Bu sabah meme büyütme oldum

Kızlar selam. Konuşmalarınızı okuduktan sonra artık ben de üye olup konuşmalıyım dedim. 27 eylülde meme büyütme ameliyatı oldum kas altı yerleştirildi o yüzden sürecim biraz zorlu ve ağrılı geçiyor acı eşiğim yüksek olmasına rağmen. Şu an hala drenlerim var sanırım kanama durumuna göre yarın çıkarmayı planlıyorlar, hani onlardan kurtulsam böyle rahatlayacakmış gibi hissediyorum. Çıktıktan sonra iyileşme durumunuz nasıl oldu ya da ağrılarınızda acılarınızda azalma oldu mu ? kendimi onlardan kurtulmaya o kadar odakladım hiçbir şey değişmezse diye ufaktan korkmaya başladım :KK43:

Kızlar selam. Konuşmalarınızı okuduktan sonra artık ben de üye olup konuşmalıyım dedim. 27 eylülde meme büyütme ameliyatı oldum kas altı yerleştirildi o yüzden sürecim biraz zorlu ve ağrılı geçiyor acı eşiğim yüksek olmasına rağmen. Şu an hala drenlerim var sanırım kanama durumuna göre yarın çıkarmayı planlıyorlar, hani onlardan kurtulsam böyle rahatlayacakmış gibi hissediyorum. Çıktıktan sonra iyileşme durumunuz nasıl oldu ya da ağrılarınızda acılarınızda azalma oldu mu ? kendimi onlardan kurtulmaya o kadar odakladım hiçbir şey değişmezse diye ufaktan korkmaya başladım :KK43:
Diren çıkınca benim ağrılarımda rahatlama olmadı. Ama burada oldu diyenler olmuştu. Bu direnlerin yeri eskiden meme dokunuzun olup olmaması vs vs nedenlere bağlı olabilir. Ama 1-2 haftaya zaten hafifliyor ağrılar. Benim bile hafiflediyse... ohoooooo.....🙋🏻‍♀️

Geçmiş olsun! Gözünüz aydın. Benim 13. günüm bugün. Oldukça iyiyim. Ama ilk 7-8 gün kolay değildi. Sizin de oldukça yeni. Geçecek inşallah. Hepimiz iyi olacağız.

Diren çıkınca benim ağrılarımda rahatlama olmadı. Ama burada oldu diyenler olmuştu. Bu direnlerin yeri eskiden meme dokunuzun olup olmaması vs vs nedenlere bağlı olabilir. Ama 1-2 haftaya zaten hafifliyor ağrılar. Benim bile hafiflediyse... ohoooooo.....🙋🏻‍♀️
Benim de meme dokum yoktu gerilmelerim falan o yüzden sanırım bi de kas altı koydular ya bize o süreci bi tık uzatıyor sanırım. Siz maşallah atlatmışsınız çok geçmiş olsun benim de yarın çıkacakmış drenler bakalım göreceğiz artık. Çok teşekkür ederim 😌

Geçmiş olsun! Gözünüz aydın. Benim 13. günüm bugün. Oldukça iyiyim. Ama ilk 7-8 gün kolay değildi. Sizin de oldukça yeni. Geçecek inşallah. Hepimiz iyi olacağız.
Ben de ilk haftayı sayıyorum göğüslerimin derdine düşemedim hala oldu mu olmadı mı düşünemedim gerginlikten 😁 Çok geçmiş olsun size de böyle güzel haberleri gördükçe insanın içi rahatlıyor yoksa sanki hiç iyileşemeyecekmişim gibi 😑

