- 31 Mart 2012
- 1.322
- 43
- Konu Sahibi Canansever
saçlarına kat attır bence katlı modeller bağlayınca da çok tatlı oluyor
Canım Ben Kat Çok Denedim Ama Olduğundan Daha Az Görünüyordu Morelimi Bozuyordu Uzattım Böyle Daha sık Görünüyor :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saçlarına kat attır bence katlı modeller bağlayınca da çok tatlı oluyor
Evet, ancak bebek gibi yüzlere gider o yüzden.
Kocaman gözler ve minik dolgun dudaklılar için ideal.
Yüzü ön plana çıkarmak için nefis.
Vasat bir yüze yakışmaz.
Böyle güzel olmak lazım. Ya da güzellik demeyelim herkese göre değişir ama
yüz hatları böyle oldu mu harika oluyor.
Düz fön ile kullanmak gerek sanki hep kendini öyle gösteren bir model gibi :)
uzun saça kıyamam
kestirme bencede model hoşmuş valla
Evet arkadaşımıza katılıyorum sizde güzelsiniz yanlış anlamayın beni fakat bebeksi yüzlere daha çok yakışır bu model..Bu modeli severim ama bana da yakışmaz diye düşünüyorum gerçi arkadasımızın bahsettiği 3 özelliğe uyuyorum ama ne bileyim cesaret edemem genedeBu tip modelleri ben alni genis, burnu ufak ve gözleri iri olanlara daha cok yakistiriyorum. Cok severim bu modeli ama bahsettigim üc özellige de sahip olmadigim icin kullanamiyorum.
İlk sayfada koydugun resim sana ait değil mi canım ?Fotoğraf Atıcaktım Ama atamıyorum Ama Dediğiniz Özellikler var :)
İlk sayfada koydugun resim sana ait değil mi canım ?
dediğiniz özellikler bende var ama fotoğraf atamıyorum dedin o yüzden sordum yani fotoğraf atmana gerek yok gördüm ben :97:Bana Ayit Niçin Sordun ?
dediğiniz özellikler bende var ama fotoğraf atamıyorum dedin o yüzden sordum yani fotoğraf atmana gerek yok gördüm ben :97:
Anladım şimdi cnm sen gerçekten istiyosan bu modeli deneyebilirsin tabiki ama fikir almak istiyosan son halini koy daha doğru yorumlar yapalımm :112:Bu Foto Ben Rahasızken Kuzenim Çekmişti Olduğum Gibi deyilim Tam ayrıca 2 Sene Önceki Halim :) Yeni Atayım dedim
Anladım şimdi cnm sen gerçekten istiyosan bu modeli deneyebilirsin tabiki ama fikir almak istiyosan son halini koy daha doğru yorumlar yapalımm :112:
Anladım şimdi cnm sen gerçekten istiyosan bu modeli deneyebilirsin tabiki ama fikir almak istiyosan son halini koy daha doğru yorumlar yapalımm :112:
hımm bilmiyorum ki neden olmuyo cnm msj sayında yeterli amaCanım atıyorum olmuyor anlamadım
kuaförüm yazmışsınız bulmuşken bi soru sorayım bende sizce bana yakışır mı cok uzun ve düz modeller avatardaki benim saçlarımı uzatmaya çalışıyorum baya uzadıktan sonra düz kestirebilirim arkadasımızın gösterdği resimdeki kızınki gibisanıyorum saçların düz ve cansız
eğer cesaret edebilirsen bu sene küt modeller çok moda
tepesini krepeyle kabartacağın ensede katlı kütler ya da düz küt model
Yada asimetrik küt modelleri deneyebilirsin
Bir iki ton açık renklede sadece bir iki parça ışıltı saçlarına hacim ve hareket katar
Diye düşünüyorum kendimce
Eki Görüntüle 384739 Bu Benim Yakışır mı? Sizce ?
kuaförüm yazmışsınız bulmuşken bi soru sorayım bende sizce bana yakışır mı cok uzun ve düz modeller avatardaki benim saçlarımı uzatmaya çalışıyorum baya uzadıktan sonra düz kestirebilirim arkadasımızın gösterdği resimdeki kızınki gibi