• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu saatte uyumayan :(

O sorun bende de var
Ne eskisi kadar gülüyorum ne canım bisey yapmak istiyo sürekli aglamak istiyorum sürekli uyumak istiyorum çok yorgun hissediyorum kendimi eskiden sevdigim deyleri simdi düsünmek istemiyorum bi de midem de sorun çıktı bugn endoskopi yapıldı asırı derece gastrit varmıs unutkanlık basladı :( ben napıcam :(

O sorun bende de var
Ne eskisi kadar gülüyorum ne canım bisey yapmak istiyo sürekli aglamak istiyorum sürekli uyumak istiyorum çok yorgun hissediyorum kendimi eskiden sevdigim deyleri simdi düsünmek istemiyorum bi de midem de sorun çıktı bugn endoskopi yapıldı asırı derece gastrit varmıs unutkanlık basladı :( ben napıcam :(
Ben de yorgun hissediyorum ya o his çok kötü.

Keske resetlenebilse di m kafalar.....oyle bi tuş olsa yani....
Kesinlikle. Halbu ki en güzel geçirmem gereken zamanlarım bunlar benim çünkü bu sene son sınıf olacağım, hazırlanmam gereken sınavlar var, e mezun olunca işe girmek lazım yani son yaz tatilim bu benim öğrenci olarak ve ben b.k gibi geçiriyorum.

Ben de uyanığım ama benim uyku problemim var ya... Yani uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum. Artık başıma ağrılar giriyor. Yatıyorum saat bir gibi ama sabaha kadar dönüyorum, evin içinde geziyorum vs sonra tekrar yatağa falan ama sabahı etmeden uyuyamıyorum. Uyku hapı mı alsam ne yapsam?

Ben oyle oldugum zaman hic uyumuyorum. Teee ertesi geceye kadar zombi gibi geziyorum. Sonra saat 11 gibi uyuyorum anca duzen normale donuyor.

Kafanı toparla okuluna bak o zaman kendi ayakların üzerinde durman için meslek öğrenin okul sart

Ben oyle oldugum zaman hic uyumuyorum. Teee ertesi geceye kadar zombi gibi geziyorum. Sonra saat 11 gibi uyuyorum anca duzen normale donuyor.
Ben onu da yapamıyorum işte, denedim, olmadı. Zaten çok zor dalan bir insanım, normal şartlarda bile bir saatten önce uykuya dalamam ben. Neden bilmiyorum. Bi sınav zamanları bu durum biraz değişiyor, onda da sanırım beyin yorgunluğu yaşadığım için kolay dalabiliyorum. Özellikle çok çalıştıysam yani.

Kafanı toparla okuluna bak o zaman kendi ayakların üzerinde durman için meslek öğrenin okul sart
Sınavlara okul açılınca hazırlanacağım, kpss falan işte bu rahat günler bi daha gelmeyecek sınav stresiydi, iş stresiydi derken ama işte...

Ben onu da yapamıyorum işte, denedim, olmadı. Zaten çok zor dalan bir insanım, normal şartlarda bile bir saatten önce uykuya dalamam ben. Neden bilmiyorum. Bi sınav zamanları bu durum biraz değişiyor, onda da sanırım beyin yorgunluğu yaşadığım için kolay dalabiliyorum. Özellikle çok çalıştıysam yani.

Sacma gelecek ama ben kafasini yastiga koymasiyla uyumasi arasinda 10 saniye olan bir insan oldugum icin seni cok iyi anliyorum. Bir gece uykum kacsin uyku sorunu olan insanlar icin ne zordur kimbilir diye dusunurum hep. O zaman bosver soyle dusun. Ogreni olarak son yazin. Bir daha sabahlara kadar oturup burda lak lak etmek mumkun olmayabilir. Zaten takacak bir suru derdin var, bu eksik kalsin simdilik.

Sacma gelecek ama ben kafasini yastiga koymasiyla uyumasi arasinda 10 saniye olan bir insan oldugum icin seni cok iyi anliyorum. Bir gece uykum kacsin uyku sorunu olan insanlar icin ne zordur kimbilir diye dusunurum hep. O zaman bosver soyle dusun. Ogreni olarak son yazin. Bir daha sabahlara kadar oturup burda lak lak etmek mumkun olmayabilir. Zaten takacak bir suru derdin var, bu eksik kalsin simdilik.
Haklısın, öyle yapayım bari. Bundan sonra oturacağım, yatmayacağım. Daha çok dert var gerçekten de.

Bendede 2 haftadır uyku yok doğru düzgün ondandırmıdır nedir başım dönüyor midem bulanıyor ve aşırı derecede başağrımla boynum ağrıyor sebebi ise sevgili eşim bundan 2 hafta önce tam uyumaya hazırlanıyorum laf sokuşturdu sonra döndü totosunu kükreye kükreye uyuyor buna sinir olan ben attım totosuna iki çimdik ne oluyorrrr yaaaa diye uyandı beyefendi ne olmadikiii diye girdim lafa sonra alışdık gece kuşları gibi muhabbet etmeye hazır çoçuklarda uyumuş oluyor muhabbetimizin arasına girende yok bol kahkalı cümbüşlü muhabbet arasıra hayat sıkıntılarıda alıyor başını gidiyor derken saat kaçççç diyoruz birbirimize telefonda kurulu olan ezan okunmaya başlıyor :KK14:sonra hayat başlıyor

Back
X