Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değer mi be bacım şu üç günlük dünyadaDemek ki bizim de bi derdimiz varmış be bacım![]()
Doğru, hangimiz dertsiziz ki mübarek
Allah bağışlasın maşallah Rabbim yardımcınız olsun zor ama güzel şeyler bunlarBana kalsa misil misil uyurdum. 10 aylik bebegim var emme seansi. Geri yatirdim ustunu orttum die uyandi
uyanik kalabikmeknicin kk ya girdim bende
![]()
benimki de 9 günlükBana kalsa misil misil uyurdum. 10 aylik bebegim var emme seansi. Geri yatirdim ustunu orttum die uyandi
uyanik kalabikmeknicin kk ya girdim bende
![]()
Amiin Allah cumlemizin evladini bagislasin insallahAllah bağışlasın maşallah Rabbim yardımcınız olsun zor ama güzel şeyler bunlar![]()
Uvvv en sevvdiiim yeni dogan sag meme sol meme hep meme gak meme gul memebenimki de 9 günlüktabi ki uyumuyoruz.
Amin inşallahAmiin Allah cumlemizin evladini bagislasin insallah. Evet gercekten oyle iyiki varlar .Allah isteyen herkese nasip etsin
![]()
Maşallahbenimki de 9 günlüktabi ki uyumuyoruz.
BendeKafamı yastığa koyar koymaz uyumayı çok istiyorum ama olmuyore![]()
Olur inşallah önce bir kafamızdan atalım Allah’ın izniyle en güzel zamanda gelirBebek istiyorum dualar ediyorum uykularım kaçıyor![]()
Inşallah Rabbim büyükOlur inşallah önce bir kafamızdan atalım Allah’ın izniyle en güzel zamanda gelir![]()