- 2 Aralık 2014
- 754
- 978
- 23
Ay yoksa sen balik burcu musunBende üşengecim ama hiç takmıyorum bak gördüğün gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay yoksa sen balik burcu musunBende üşengecim ama hiç takmıyorum bak gördüğün gibi
Yok koç burcuyumAy yoksa sen balik burcu musun
Bende uyımuyorum ama dertten değil rahatlıktan gündüz 3 e kadar yatıyorum gece yaşıyorum
Benim gibi olan varmıdır ?
Bu saatte uyuyamayan ?
Düsünceleri agır gelen ?
18 yasına ragmen büyüyen ?
Uyanık olan varmı ?
Neyse senin neyin var? Aile mi?
Biriyle birlikte olmuş olsa ne olucakPek degil
Bisey sorabilirmiyim hepinize
Benm bi erkek arkadasım var iki senemiz oldu bu sene parmagıma yüzük taktı seneye istemeye gelcek neyse gecenlerde bi konu açıldı bana hiç ilişkiye girmedigini söyledi tabi direk olarak degil ima etti bunu ve bende bi kaç kere sordum sizce dogruyu söylüyo olabilrmi diger konularda sonuna kadar güveniyorum ama bu konuda bilmiyorum kafam karma karışık
Pek degil
Bisey sorabilirmiyim hepinize
Benm bi erkek arkadasım var iki senemiz oldu bu sene parmagıma yüzük taktı seneye istemeye gelcek neyse gecenlerde bi konu açıldı bana hiç ilişkiye girmedigini söyledi tabi direk olarak degil ima etti bunu ve bende bi kaç kere sordum sizce dogruyu söylüyo olabilrmi diger konularda sonuna kadar güveniyorum ama bu konuda bilmiyorum kafam karma karışık
Tavsiye etmiyorum ben bi ara kullandım bir ay birer tane ikinci ay üç dört zamanla artıyo fayda bile etmiyo
Okulun başladığı yıl kullanmıştım yurtta uyuyabilmek için ama çok berbat yapıyor, ha bir saat içinde dalıp gidiyorsun ama uyanması falan ayrı dert. Kafamı kaldıramıyordum ben, sonra bıraktım. 2 yıl hiç kullanmadım, en iyisi tekrar başlamamak. İçtim geçen gece papatya çayı hem de iki tane, uykum olmasına rağmen dalamadım, ben öyleyim bu aralar. Gözümden uyku akıyor ama dalamıyorum özellikle gece. Anca sabah dalabiliyorum yani o da anca dört saat falan uyuyabiliyorum sonra kalkıyorum... Gece dalamıyorum yani.Uyku hapi deel de melatonin kullandim bikac gun mal gibi yapio sabah kullanma bence dogal bi yolunu bul yogurt ye papatya cayi ic