Dudak Makyajı Bu rujlardan hangisi ?

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
köfte dudaklı scarlet johansanım benim:21:
ben de dudaklarıma kırmızı sürdüğüm zaman makyaj hilesi yapıyorum dışına taşırarak sürüyorum ki dudaklarım dolgun duruyor böylelikle:KK9:

Hahaha scarlett johansson yorumuna çok güldüm :KK1:

Kuzum senin dudakların zaten oldukça dolgun ,daha niye taşırarak sürüyorsun :KK1:

Givenchy'nin yeni cıkan ruj serisinde 202 diye bir renk var sayfaların hepsini görmedim ama fotolardan yola cıkarak aradıgınız tonların canlısı bir de cok kalıcıydı.

Givenchy rujlarını daha önce hiç kullanmadım canım . Önerin için çok teşekkür ederim :KK16:

Hahaha scarlett johansson yorumuna çok güldüm :KK1:

Kuzum senin dudakların zaten oldukça dolgun ,daha niye taşırarak sürüyorsun :KK1:

kız yok benim dudaklarım çok küçüktür hiilelerlen falan ruj sürerken dolgunlaştırıyorum işte sadec alt dudağım birazcık dolgun
ama olsun ben bayılıyorum senin gibi dolgun dudaklı hatunlara
ama angelinanın dudaklarını beğenmem mesela
ama scarlet johansen ın kiler çok sexüü aynı seninkiler gibi :KK23:
ahh scarletin dudakları ve jessica bielin poposu beni benden alıyor çok güzeller MAHAŞALLAH :KK31:

Givenchy rujlarını daha önce hiç kullanmadım canım . Önerin için çok teşekkür ederim :KK16:

kız yavri sana narsın niagara ruju na baktın mı o da senin istediğin tonlarda bir coral bak bir netten
ayy bir de nars'ın bir ruju var schiap diye fuşyaa ahh o ne güzzel bir renktir ya şu nars markası da azıcık ucuz yapaydı iyiydi rujlarını yaa:KK53:

Son düzenleme:
kız yok benim dudaklarım çok küçüktür hiilelerlen falan ruj sürerken dolgunlaştırıyorum işte sadec alt dudağım birazcık dolgun
ama olsun ben bayılıyorum senin gibi dolgun dudaklı hatunlara
ama angelinanın dudaklarını beğenmem mesela
ama scarlet johansen ın kiler çok sexüü aynı seninkiler gibi :KK23:
ahh scarletin dudakları ve jessica bielin poposu beni benden alıyor çok güzeller MAHAŞALLAH :KK31:

Kuzum ben gördüğüm kadarıyla epey dolgun duruyordu senin dudaklarda . Makyaj hilesiyle filan o kadar dolgunlaşır mı bir dudak yahu , Sen kendine haksızlık ediyorsun bence . Canım yaa dolgun dudağı seviyorum ben de , ama iddialı renkler günlükte kullanamıyorum .kullandığımda abartılı duruyor . o yüzden ben kırmızı ruju tam sürmem , pıt pıt dokundurarak biraz softlaştırırım rengi .

jessica'nın poposu gerçekten harika :KK23:

kız yavri sana narsın niagara ruju na baktın mı o da senin istediğin tonlarda bir coral bak bir netten
ayy bir de nars'ın bir ruju var schiap diye fuşyaa ahh o ne güzzel bir renktir ya şu nars markası da azıcık ucuz yapaydı iyiydi rujlarını yaa:KK53:

ayy bebeimm bana ruj filan önerme . içim gidiyor valla :KK1: nars'ın fiyatları çok uçuk yaa :KK19:

ayy bebeimm bana ruj filan önerme . içim gidiyor valla :KK1: nars'ın fiyatları çok uçuk yaa :KK19:

benim de içim gidiyor ya hepsini almak istiyorum gördükce:KK25:
evet çok uçuk bi ruja o kadar da verilir mi ya azıcık bizi de düşünsünler indirsinler fiyatları:KK53:

Kuzum ben gördüğüm kadarıyla epey dolgun duruyordu senin dudaklarda . Makyaj hilesiyle filan o kadar dolgunlaşır mı bir dudak yahu , Sen kendine haksızlık ediyorsun bence . Canım yaa dolgun dudağı seviyorum ben de , ama iddialı renkler günlükte kullanamıyorum .kullandığımda abartılı duruyor . o yüzden ben kırmızı ruju tam sürmem , pıt pıt dokundurarak biraz softlaştırırım rengi .

jessica'nın poposu gerçekten harika :KK23:

pıt pıt mı sürüyorsun ,ben bildiğin kırmızı ruju badana boya gibi sürüyorum kız:KK9:ay umarım kocam kıskanç biri olmaz bacı ya kırmızı ruj ve kırmızı oje sürmemi istemezse kıskanırsa:18:
jessicanın poposu hemde ne harika ya yandan duruşunda kadından sexiilik fışkırıyor:KK23:
ee ne demişler pantalonu gösteren ütüdür,kadını gösteren g.....dür:KK9::KK23:
zaten kaptı justinimi biraz gıcığım bu yüzden o karıya:63:

benim de içim gidiyor ya hepsini almak istiyorum gördükce:KK25:
evet çok uçuk bi ruja o kadar da verilir mi ya azıcık bizi de düşünsünler indirsinler fiyatları:KK53:

pıt pıt mı sürüyorsun ,ben bildiğin kırmızı ruju badana boya gibi sürüyorum kız:KK9:ay umarım kocam kıskanç biri olmaz bacı ya kırmızı ruj ve kırmızı oje sürmemi istemezse kıskanırsa:18:
jessicanın poposu hemde ne harika ya yandan duruşunda kadından sexiilik fışkırıyor:KK23:
ee ne demişler pantalonu gösteren ütüdür,kadını gösteren g.....dür:KK9::KK23:
zaten kaptı justinimi biraz gıcığım bu yüzden o karıya:63:
hahahahahaha bebeim gece gece güldürdün beni , sen çok yaşa emi :KK62:

