saten yerden açıcı aldım ama sadece onunla bu rengi elde etmek mumkun degıl sanırım....yaa bılen yok mu aceppp