Bu rüya kafa karıştırdı isim hakkında

Lakimgril

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2020
177
68
28
29
Herkese merhaba Allah’ın izni ile bir oğlum olacak Babannemin bazı rüyaları çıkar özellikle belirli günlerde gördükleri yine öyle günlerden birinde bir adam görmüş adam bana gelip oğlunun adını Çınar koy ömrü güzel olacak demiş Babannem bunu anlattı eşimin de benim de kafam karıştı ben aren ismini istiyordum iki isim istemiyordum ama eşim Çınar da olsun diyor sizde iki isim çok uzun olur mu soy isim 7 harfli kararsız kaldık kafam çok karışık

İlerde yurtdışına çıkarsa Çınar ismiyle zorlanır sanki, Türkçe karakterleri telaffuz etmek zor oluyor. O zaman Aren’i kullanır. İki ismi de verin bence oğluşunuza
Sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim

Durust olayim; Aren’den daha iyi Cinar. Cok daha uzun soyisimlere iki isim ekleyen var. Bir de kiz degil ki kocasinin da soyadini alacak. Cok uzun ismi olur diyesiniz. Ruyayi yabana atmayin.
Aren isminin anlamını çok beğeniyorum yorumunuz için teşekkür ederim sağlıkla doğsun da

Ben hiç rüyaları çıkan biri değilimdir, buna rağmen kendi kızıma rüyamda gördüğüm ismi koydum
Sizin yerinizde olsam kesin koyardım..

Ben hiç rüyaları çıkan biri değilimdir, buna rağmen kendi kızıma rüyamda gördüğüm ismi koydum
Sizin yerinizde olsam kesin koyardım..
Çok inanmam aslında ama annem çok şahit oldu babannemin rüyalarının harfi harfine çıktığına ondan tereddüt ettik

Kesinlikle Çınar
Allah Nasip ederde bi oğlum olursa koymayı isteyeceğim sayılı isimlerden

Iki isim zordur, sevmem..
Fakat bazi durumlarda konulmasi daha isabetli bir karar oluyor..
Kendi kizim iki isimli evet iki ismi sevmiyorum ama hic pisman degilim. Ve soyadimiz da cok uzun

Ben de kızımın adını rüyamda gördüm koydum.Koymasam içimde kalırdı,korkar ve takıntı yapardim.Yarin bir gun Allah korusun çocuğum olumsuz bir şey yaşasa acaba ondan mı diye kendimi suclarim.Bence Çınar i mutlaka koyun.Aren den daha güzel .Anlam olarak da söyleniş olarak da.Aren kum demek değil miydi?

Anneannem bundan 13 yıl önce vefat etti. Çok severdim onu ,pamuk anneannem yıllarca hiç görmedim rüyamda. O kadar konuştum, evine gittim,annemle hep andık,hayırlar yaptık falan bir kere bile görmedim. Kızıma hamileyken onun adını koymaya karar verdim. Doğuma 3-4 gün kala rüyamda gördüm. Kendi evinde mutfak masasında oturuyorduk, hiç konuşmadık, o elimi tutup bana sarıldı. İnanılmaz zor bir doğum oldu. 16 saat süründüm ancak 4 kez epidural verdiler. Son 4 saat doğumhane de yerlerde ağlıyordum. En son 3 doktor ve kesiyle zar zor doğdu kızım. Ben çok inanmam aslında rüya falan. Ama annem diyor ki anneannen elinden tuttu, seni hayatta tuttu. O yüzden bence iki ismi de koyun. Zaten çınar çok güzel isim.

Ne modern , ne bu yüzyıla ait isim görmüş neneniz. Ya Hayrullah, Fadıl falan görseydi??
Ben yerinizde olsam kendi istediğim ismi koyardım. Annem de bana hamileyken bir erkek ismi görmüş rüyasında peşpeşe. Demiş ki 'isim bı halta benzemiyor ama rüyada gördüm,vardır bir hayır'
Şükürler olsun ki erkek dogmamisim, o ismi almamışım :) cidden ismim o olsa hiç mutlu olmazdım yani . O yüzden rüyayla koyulan isimlere karsiyim^^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…