gencegitim
Reklam içerikli mesajlarından hesap pasif edilmiştir, mesajlarına itibar etmeyiniz.
Sahte Profil
- 25 Şubat 2012
- 116
- 1
-
- Konu Sahibi Canansever
Kisa degil ki o sac modeli. Saclarini arkaya attigi icin büyük bir kismi arkada kalmis. Zaten resimdeki model kisa bile olsa konu sahibi saclarini kisaltmayi düsündügünü yazmamis, uzun, katsiz, düz kesim modelin kendisinde nasil duracagini merak ettigi icin bizlere danismis. Anlamak icin ilk koydugu resimlere bakmak yeterli.
Bu arada "şaç" degil "saç". Bir arkadas düzgünce uyarmis sizi, siz ise hala israrla yanlis yazmaya devam ediyorsunuz. Anlamadim ne tür bir inat bu? Inadiniz arkadasa sanirim ama acisini güzel Türkcemizden cikaramazsiniz...
slania senin benimle derdin ne :) :) türkçeyi senden mi öğrenicem bi is getirip asmadığın kalmış :)
Gözlerinde Sorunmu var ?
dümdüz hareketsiz sıkıcı
Evet, ancak bebek gibi yüzlere gider o yüzden.
Kocaman gözler ve minik dolgun dudaklılar için ideal.
Yüzü ön plana çıkarmak için nefis.
Vasat bir yüze yakışmaz.
Böyle güzel olmak lazım. Ya da güzellik demeyelim herkese göre değişir ama
yüz hatları böyle oldu mu harika oluyor.
ben bu modeli 80ler erkeklerine yakıştırıyorum kadınlarda bohem kıvır kıvır özgürce uçuşan saçlardan yanayım arkadaş fotosunu koymuş yeni gördüm yaşı küçük anladığım kadarıyla gösterdiği model daha bi ağır durur gibime geldi ... bilemedim yüzü pek belirgin değil azarı da atmış sanasakinliğinizi koruyun yaa boşver
Eki Görüntüle 384739 Bu Benim Yakışır mı? Sizce ?
ben kaç senedir bu modeli kullanıyorum çok ta seviyorum. bide birilerine benzetme mantığı olmasa insanlarda.. kendine yakıştırıyosan yapmanı öneririrm.
Birilerine derken? Tahmin edebiliyorum sanki.
aman gözünü seveyim içinde kalsın =) sanki dünyada sadece onlar yapabilirmiş gibi, ya da onlara benzemek için yapılıyo algısı ne zaman değişicek bilemiyorum..
Ahaha anladim simdi.Insanlar gruplandirmaya, damgalamaya bayiliyor. Zamaninda ben de müzdariptim bu dertten. Hala da kurtulabildigim söylenemez. Beni belli gruplara dahil etmeye calisanlara "Ama ben kimse olmaya calismiyorum, ben benim, Slania'yim, herkes gibi kendime özgü ve farkli bir bireyim." diye izah etmekten usandim artik.
Bu tip modelleri ben alni genis, burnu ufak ve gözleri iri olanlara daha cok yakistiriyorum. Cok severim bu modeli ama bahsettigim üc özellige de sahip olmadigim icin kullanamiyorum.
Bu nasıl bir üslup ya?
Bu saçın yakışıp yakışmayacağının anlaşılması için tam önden bir pozisyon gerekir.!
Kafayı eğip durdun mu kafa yapısının nasıl olduğu anlaşılmaz ve bir karara varılamaz.
Var mı sende bunu anlayacak beyin? Yok, sanmıyorum.
Ama yüzüne bakıp değerlendireyim hadi, olmaz.
dümdüz hareketsiz sıkıcı
saçlarına kat attır bence katlı modeller bağlayınca da çok tatlı oluyor