• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu saatte uyumayan :(

Neyse senin neyin var? Aile mi?

Pek degil :(
Bisey sorabilirmiyim hepinize
Benm bi erkek arkadasım var iki senemiz oldu bu sene parmagıma yüzük taktı seneye istemeye gelcek neyse gecenlerde bi konu açıldı bana hiç ilişkiye girmedigini söyledi tabi direk olarak degil ima etti bunu ve bende bi kaç kere sordum sizce dogruyu söylüyo olabilrmi diger konularda sonuna kadar güveniyorum ama bu konuda bilmiyorum :( kafam karma karışık

Ne çok uyumayan varmıs :)
Bu saat oldu hala uyuyamadım ve 7 buçukta ise gidcm :KK43:

Pek degil :KK43:
Benm bi erkek arkadasım var iki senemiz oldu bu sene parmagıma yüzük taktı seneye istemeye gelcek neyse gecenlerde bi konu açıldı bana hiç ilişkiye girmedigini söyledi tabi direk olarak degil ima etti bunu ve bende bi kaç kere sordum sizce dogruyu söylüyo olabilrmi diger konularda sonuna kadar güveniyorum ama bu konuda bilmiyorum :KK43: kafam karma karışık
Biriyle birlikte olmuş olsa ne olucak

He iste sorun da orda hiç bisey olmycak basta sorun gibiydi ama düsününce degil tabi olmamıs olması daha iyi ama olmussa da ben varken olmamıstır bunu ona da söyledim ben ilk olmak degil son olmak önemli olan

Ben de burdayim huhu:):KK49: ben de simdilik calismiyorum zaman bol olunca bi de insan gunduz uykusuna duskun olunca geceler gunduz gunduzler gece oluyo yaa

Düsünecek çok sey var biliyorum ama belirli bi süreden sonra hiç bisey almıyo kafan
Aile içi sorunlar
Beklenmedik ölümler
Çok zor geliyo 18 olabilirim ama fazla yorgunum

Pek degil :KK43:
Benm bi erkek arkadasım var iki senemiz oldu bu sene parmagıma yüzük taktı seneye istemeye gelcek neyse gecenlerde bi konu açıldı bana hiç ilişkiye girmedigini söyledi tabi direk olarak degil ima etti bunu ve bende bi kaç kere sordum sizce dogruyu söylüyo olabilrmi diger konularda sonuna kadar güveniyorum ama bu konuda bilmiyorum :KK43: kafam karma karışık

kuzum senin uykun buna mi kacti? neden yalan soylesin. erkekler yapmadim demez genelde, yaptim demekle ovunur. konuyla alakasiz tavsiye: yasin cok ufak, evlilik icin acele etme

Ben de uyanığım ama benim uyku problemim var ya... Yani uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum. Artık başıma ağrılar giriyor. Yatıyorum saat bir gibi ama sabaha kadar dönüyorum, evin içinde geziyorum vs sonra tekrar yatağa falan ama sabahı etmeden uyuyamıyorum. Uyku hapı mı alsam ne yapsam?

Tavsiye etmiyorum ben bi ara kullandım bir ay birer tane ikinci ay üç dört zamanla artıyo fayda bile etmiyo

Uyku hapi deel de melatonin kullandim bikac gun mal gibi yapio sabah kullanma bence dogal bi yolunu bul yogurt ye papatya cayi ic

Tavsiye etmiyorum ben bi ara kullandım bir ay birer tane ikinci ay üç dört zamanla artıyo fayda bile etmiyo

Uyku hapi deel de melatonin kullandim bikac gun mal gibi yapio sabah kullanma bence dogal bi yolunu bul yogurt ye papatya cayi ic
Okulun başladığı yıl kullanmıştım yurtta uyuyabilmek için ama çok berbat yapıyor, ha bir saat içinde dalıp gidiyorsun ama uyanması falan ayrı dert. Kafamı kaldıramıyordum ben, sonra bıraktım. 2 yıl hiç kullanmadım, en iyisi tekrar başlamamak. İçtim geçen gece papatya çayı hem de iki tane, uykum olmasına rağmen dalamadım, ben öyleyim bu aralar. Gözümden uyku akıyor ama dalamıyorum özellikle gece. Anca sabah dalabiliyorum yani o da anca dört saat falan uyuyabiliyorum sonra kalkıyorum... Gece dalamıyorum yani.

Back
X