Bu sabah meme büyütme oldum

Krissi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
3.000
2.221
34
Merhaba arkadaşlar bu sabah meme büyütme ameliyatı oldum. Ameliyatta uyuduğum için bir şey hissetmedim tabii ama çıktığımdan bu saate kasar ağrı sızı gerginlik ve sırtıma vuran ağrı hiç geçmedi. Ameliyatı olanlar yardımcı olabilir mi? Bu acılar tam ne zaman geçer? Kas altı 325 konuldu.

Gözün aydın, umarım istediğin memelere ulaşırsın. 😊 İlk 4 günün muhtemelen zor geçer, birinci haftayı bitirdikten sonra biraz rahatlarsın

Gözün aydın, umarım istediğin memelere ulaşırsın. 😊 İlk 4 günün muhtemelen zor geçer, birinci haftayı bitirdikten sonra biraz rahatlarsın
Bugün 2. Günüm direnlerim hala çıkmadı yarın kontrolde çıkacakmış. Çok zor geçiyor direnler de ağrı yapıyor bir de şişlik gerginlik çok. Çünkü benim göğüsüm hiç yoktu koyunca deri çok gerildi.

Merhaba arkadaşlar bu sabah meme büyütme ameliyatı oldum. Ameliyatta uyuduğum için bir şey hissetmedim tabii ama çıktığımdan bu saate kasar ağrı sızı gerginlik ve sırtıma vuran ağrı hiç geçmedi. Ameliyatı olanlar yardımcı olabilir mi? Bu acılar tam ne zaman geçer? Kas altı 325 konuldu.
merhaba canım, ilk hafta biraz zorlayabilir ama sonrasında iyiye doğru gidiyor ve bir ayın sonunda artık iyice azalabiliyor. sadece biraz sabretmek gerekiyor. bende süreç bu şekilde işlemişti.

merhaba canım, ilk hafta biraz zorlayabilir ama sonrasında iyiye doğru gidiyor ve bir ayın sonunda artık iyice azalabiliyor. sadece biraz sabretmek gerekiyor. bende süreç bu şekilde işlemişti.
Benim sol göğsümde yataktan biri kaldırırken bir yanma hissi giriyor içeri. Diren konmuş yerden mi dikişten mi tam kestiremiyorum ama o taraftan. Diğer göğsüm ona göre daha iyi. Kollarımı hareket ettirmekte zorlanıyorum diren yerlerinden diye tahmin ediyorum ama inşallah başka bir sorun değildir. 72 saat kaldı direnler bu arada. Pazartesi günü oldum ameliyat. Ben çok korkuyorum pişman olmaktan.

Benim sol göğsümde yataktan biri kaldırırken bir yanma hissi giriyor içeri. Diren konmuş yerden mi dikişten mi tam kestiremiyorum ama o taraftan. Diğer göğsüm ona göre daha iyi. Kollarımı hareket ettirmekte zorlanıyorum diren yerlerinden diye tahmin ediyorum ama inşallah başka bir sorun değildir. 72 saat kaldı direnler bu arada. Pazartesi günü oldum ameliyat. Ben çok korkuyorum pişman olmaktan.
Herkes sol göğsünden şikayetçi sanki. Ben de öyle 😬

Ay evet, ben kendimi işe başlayabilecek durumda hissetmiyorum. Bana dren takılmadı.
Bende diren 3 gün kaldı. 3.gün kontrolünde çıkarttı doktor. İlerde kapsül oluşmaması için biraz uzun tutup garantiye almak gerekiyor dedi. Onlar da beni çok yıprattı. Çok ağrıyor onun yerleri de. Ben çalışmıyorum ama 2 yaşında kızım var ona yetecek duruma gelmek istiyorum. Kucağına al diyor alamıyorum çok üzülüyorum

Bende diren 3 gün kaldı. 3.gün kontrolünde çıkarttı doktor. İlerde kapsül oluşmaması için biraz uzun tutup garantiye almak gerekiyor dedi. Onlar da beni çok yıprattı. Çok ağrıyor onun yerleri de. Ben çalışmıyorum ama 2 yaşında kızım var ona yetecek duruma gelmek istiyorum. Kucağına al diyor alamıyorum çok üzülüyorum
Allah şifa versin hepimize

Merhaba sevilan...Umarım biraz daha iyisindir artık 😊 yavaş yavaş ağrıların dinmeye başlamıştır herhalde dimi
Merhaba canım teşekkür ederim merak ettiğin için çok naziksin 💜 evet ağrılar hafifledi gibi gün içinde kendi işlerimi görmeye başladım bugün biraz da yürüyüş yaptım. Masaja da başlattı doktor huylanıyorum elleyince ama yapmaya çalışıyorum. Yürürken sıkıntı oldu biraz dik yürümeye çalıştım kamburum çıktı diye daha çok gerildi bir de yataktan hala desteksiz kalkamıyorum sol göğsüne bir sızı giriyor. Az da olsa o sızı hafifledi ama yine de kalkınca 5 dakika filan sabit kalınca geçiyor. Bir de bir şey sorayım sana meme ucumda hassasiyet var kesi yeri olmadığı halde. Elim filan deyince çok huylanıyorum çok hissediyorum. Bu zamanla kaybolur mu? Evliliğim risk altında böyle kalırsa 😢😢😢

Merhaba sevilan...Umarım biraz daha iyisindir artık 😊 yavaş yavaş ağrıların dinmeye başlamıştır herhalde dimi
canım bir de ben dik yatıyorum hala doktor bir hafta daha yat dedi. Ama hala yattığım yerden kendim kalkamıyorum be kalkınca sol göğsüme hala ağrı giriyor. Ben normal yatağa geçince nasıl olacak? Düz yatınca kalkabilir miyim acaba? Bir de yatınca daha çok geriliyor gündüz ki halimden. Normal mi

X