Rüya Yorumları bu sabah ki rüyam

hlenka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2012
72
0
Gunaydin kizlar, konuyu telefondan aciyorum, turkce harfler icin simdiden ozur dilerim oncelikle...
Yarim saat once nefes nefese uyandim. Size de anlatmak ve yorum almak istiyorum. Gerci bir onceki ruya konuma Kimse cevap vermemisti ama belki bilcen yoktu diye dusunuyorum. :)
Ruyamda, Ben ve ailem ve daha tanidigim bir cok kisi, sehir disinda bir yerdeyiz. Aksam olmus, hepimizin uzerinde pijamalar, yatacagiz. Sonra birden kiyamet kopuyor, bir dolu asker cikiyor ortaya ve bagiriyorlar. Hepimizi buyuk bir odaya dolusturuyorlar. Odada kocaman bir pencere var ve bu pencere sehrin merkezini goruyor cok net bir sekilde. Merkezde silahlar patliyor, sehirde gece ama atesten her yer aydinlik. Babam diyor ki; savas cikti, pencereden uzaklasin. Ben butun herkesi uzaklastirmaya calisiyorum, yere yatin diyorum. Nisanlima agliyorum, simdi ne olacak, Ben cok korkuyorum, savas olmek demek ayni sey diyorum. O da diyor ki; o zaman olecegiz. Anneme babama bakiyorum, onlar benim kadar korkmamislar ama Ben olumu bekler gibi sabah olacak diye bekliyorum. Cunku babam diyor ki; yatin uyuyun, sabah savasacagiz. Bir de odada bir tv vardi, onu actik, cok alakasiz ama haberlerde bir futbol takimini gosteriyorlardi. Bu takimin antrenoru siyah bir kopek tarafindan isiriliyordu, haber buydu, kopek adami isirirken gordum AMA adam daha once gordugum biri degil.
Iste boyle kizlar. Cok korktum, uyandigimda bin sukur dedim, telefona sarilip nisanlima anlattim ama anlatirken agladim, cok uzdu bu ruya beni. Bir kosu size yazayim ve yorum alayim istedim. Lutfen yalniz birakmayin beni, cok korktum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…