- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.138
-
- Konu Sahibi Nickimnick
Ayyy ne guzel allah bagislasin esim bana bazen laf sokar cocugun olunca ahhh bir yatsam dersen kapinin kosesinde yatarsin cocuk yok sabahlara kadar yatmiyorsun diyor ama ne yapayim yurt disindayim evde yanlizim istedigim zmn ytrm gecede yatamiyorum haliyleBende uyuyamadim .bende cocukta var. 2 saat sonra kalkar .
Aynnen basimiz agriyo bennde 3 dk ya yatrm sizden 5 bende 3 toplam 8 dk sonra yatmis olacaz:)):))):))bende uyumuyorum...ama 5 dakkaya yatarım artık..
ya uyuyamayınca düzenli insan çöküyor ya...
Aynnen bi cocugumiz olsa her eziyete dayanir insan uykusuzluga bile coxuk dusunmekten cikaramiyoruz kiEn guzel gunleriniz keyfini cikarin .
Ayyy ne guzel allah bagislasin esim bana bazen laf sokar cocugun olunca ahhh bir yatsam dersen kapinin kosesinde yatarsin cocuk yok sabahlara kadar yatmiyorsun diyor ama ne yapayim yurt disindayim evde yanlizim istedigim zmn ytrm gecede yatamiyorum haliyle
Aynnen bi cocugumiz olsa her eziyete dayanir insan uykusuzluga bile coxuk dusunmekten cikaramiyoruz ki
Aynnen bi cocugumiz olsa her eziyete dayanir insan uykusuzluga bile coxuk dusunmekten cikaramiyoruz ki-)( -)((
ALlah bagislasin canim allaj biEdd nasip etsin insEşine kesinlikle hak veriyorum.2 çocuğum var ve uyutmuyorlar...şu an başımı koysam hop uykuya ama olmuyor uyuyamiyorum tam dalicam ağlama sesi
Nasil bir yaramazlik :)))uyumuyorsun da o kadar dusunene kadar biraz yaramazlik yapsana yada sen dusunmeye devam et düşüne dururken öyle bir anda cikarirsinki ne olduğunu şaşırır kalirsin:) şaka bir yana uykusuzluga değer. .
Hosgeldin canim nasilsin bu saatte seninde mi uyku tutmadiSu an bi tek ben varım galiba
Aynen bende ayriyim ben gec kalktim 1 gibi o yuzden yasiniz kacEvet. Memleketimden ayri biyerdeyim. Sabahtan beri çay iciyorum. Mocha ictim bi de. Oglen uykusu da oldu)) tabi uyku kalmaz:)))))