Rüya Yorumları bu rüya bir mesaj olabilir mi acaba???

yoo asla herhangi bişey gibi bahsetme niyeti taşımadım orada yanlış anlasıılmıs sadece felak ve nas dualarıyla geçse o zaman üzerinde büyü olanlarında kalmaması gerekirdi değilmi diyorum asla küçümsme tarzı bişey deil haşa! bu dualarla birklikte ve sadece belli yöntemlerle gecebilir varsa böyle bişey demek isitiyorum bende ne dediğimi bilmiyorumda bakmayın işte bunaldım iyice bi çıkış yolu arıyorum bende

çok hassas konular bunlar

sen bence güvenilecek bir din adamına bu olayı anlat ve ondan fikir al.

ruya ile amel edilmez derler.

rüyabilim.com da rüya yorumluyorum.rüyalarını bundan sonra bana yazarsan o siteden mutlaka sana geri dönüş yaparım..istersen benim yorumlarımı da bir incele..

rüya ile fal büyüyü karıştıranlara bir sözüm var..rüya bir ilimdir ama fal büyü kehanet değildir..rüyalar kişiye özeldir..bazen bilinçaltındaki gerçekleri temsil eder.insanları bastırdıkları sıkıntılar ve duygularla yüzleşmesi için işaret verir.haa bu demek değil dir her rüya gelecekten haber versin.çoğu rüya sadece etkilenme sonucu doğar.bununu haricinde birde özel rüyalar vardır.yani geleceği bazen haber eden rüyalarda vardır..ama biz genelde temizleme rüyaları görürüz..yani bilnçaltı artıkçerez dosyalardan kendini temizlemek için rüya mekanizmasını harekete geçirir.bunu haricinde birde orta sıklıkla işaretçi rüyalar görürüz..bu rüyaları gördüğümzdede durup bi kendimize sormamız içindir..ben ne yapıyorum.nerdeyim doğru yerdemiyim..diye kendini özeleştri içindir...çok çok az bir kısmı ise duyuları sezgileri gelişmiş insanlar tarafından görülen rehber yüyalardır arkadaşlar...

ya kıslar geçen gün bir rüya gördüm rüyamda kim old. bilmediğim biri bana dedi ki sizin üzerinizde büyü var kısmetinizi kapatmışlar ve aranızı bozmaya yönelik dedi bunu halletmezseniz bu işin sonu yok dedi hangi işe girse nişanlının ollmaz dedi ben ne yaptığımı hatırlamıyorum rüyamda ve uyanınca çok etkisinde kaldım çünkü buna benzer bir rüyayı daha aynı hemen hemen aynı şeyleri 1 sene öncesinde de rüyamda görmüştüm sizi ikidir uyarıyorum üzerinizde büyü var aranızı bozmaya çalışan birileri var kısmetinizi kapatmışlar dikkat edin denmişti rüyamda. ben bu 2. rüyayı görünce artık öyle bişey olabileceğine inanmaya başladım çünkü nişanlım hangi işe başvurursa en olmayacak yerden dönüyor tam oldu denilen iş olmuyor bir değil 2 değil kaçıncı sefer oldu ne yapmam alzım sizce kızlarr kafam çok karıştı bu işin sonu yok dedi eğer böyle devam ederse dedi. bizimkilerde bu iş meselesinden dolayı artık sıkılmaya başldılar. iki arada kaldım yaa. bende nişanlımı bırakırsam zaten herşeyi üst üste geliyor bende bırakırsam sonu kötü olur ya...ne yapaacağım ben... senağlama senağlama

mor salkım siz e şu nu söyliyim bu tür şeylerin üzerinizde etkiler yaratmasına siz sebeb oluyorsunuz.eger buna inanırsanız emin lunki bu olucaktır..ama eger böyle şeyleri reddederseniz hiç bir büyü size tesir demezz büyü ancak kuruntulu insanlara tesir eder..güçlü bir inancınız varsa sadece dua etmeniz yeterli.duaların gücüne inanın..hiç bi büyü duadan daha etkili olamaz siz aksine inanmadıkça..lütfen kuruntuyu bırakın atın içinizden.ve bu rüyayı düşünüp durmayın.ne kadar düşünürseninz o kadar ona güç katarsınız..kafanızdaki o rüyanın etkisini atmak için orüyayı bir kağıda yazın sonra bu beni etkileyemez diyip büyük bir hırsla yırtın atın yada yakın gitsin...bu sizi rahatlatıcaktır..bilinçaltınızıda doğru yönde yönlendireecektir.eger başka rüyalarınız olursa rüyabilim.com da rüya yorumluyorum..sadece ve tek ben yorum yazıyorum..sizinlede mutlaka ilgileneceğimden emin olun.sevgiler

arkadaşlar rüyalarını yorumlatmak isteyen hanımlar rüyabilim.com u diyorum ya ben ordayım dediğim gibi herkezin rüyasına titizlikle cevap yazıyorum.ziyaret ederseniz görüceksiniz.rüyalarda yorumlarda hepsi orada

X