Bu Saç Modeli Sizce Güzel mi Kızlar (:

slania senin benimle derdin ne :) :) türkçeyi senden mi öğrenicem bi is getirip asmadığın kalmış :)

slania senin benimle derdin ne :) :) türkçeyi senden mi öğrenicem bi is getirip asmadığın kalmış :)

Benim kimseyle bir derdim yok, bunu nereden cikardiniz? Herhangi bir konuda size yazdigimi hatirlamiyorum. Ama tam tersi olmus olabilir belki, hafizanizi zorlayin biraz.

Evet gerekirse benden ögreneceksiniz. Dilimizin en güzel sekilde kullanilmasi icin elimden geleni yapmaya hazirim...

Son düzenleme:
Gözlerinde Sorunmu var ?

Bu nasıl bir üslup ya?
Bu saçın yakışıp yakışmayacağının anlaşılması için tam önden bir pozisyon gerekir.!
Kafayı eğip durdun mu kafa yapısının nasıl olduğu anlaşılmaz ve bir karara varılamaz.
Var mı sende bunu anlayacak beyin? Yok, sanmıyorum.

Ama yüzüne bakıp değerlendireyim hadi, olmaz.

Son düzenleme:
dümdüz hareketsiz sıkıcı

Evet, ancak bebek gibi yüzlere gider o yüzden.
Kocaman gözler ve minik dolgun dudaklılar için ideal.
Yüzü ön plana çıkarmak için nefis.
Vasat bir yüze yakışmaz.

Böyle güzel olmak lazım. Ya da güzellik demeyelim herkese göre değişir ama
yüz hatları böyle oldu mu harika oluyor.

Son düzenleme:

ben bu modeli 80ler erkeklerine yakıştırıyorum kadınlarda bohem kıvır kıvır özgürce uçuşan saçlardan yanayım arkadaş fotosunu koymuş yeni gördüm yaşı küçük anladığım kadarıyla gösterdiği model daha bi ağır durur gibime geldi ... bilemedim yüzü pek belirgin değil azarı da atmış sana sakinliğinizi koruyun yaa boşver

Ben eskileri seviyorum zaten.
Kıvır kıvır hiç hoşuma gitmez ama yakışanı vardır tabi.
Herkesin yüzü gözü başka.
Ona göre model kullanmak lazım.

ben kaç senedir bu modeli kullanıyorum çok ta seviyorum. bide birilerine benzetme mantığı olmasa insanlarda.. kendine yakıştırıyosan yapmanı öneririrm.

Bu tip modelleri ben alni genis, burnu ufak ve gözleri iri olanlara daha cok yakistiriyorum. Cok severim bu modeli ama bahsettigim üc özellige de sahip olmadigim icin kullanamiyorum.

aman gözünü seveyim içinde kalsın =) sanki dünyada sadece onlar yapabilirmiş gibi, ya da onlara benzemek için yapılıyo algısı ne zaman değişicek bilemiyorum..

Ahaha anladim simdi. Insanlar gruplandirmaya, damgalamaya bayiliyor. Zamaninda ben de müzdariptim bu dertten. Hala da kurtulabildigim söylenemez. Beni belli gruplara dahil etmeye calisanlara "Ama ben kimse olmaya calismiyorum, ben benim, Slania'yim, herkes gibi kendime özgü ve farkli bir bireyim." diye izah etmekten usandim artik.

ahh ahh anlatmaya çalışsan bi dert anlatmasan ayrı.. zorla kabul ettirmeye çalışıyolar bide, nolcak canım benzesen güzel kız bilmem ne.. GÖRECELİ işte uzatmanın ne anlamı var.. bu konu bende uzar gider çok canımı sıkan bi durum o yüzden konuyu dağıtmayım

Sende Beyin Olmadığı Kesin Lütfen Yorum Atmayınız Tartışmak İstemiyorum Gereksiz !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…