- 24 Temmuz 2009
- 470
- 2
- Konu Sahibi mor_salkim
ya kıslar geçen gün bir rüya gördüm rüyamda kim old. bilmediğim biri bana dedi ki sizin üzerinizde büyü var kısmetinizi kapatmışlar ve aranızı bozmaya yönelik dedi bunu halletmezseniz bu işin sonu yok dedi hangi işe girse nişanlının ollmaz dedi ben ne yaptığımı hatırlamıyorum rüyamda ve uyanınca çok etkisinde kaldım çünkü buna benzer bir rüyayı daha aynı hemen hemen aynı şeyleri 1 sene öncesinde de rüyamda görmüştüm sizi ikidir uyarıyorum üzerinizde büyü var aranızı bozmaya çalışan birileri var kısmetinizi kapatmışlar dikkat edin denmişti rüyamda. ben bu 2. rüyayı görünce artık öyle bişey olabileceğine inanmaya başladım çünkü nişanlım hangi işe başvurursa en olmayacak yerden dönüyor tam oldu denilen iş olmuyor bir değil 2 değil kaçıncı sefer oldu ne yapmam alzım sizce kızlarr kafam çok karıştı bu işin sonu yok dedi eğer böyle devam ederse dedi. bizimkilerde bu iş meselesinden dolayı artık sıkılmaya başldılar. iki arada kaldım yaa. bende nişanlımı bırakırsam zaten herşeyi üst üste geliyor bende bırakırsam sonu kötü olur ya...ne yapaacağım ben... senağlama senağlama