Bu ayın 18.de Gazi Üniversitesinde Doç,Dr. Kemal Fındıkçıoğlu’na ameliyat oldum. Dual plan silikon takıldı ve abdominal liposuction yapıldı. Ağrılı bir ameliyat bekliyordum fakat inanılmaz bir şekilde ağrı yaşamadım. Sadece yataktan kalkarken acı hissettim o kadar. 1gece hastanede kaldım. Meme dokum hiç yoktu, şimdi inanılmaz oldular. 250cc Mentor silikon kullanmış. Büyük istemiyordum ama büyük gibi geldi. Zaman geçtikçe yerine yerleşip doğal bir görünüme kavuşacak, dedi. Diren takıldı ama kanama olmadı. Ağrı deseniz hiç yok. Rahatlıkla kendi işimi yapabiliyorum günlerdir. Fiyatı ise inanılmaz uygun hemde liposuction ile birlikte. Kemal bey zaten çok zarif ve inanılmaz ilgili bir doktor. Büyük bir sabırla tüm soruları cevaplıyor. Liposuction da tam istediğim şekilde oldu. Uyarmam gereken tek konu; karın liposuction yapılacaksa ameliyattan çıkıldığında mutlak vajina ve bacak arasına buz uygulaması yapın. Çok morarıyor. Gerçi ilk hafta sonunda iyileşiyor ama moral bozucu morardığını görmek. Büyük bir hızla iyileşiyorum. 2.ayın sonunda yine yazarım değişimleri aktarmak için.

Merhaba arkadaşlar bu sabah meme büyütme ameliyatı oldum. Ameliyatta uyuduğum için bir şey hissetmedim tabii ama çıktığımdan bu saate kasar ağrı sızı gerginlik ve sırtıma vuran ağrı hiç geçmedi. Ameliyatı olanlar yardımcı olabilir mi? Bu acılar tam ne zaman geçer? Kas altı 325 konuldu.
Geçmiş olsun, bugün benim 7. günüm. En rahat günümdeyim. ilk beş gün dayanılmaz ağrılarım oldu. Kas altı olunca daha ağrılı geçiyormuş.

Geçmiş olsun, bugün benim 7. günüm. En rahat günümdeyim. ilk beş gün dayanılmaz ağrılarım oldu. Kas altı olunca daha ağrılı geçiyormuş.
Evet öyle benim ağrılarım uzun sürdü. Ağrı eşiğim düşük olduğu için. 2 ay olacak benim ayın 9unda. Şu an sanki bunlar hep benimmiş gibi hissediyorum.

Evet öyle benim ağrılarım uzun sürdü. Ağrı eşiğim düşük olduğu için. 2 ay olacak benim ayın 9unda. Şu an sanki bunlar hep benimmiş gibi hissediyorum.
Peki kollarını rahat kullanıyor musun. Ödem geçti mi. Doğal duruyor mu

Peki kollarını rahat kullanıyor musun. Ödem geçti mi. Doğal duruyor mu
Bir ayın sonunda kollarımı kullanmaya başlamıştım şu an hiç bir şey hissetmiyorum. Dokununca bile normal bir meme gibi. Bedenimden farksız. Doğallık tartışılır çünkü benim göğsüm hiç yoktu ve dekolte bölgemi dolgun istemiştim. Yani yukarıda dursun istedim. O yüzden aşağı inmedi ve yuvarlak duruyor. Silikon gibi görünmesi beni rahatsız etmez daha bile güzel duruyor demiştim doktoruma. O nedenle normal bir meme gibi durmuyor çünkü benim tercihimdi. Ama yaptıran diğer insanların doğal duruyormuş aşağı indiği için.

Bir ayın sonunda kollarımı kullanmaya başlamıştım şu an hiç bir şey hissetmiyorum. Dokununca bile normal bir meme gibi. Bedenimden farksız. Doğallık tartışılır çünkü benim göğsüm hiç yoktu ve dekolte bölgemi dolgun istemiştim. Yani yukarıda dursun istedim. O yüzden aşağı inmedi ve yuvarlak duruyor. Silikon gibi görünmesi beni rahatsız etmez daha bile güzel duruyor demiştim doktoruma. O nedenle normal bir meme gibi durmuyor çünkü benim tercihimdi. Ama yaptıran diğer insanların doğal duruyormuş aşağı indiği için.
Teşekkür ederim. Mutlu sağlıklı günler dilerim.

X