• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Bu saç modelini nasıl yapabilirim?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
:uhm:
ben maşayla yapabiliorum aynısını nasıl anlatılır uygulamasız bilmiyorum ama biraz anlatmaya çalısayım
saçın dibine masayı kıstırın sonra saçınızı masaya dolayın öle bi 10 sn ye bekletin dolayıp kıstıracaksın anlatabildimmi yani saçın ucundan kıstırıp öle sararsanız bukle olur öbür dediğim gibi dibinden kıstırıp maşaya saçı dolayın sonra kıstırma yerini açıp yandan masayı cıkartın serbest bırakın sacınızı aynısı olur yani ben becerebiliyorum bi deneyin sakın doladığınız gibi saçı açmaya çalısmayın elektiriklenio ve model cıkmıyo yandan hızlıca kıstırma yerini açıp çekin
umarım anlatabildim (:

yaptım bugn canım dediğin gibi ama bukle bukle oldu saçlarım gerçi böyle de çok hoş oldu ama bu modeldeki gibi olmadı nedense

canım arastırım eger videosunu bulabilirsem koyarım buraaya bende baya deneme sonrası cesitli modeller yapabilmeye basladım sacıma

kızlar ince maşayla yaparsanız bukle bukle olur.. ama kalın maşayla bu görüntüyü elde edersiniz.. çünkü bende de ince maşa var babylissin dipten kıstırıp yaptıgımda bile bukle oluyor.. kalın dalga için kalın maşa lazım bence :kahve:

yukardeki arkadaşa aynen katılıyorum sıkı sıkı örülmüş sabah acılmış gibi.maşa saçı böyle yapmaz hele bigudi hiç

canım masayı sarmak istedigin tutamın dibinden tutacaksın.eger sacın ucundan baslarsan bukle bukle olur.resimdeki gibi olmaz.masayı dibine götür.sacı elinle dola masaya.ben sürekli böyle kullanıyorum

Bu modeli ben yapabiliorum Canım kimseye açıklamadığım sırrımı size açıklıorum sıkı durunn :) Bildiğiniz yemek bıcakları oluyo ya yada Kaşıklar ama sapları biraz kalın olucak yukarıdan başlayarak saçınızı sarın Onlara üstüne düzleştirici gezdirin ve bakın bakalım aynısı mı deil mii :):) lülülülülülü

arkadaşlar maşayı sarmaya kafanızdan başlayın yukarrdan. yani önce saçınızın üstünü toplayın altan başlayın aynı fön çekme taktiği. maşayı yukardan uca doğru sarın ama sararken saçınızı düzeltip değil büküp sarın.yani sarmaya başladıktan sonra saçınızın ucunu hiç bırakmayın. anlatamadım ama benim öle oluyor

bu saç modeli şeye benzıyor yaw..ben saçimi yıkarken uzun olduğu için oruyorum ve ertesi gün ayne çikıyor açtım zaman

Bu modeli ben yapabiliorum Canım kimseye açıklamadığım sırrımı size açıklıorum sıkı durunn :) Bildiğiniz yemek bıcakları oluyo ya yada Kaşıklar ama sapları biraz kalın olucak yukarıdan başlayarak saçınızı sarın Onlara üstüne düzleştirici gezdirin ve bakın bakalım aynısı mı deil mii :):) lülülülülülü

haha kaşık mı :D:D deniyim ben bunu ya çok sevdim saol canım :D:D

valla be kesinlikle maşa sonucu olucak bi saç diil hele oresimdeki babylissin maşasıyla hiç diil çünkü ben o maşayı kullanıorm.o bukle yapıyo.bu örgü sonrası saç.hatta balık sırtı sonrası açılan saç ama tek diil 3 yada 4 balık sırtı sonrası oluşucak bi saç modeli.

Canim bu saç ne bugidiyle nede masayla olur. Size anlaticam nasil oldugunu yanliz kusura bakmayin turkce yanlisliklarim olabilir.
Sacinizdan bi tutam alin sonra saci yariya katlayin yariya katladiktan sonra katladiginiz bolumu yeniden yariya katlayin ve sac boyuzuna gore devam edin sonra lastikle katladiginiz bolumu baglayin uzun sure oyle kaldiktan sonra salin sonrada sprayleyin. umarim anlatabilmisimdir:utangac: Anlamadiysaniz baska sekilde bidaha anlatmak isteriim şakkıdı

saç düzelştiriciyle yapılmış bu model bildiğiniz normal saç düzelştiricyle kuaförde kız yaptırdı geçenlerde gördüm.. şakkıdı

Canim bu saç ne bugidiyle nede masayla olur. Size anlaticam nasil oldugunu yanliz kusura bakmayin turkce yanlisliklarim olabilir.
Sacinizdan bi tutam alin sonra saci yariya katlayin yariya katladiktan sonra katladiginiz bolumu yeniden yariya katlayin ve sac boyuzuna gore devam edin sonra lastikle katladiginiz bolumu baglayin uzun sure oyle kaldiktan sonra salin sonrada sprayleyin. umarim anlatabilmisimdir:utangac: Anlamadiysaniz baska sekilde bidaha anlatmak isteriim şakkıdı
bu örgüylede olmazmı nemini aldıktan sonra ince ince değilde kalın kalın tuttamlar alınarak köpük sürülerek örülse oda olmazmı acaba....
saç düzelştiriciyle yapılmış bu model bildiğiniz normal saç düzelştiricyle kuaförde kız yaptırdı geçenlerde gördüm.. şakkıdı

buda doğru çünkü buna benzer tam değil geçenlerde bende yaptım saç düzleştiricisiyle...

Back