- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 35
- Konu Sahibi serenaysero
Cok guzel olmus. Ama gecisleri niye turuncu birakmislar aslinda platin sariymis turunculasmadan renk geçişi yapabilirlermis. Gri lerde bikac yikamaya sarı olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sarı saçı çok sevmem ama yinede guzel duruyor kestane ve kumral benim tercihim25 yaşında minyon kısa boyluyum beyaz tenli kahverengi gözlüyüm, saçım platin sariydi yalnız sürekli dip boya yapmaktan saçım çok yıprandı ve dinlendirmek için ombre yapmak istedim,hemde kuaförler sürekli zam yapıyor boyaya herayda gitmek maddi anlamda yipratiyo , gitmeyince de çok vasat duruyordu.
kuaförüm alt kısımları kullulestirdi birkaç yıkamaya akar dedi gri kısımlar sarıya döner dedi.
Sizce bu saçda kalmalimiyim ?guzelmi? yorumlarınızı bekliyorum...
18 yasimdan 33 yasima yani şu anki yaşıma kadar platin kullanan biri olarak söylüyorum. Platin sarı aşktır bide mavi gözlü beyaz tenliyim resmen butunlesiyoruz sari saclarimla. Gecen sene kızıl yaptim saclarimi 10 gün sonra akti yine sarı oldu ne ben sari saci ne sari saç beni birakmiyor. ama bende artik koyu renge gecis yapmak istiyorum. Yani karamel tonlarina. Ama esimde sari kalsin istiyor onu dinliyorum gecemiyorumEvet kesinlikle şuan dipler köyü ya yüzüm daha değişik geliyo daha keskin duruyo, platin bide sürekli makyaj gerektiren bir saç , insan bakimiydi çarptı curtu zorlanıyor 2 yıl iyi dayanmisim
Çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim , inşallah zamanla alusicam bu renge bnde uzun süre kalmayı dusunuyorumNormalde sarı saç hiç sevmem ama saçını daha fazla yıpratma. Kalsın. Renk başarılı olmuş ayrıca
Kendi rengim dipteki koyu kestane sadece onu veya ona yakın koyu kullandigimda çok sert yaşımdan büyük duruyorum , kumral tonlarida sürekli dip boya istiyor , bu tonların daha masrafsız olcagini dusundum birde kullu kısımları akinca foto atarim o zaman da değerlendirirsiniz sevinirim, teşekkürlerSaç boyamaktan anlamam ama 25 yaş için fazla olgun bir renk değil mi
Bence çok güzel olmuş25 yaşında minyon kısa boyluyum beyaz tenli kahverengi gözlüyüm, saçım platin sariydi yalnız sürekli dip boya yapmaktan saçım çok yıprandı ve dinlendirmek için ombre yapmak istedim,hemde kuaförler sürekli zam yapıyor boyaya herayda gitmek maddi anlamda yipratiyo , gitmeyince de çok vasat duruyordu.
kuaförüm alt kısımları kullulestirdi birkaç yıkamaya akar dedi gri kısımlar sarıya döner dedi.
Dip rengini özellikle böyle istedim ya cunki saçım uzayınca dip boya yaptırmaktan saç diplerim açıyordu artık.Merhaba kotu degil ama dip rengi cok sert biraz yumusak tonlarda boyatsaniz daha iyi olabilir diye dusunuyorum bir de yanlis anlamazsaniz herkesin saci bu sekilde size de sıkıcı gelmiyor mu nacizane fikrim tabii ki zevk sizin zevkiniz ama basta dedigim gbi kotu durmuyor bu sekilde de sadece dipler bir tık daha yumusak bir tona boyanabilir platin daha olgun gosterir 20li yaslardasiniz bu daha uygun olmus platine gore
Yaa sizin gozleriniz maviymis ama maşallah18 yasimdan 33 yasima yani şu anki yaşıma kadar platin kullanan biri olarak söylüyorum. Platin sarı aşktır bide mavi gözlü beyaz tenliyim resmen butunlesiyoruz sari saclarimla. Gecen sene kızıl yaptim saclarimi 10 gün sonra akti yine sarı oldu ne ben sari saci ne sari saç beni birakmiyor. ama bende artik koyu renge gecis yapmak istiyorum. Yani karamel tonlarina. Ama esimde sari kalsin istiyor onu dinliyorum gecemiyorum
Çok teşekkür ederimBence çok güzel olmuş
Gayet güzel sadece dip çok koyu geldi bana nedense . Ama çok da anlamam25 yaşında minyon kısa boyluyum beyaz tenli kahverengi gözlüyüm, saçım platin sariydi yalnız sürekli dip boya yapmaktan saçım çok yıprandı ve dinlendirmek için ombre yapmak istedim,hemde kuaförler sürekli zam yapıyor boyaya herayda gitmek maddi anlamda yipratiyo , gitmeyince de çok vasat duruyordu.
