Bu Saç Modeli Sizce Güzel mi Kızlar (:

Evet, ancak bebek gibi yüzlere gider o yüzden.
Kocaman gözler ve minik dolgun dudaklılar için ideal.
Yüzü ön plana çıkarmak için nefis.
Vasat bir yüze yakışmaz. :KK31:

Böyle güzel olmak lazım. Ya da güzellik demeyelim herkese göre değişir ama
yüz hatları böyle oldu mu harika oluyor. :nazar:

vanessa-paradis.jpg

Genelde Bebek Yüzlü Olduğumu Söylerler Öyleyimde Gözlerim İridir Hatta Çok Severler Dudaklarım Normal :)

Bu tip modelleri ben alni genis, burnu ufak ve gözleri iri olanlara daha cok yakistiriyorum. Cok severim bu modeli ama bahsettigim üc özellige de sahip olmadigim icin kullanamiyorum. :KK1:
Evet arkadaşımıza katılıyorum sizde güzelsiniz yanlış anlamayın beni fakat bebeksi yüzlere daha çok yakışır bu model..Bu modeli severim ama bana da yakışmaz diye düşünüyorum gerçi arkadasımızın bahsettiği 3 özelliğe uyuyorum ama ne bileyim cesaret edemem genede :KK31:

Son düzenleme:
Bu Foto Ben Rahasızken Kuzenim Çekmişti Olduğum Gibi deyilim Tam ayrıca 2 Sene Önceki Halim :) Yeni Atayım dedim :KK66:
Anladım şimdi cnm sen gerçekten istiyosan bu modeli deneyebilirsin tabiki ama fikir almak istiyosan son halini koy daha doğru yorumlar yapalımm :112:

sanıyorum saçların düz ve cansız
eğer cesaret edebilirsen bu sene küt modeller çok moda
tepesini krepeyle kabartacağın ensede katlı kütler ya da düz küt model

Yada asimetrik küt modelleri deneyebilirsin
Bir iki ton açık renklede sadece bir iki parça ışıltı saçlarına hacim ve hareket katar
Diye düşünüyorum kendimce:KK16:

sanıyorum saçların düz ve cansız
eğer cesaret edebilirsen bu sene küt modeller çok moda
tepesini krepeyle kabartacağın ensede katlı kütler ya da düz küt model

Yada asimetrik küt modelleri deneyebilirsin
Bir iki ton açık renklede sadece bir iki parça ışıltı saçlarına hacim ve hareket katar
Diye düşünüyorum kendimce:KK16:
kuaförüm yazmışsınız bulmuşken bi soru sorayım bende sizce bana yakışır mı cok uzun ve düz modeller avatardaki benim :KK31: saçlarımı uzatmaya çalışıyorum baya uzadıktan sonra düz kestirebilirim arkadasımızın gösterdği resimdeki kızınki gibi :nazar:

kuaförüm yazmışsınız bulmuşken bi soru sorayım bende sizce bana yakışır mı cok uzun ve düz modeller avatardaki benim :KK31: saçlarımı uzatmaya çalışıyorum baya uzadıktan sonra düz kestirebilirim arkadasımızın gösterdği resimdeki kızınki gibi :nazar:

yakışır bence canım ama saçlarına şekil vermeyi seviyorsan eğer çok uzun saç çesitli şekillere girmiyor birde zayıfsa saçlar tabii

X