Son düzenleme:
Tweetym ; lady danger başlığı altında ki renklerin hepsi aynı renk . yani lady danger rengi . Vegas Volt rengi başlığı altındakiler de aynı renk , yani vegas volt rengi . Sanırım lip gloss ya da ışıklandırmalar yanılttı seni :)

öylemi ne biliyim parlak geldi kimisi vay rezil oldum yine :KK53:

sasmiş sana iki daha göstermeden edemeyeceğim
Chanel Rouge Allure Laque Coromandel 72 ye bir bak bak bu nasıl bir lipglass rujdur:KK30::KK12:harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bayılıyorum bunun rengine ama bu çok pahalı ya fiyatı 70-80 tl civarı:KK53:

ha bir de senin için tam bir yaz rengi buldum mac'den mac lipstick morange

AMİN canım benim :KK1:cümlemiz çok ve mutlu huzurlu yaşasın İNŞALLAH AMİN :KK16:
ne mutlu güldürebildiysem seni:KK1:

Amin canım hep beraber gülelim . Seviyorum seni :KK19::KK69::KK69:

sasmiş sana iki daha göstermeden edemeyeceğim
Chanel Rouge Allure Laque Coromandel 72 ye bir bak bak bu nasıl bir lipglass rujdur:KK30::KK12:harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bayılıyorum bunun rengine ama bu çok pahalı ya fiyatı 70-80 tl civarı:KK53:

ha bir de senin için tam bir yaz rengi buldum mac'den mac lipstick morange

vooovv bunlar da harika :KK23: evet canım rengi çok güzel , ama chanel çok pahalı kuzum yaa hiç yanaşmayalım biz ona:KK24:

Amin canım hep beraber gülelim . Seviyorum seni :KK19::KK69::KK69:

vooovv bunlar da harika :KK23: evet canım rengi çok güzel , ama chanel çok pahalı kuzum yaa hiç yanaşmayalım biz ona:KK24:

bende seniii bebeğimmm:KK19::KK54:
evet yanaşmayalım tabi bir ruja o kadar vericek kadar paraya başka isimler bulacak kadar zengin olursak neden olmasın:KK9::KK9:
amaa en büyük zenginlik sağlık ve huzur mutluluk zaten şekercim :KK54:

ALLAH önce sağlık ve huzur mutluluk versin şu hayatta AMİN

kız bir ruj daha buldum orange renklerde flormardan ama flormar pretty ruj p322 bu ruj mac ın morange sine çok benziyor değil mi ben çok benzettim muadili olabilir o rujun yani:KK42:

Son düzenleme:
bende seniii bebeğimmm:KK19::KK54:
evet yanaşmayalım tabi bir ruja o kadar vericek kadar paraya başka isimler bulacak kadar zengin olursak neden olmasın:KK9::KK9:
amaa en büyük zenginlik sağlık ve huzur mutluluk zaten şekercim :KK54:

ALLAH önce sağlık ve huzur mutluluk versin şu hayatta AMİN

kız bir ruj daha buldum orange renklerde flormardan ama flormar pretty ruj p322 bu ruj mac ın morange sine çok benziyor değil mi ben çok benzettim muadili olabilir o rujun yani:KK42:

Evet canım ben de çok benzettim .Ben böyle renkleri bakır-turuncu saçlıyken severek kullanıyordum , böyle renkler bakır turuncu saça yakışıyor . Ama saçlarım siyah olduğundan şimdi böyle renkler kullanamıyorum , siyah saçta böyle renkler çok patlıyor .O senin ilk gösterdiğin mac haute altitude rengi mükemmel .vegas volt ve haute altitude rengini alacaklarım listesinde :KK23:

Son düzenleme:
atractive ; kuzum ben bir de dudak renginde soft rujları da çok beğeniyorum .Bu fotoları google da gezerken bir bloggerin sayfasından buldum .Bak bu renkte harika . çok doğal tam günlük kullanımlık . Ama dudakları kırmızı olanlarda renk kendini aynen böyle vermeyebilir , o yüzden rujdan önce pudrayla dudaklara baz gerekiyor. bu , mac pro longwear serisinden soft sell rengi ;

Eklentiler

• $mac-soft-sell-lipstick.jpg
    $mac-soft-sell-lipstick.jpg
    23,9 KB · Görüntüleme: 137
  • $images (3).jpg
    $images (3).jpg
    7,6 KB · Görüntüleme: 200
  • $Mac Pro Longwear Lipcreme Soft Sell (5).JPG
    $Mac Pro Longwear Lipcreme Soft Sell (5).JPG
    56,9 KB · Görüntüleme: 303
  • $Mac Pro Longwear Lipcreme Soft Sell (4).JPG
    $Mac Pro Longwear Lipcreme Soft Sell (4).JPG
    41,1 KB · Görüntüleme: 400
Bence kesinlikle 1. mesajındaki ruj..Şeftali favorimdir.

Son mesajındaki ton da çok hoş, biraz açarak kullanılabilir, gül kurusu gibi.
Güzel..:KK12:

X