Ben beğendim çok güzel olmuş.. Güle güle kullanın25 yaşında minyon kısa boyluyum beyaz tenli kahverengi gözlüyüm, saçım platin sariydi yalnız sürekli dip boya yapmaktan saçım çok yıprandı ve dinlendirmek için ombre yapmak istedim,hemde kuaförler sürekli zam yapıyor boyaya herayda gitmek maddi anlamda yipratiyo , gitmeyince de çok vasat duruyordu.
Platin sariyken bı ara kendim evde bakıra döndürdüm o turunculuk o zamandan beri kaldı , o benim hatam malesef , ordaki saçta açmayı denediler koparmi dedim evet dedi bırakın kalsın dedim saç biraz kendine gelince turuncu kısımları halledicem inşallah, inşallah sarı olunca nasıl durcak merak ediyorum teşekkür ederim güzel yorumunuz içinCok guzel olmus. Ama gecisleri niye turuncu birakmislar aslinda platin sariymis turunculasmadan renk geçişi yapabilirlermis. Gri lerde bikac yikamaya sarı olur
Evet kesinlikle size katılıyorum zaten yaşlanınca açık ton kullanicaz, şimdi koyu tonlar daha keskin yüz hatlarını belli ediyo açık tonlar hem sürekli makyaj istiyo hemde daha yaşımız gençken saçlarımızı yıpratıyoruz, teşekkür ederim yorumunuz içinYillarca rofle yaptirdim. Ancak yaş ilerledikce acik tonlarin insani daha da yaşlı gosterdigini fark edip tek renge gectim. Ben de küllü kumralı tercih ettim. Artik dip boyami da kendim yapiyorum boylelikle.
Guzel olmus, gule gule kullanin. Kullu kumralda o yesilimsi ton bir kac yikamadan sonra geciyor merak etmeyin.
Diplerim koyu kestane bak yinede biraz tutturmusumBen sarı saçı çok sevmem ama yinede guzel duruyor kestane ve kumral benim tercihim
Çok teşekkür ederimBen beğendim çok güzel olmuş.. Güle güle kullanın
Doğrudur özellikle dinlensin diye kendi dip rengimin boyanması o istedim ondan olabilir belki , teşekkür ederimGayet güzel sadece dip çok koyu geldi bana nedense . Ama çok da anlamam
Öylemi diyosunuz , doğrudur ya hani hiç daha önce denemedim bu rengi çünkü bakalım saçım biraz dinlensin belki bir hamilelik süreci olabilir doğumdan sonra dediğiniz gibi daha natürel tonlara geçiş yapabilirim teşekkürlerGüzel de bu saç rengi 25 yasında birini çok yaşlı gösteriyor.
Bana bu renkler biraz 45 üstüne ideal gibi geliyor.
Yaşınız daha küçük bu renklerden ziyade daha naturel renkleri tercih edin.
Veya illa sarı olsun diyorsanız sarının daha doğal tonlarını seçin derim.
çoooook güzel25 yaşında minyon kısa boyluyum beyaz tenli kahverengi gözlüyüm, saçım platin sariydi yalnız sürekli dip boya yapmaktan saçım çok yıprandı ve dinlendirmek için ombre yapmak istedim,hemde kuaförler sürekli zam yapıyor boyaya herayda gitmek maddi anlamda yipratiyo , gitmeyince de çok vasat duruyordu.