- 31 Mart 2012
- 1.322
- 43
- Konu Sahibi Canansever
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
araya atılmış gölgenin tonunu begenmedim.ama model olarak sevdigim bi model:44:
valla saçta güzel kız da
Fotoğrafında yamuk durduğun için yakışır mı anlayamadım.
Ama ben bayılıyorum böyle dümdüz kafaya yapışmış modele.
Ben de yaparım suratımı iyice ön plana çıkarmak için.
Çok güzel oluyor.
maşallah ne kadar uzun saçların var.yakışır niye yakışmasın.sanırım öndeki katları uzatman gerekiyor.kuaföre saçlarının uçlarından aldırmaya gideceksen kuaföre söylersin sadece kırıkları temizlesin kat atmasın.zamanla kat uzadıkça düz model olacak..bir de kendimde birşey fark ettim ne kadar kat olmazsa o kadar gür ve uzun görünüyor saçlar
Eki Görüntüle 385108 İşte Bu model Saçları Yapmak istiyorum Güzel mi Kızlar :)
Eki Görüntüle 385108 İşte Bu model Saçları Yapmak istiyorum Güzel mi Kızlar :)
şaçınla ilgili bi sorunun yoksa bence bu kdar kısaltma uzaması çok zaman alır yazık olur şaçlarına
Kisa degil ki o sac modeli. Saclarini arkaya attigi icin büyük bir kismi arkada kalmis. Zaten resimdeki model kisa bile olsa konu sahibi saclarini kisaltmayi düsündügünü yazmamis, uzun, katsiz, düz kesim modelin kendisinde nasil duracagini merak ettigi icin bizlere danismis. Anlamak icin ilk koydugu resimlere bakmak yeterli.
Bu arada "şaç" degil "saç". Bir arkadas düzgünce uyarmis sizi, siz ise hala israrla yanlis yazmaya devam ediyorsunuz. Anlamadim ne tür bir inat bu? Inadiniz arkadasa sanirim ama acisini güzel Türkcemizden cikaramazsiniz...
Canım saçların ne güzel uzun bence hiç kestirme. ilk resimlerdeki model yakışır. Kendin bir dene ortadan ayırınca nasıl duruyor hoşuna giderse öyle kullan.
şaçınla ilgili bi sorunun yoksa bence bu kdar kısaltma uzaması çok zaman alır yazık olur şaçlarına