• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri bu saç modeli nasıl yapabilirim ?(resimli)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

rose_of_vova

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
723
2
0
İstanbul
merhaba kızlar saçım kısa ama düz olmasındna bıktım su tür bir saçı evde nasıl yapabilirim. (not: ince uçlu maşam yok:))
$charlize_theron_sac_modelleri_3.jpg

Tam bilemesem de "konik maşa" diye bir zımbırtı var. Çok doğal dalgalar yapar. Sanki onunla yapılmış gibi...

kolay bir yol söyleyeyim sana tabii aynı olur mu bilmem kağıt havlular var ya onlardan kopar kopar ve rula yap saçını onunla sar ve iki ucunu bağla gece yapıp yatarsan çok kıvırcık olur 1-2 saat öyle dursa yeter sanırım tabii saçına göre değişir

Bence ince uçlu maşa olması gerekmez.Saçını ince ince alırsan ordaki gibi ince dalgalara sahip olabilirsin belki canım.Ben hiç bişey yapmıyorum saçıma özel günler hariç.Malum okul :43:

Düzlestiricin eger ki bunun gibi darsa,

$599223_300-300.jpg

eline biraz sac al düzlestirini sacının dibinde tuttur ( kafana degdirme sakın ben o hatayı genelde yapıyorum ve cok sızlıyor :9: ) düzlestiriciyi elinde döndürerek kendi etrafında sar ve bırak...
Ben bu sekilde yapıyorum düzlestiricimde bundan güzel anlatamadım farkındayım ama umarım anlamıssındır.

Düzlestiricin eger ki bunun gibi darsa,

Eki Görüntüle 333926

eline biraz sac al düzlestirini sacının dibinde tuttur ( kafana degdirme sakın ben o hatayı genelde yapıyorum ve cok sızlıyor :9: ) düzlestiriciyi elinde döndürerek kendi etrafında sar ve bırak...
Ben bu sekilde yapıyorum düzlestiricimde bundan güzel anlatamadım farkındayım ama umarım anlamıssındır.

teşekkürlerrrrrrr

aynen jöle sürüp işlem yapmak yerine ben genelde saç köpüğü kullanıyorum bide öyle deneyebilirsin.

Back