- 12 Mart 2012
- 6.848
- 1
- Konu Sahibi Canansever
benım saçlarım cok kalın telli baya güçlü yani maşallahyakışır bence canım ama saçlarına şekil vermeyi seviyorsan eğer çok uzun saç çesitli şekillere girmiyor birde zayıfsa saçlar tabii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benım saçlarım cok kalın telli baya güçlü yani maşallahyakışır bence canım ama saçlarına şekil vermeyi seviyorsan eğer çok uzun saç çesitli şekillere girmiyor birde zayıfsa saçlar tabii
Burnum Ufak Gözlerim İri Yeterli mi?
Resminden gördügüm kadariyla alnin dar, burnun iri. Tryamour'un dedigi gibi bu sac modeli bebek yüzlü tabir edilen, ufak burunlu, minik agizli, iri gözlü kizlara yakisir. Alin genis olmali ki saclarin önü basin üzerine otursun, alin dar oldu mu saclar oturakli durmuyor, sürekli öne geliyor, kendimden biliyorum. Yüz hatlarini anlayabilmemiz icin sacinin önüne gelmedigi, tam önden cekilmis bir resmini görmemiz gerek.
Bu arada eklemeden edemeyecegim; üslubun gercekten cok kötü... Sana yardimci olmaya calisiyoruz ama senin verdigin tepkiler hic hos degil, cok kaba davraniyorsun. Net ortaminda mimikler ve ses tonu kullanilmadigi icin biz senin sadece yazis tarzina bakariz, buradan bana yazdigin cevabin da hos olmadigini cikarmissindir umarim.
Sordun, yardimci olmaya calisiyoruz. Madem yakisacagini düsünüyorsun niye bizlere danisiyorsun? Madem burnun ufak, gözlerin iri, uygula o zaman ne diyim...
Resminden gördügüm kadariyla alnin dar, burnun iri. Tryamour'un dedigi gibi bu sac modeli bebek yüzlü tabir edilen, ufak burunlu, minik agizli, iri gözlü kizlara yakisir. Alin genis olmali ki saclarin önü basin üzerine otursun, alin dar oldu mu saclar oturakli durmuyor, sürekli öne geliyor, kendimden biliyorum. Yüz hatlarini anlayabilmemiz icin sacinin önüne gelmedigi, tam önden cekilmis bir resmini görmemiz gerek.
Bu arada eklemeden edemeyecegim; üslubun gercekten cok kötü... Sana yardimci olmaya calisiyoruz ama senin verdigin tepkiler hic hos degil, cok kaba davraniyorsun. Net ortaminda mimikler ve ses tonu kullanilmadigi icin biz senin sadece yazis tarzina bakariz, buradan bana yazdigin cevabin da hos olmadigini cikarmissindir umarim.
Sordun, yardimci olmaya calisiyoruz. Madem yakisacagini düsünüyorsun niye bizlere danisiyorsun? Madem burnun ufak, gözlerin iri, uygula o zaman ne diyim...
canım geçmiş olsun ama burnunun büyük olmasının etle bi alakası yok benımde burnumda et var burnum küçücük mesela yapıyla alakalı bişey bu dediğim gibi sen bilirsin dene istersen biz sadece doğruları söylüyoruzAnlım Dar Deyil Öne Aldığım İçin saçları Öyle görünmüş. Malesef Burnumda Et Var Benim Seneye Ameliyat Olucam
canım geçmiş olsun ama burnunun büyük olmasının etle bi alakası yok benımde burnumda et var burnum küçücük mesela yapıyla alakalı bişey bu dediğim gibi sen bilirsin dene istersen biz sadece doğruları söylüyoruz
ben bu modeli 80ler erkeklerine yakıştırıyorum kadınlarda bohem kıvır kıvır özgürce uçuşan saçlardan yanayım arkadaş fotosunu koymuş yeni gördüm yaşı küçük anladığım kadarıyla gösterdiği model daha bi ağır durur gibime geldi ... bilemedim yüzü pek belirgin değil azarı da atmış sana sakinliğinizi koruyun yaa boşver