Dudak Makyajı Bu rujlardan hangisi ?

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

Caulfield-

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
8.769
1.120
Kızlar merhaba :KK3:
Yaz için mercan renginde bir ruj arıyordum ki , mac'ın vegas volt rengini buldum ve bayıldım. Fakat lady danger rengi de kafamı karıstırıyor . Sizce hangisi ? Ben de mac'ın russian red ve ruby woo renkleri var . günlük için çok iddialı kırmızı oldukları için , böyle doğal yaz için ideal renk olan mercan renginde vegas volt rengi buldum , ama lady danger rengi de kafamı karıştırıyor .Sizce hangisi ?
resimler google görsellerden alıntıdır .

MAC Vegas Volt rengi ;

Eklentiler

• $MAC Vegas Volt Ruj.jpg
    $MAC Vegas Volt Ruj.jpg
    27,6 KB · Görüntüleme: 444
  • $MacVegasVoltLipstickSwatch.jpg
    $MacVegasVoltLipstickSwatch.jpg
    34,3 KB · Görüntüleme: 530
  • $MacVegasVoltLipstickSwatchFOTD.jpg
    $MacVegasVoltLipstickSwatchFOTD.jpg
    43,9 KB · Görüntüleme: 434
  • $summer-lips-mac-vegas-volt-L-COn6OE.jpg
    $summer-lips-mac-vegas-volt-L-COn6OE.jpg
    32,6 KB · Görüntüleme: 162
  • $vegas volt ruj.png
    $vegas volt ruj.png
    212,7 KB · Görüntüleme: 195
Bu da mac lady danger rengi . Sizce hangisi ?

Eklentiler

• $mac lady danger r.jpg
    $mac lady danger r.jpg
    21,4 KB · Görüntüleme: 640
  • $mac lady danger ruj.jpg
    $mac lady danger ruj.jpg
    22 KB · Görüntüleme: 246
  • $lady danger rrr.jpg
    $lady danger rrr.jpg
    36,6 KB · Görüntüleme: 255
  • $lady danger.jpg
    $lady danger.jpg
    28,8 KB · Görüntüleme: 174
MAC Vegas Volt rengi bence daha guzel hem rengin softlugu hemde daha bir yaza yakısır gibi geldi her zaman bu tonlarda bulamazsın ama digerine yakın cok fazla renk var bence bunu tercih et bagaaaa da al bundan hatta :KK53:

Son düzenleme:
1.sevmedim..
2.guzel...
3.sevmedim 1 e benziyor fazla parlak sanki..
4.guzel...
:KK53:

bu dediklerim mac lady dangerdeki 4.lü..

Son düzenleme:
İlk resimdeki rujun tonu çok hoş tam yaz rengi ben bile almayı düşündüm şimdi. :KK9:

Evet canım , ben de ilk gördüğümde bayıldım bu renge . Dediğin gibi yaza çok uygun bir renk . Yorumun için tesekkür ederim:KK16:
Tatlım teşekkür ederim :KK16:

MAC Vegas Volt rengi bence daha guzel hem rengin softlugu hemde daha bir yaza yakısır gibi geldi her zaman bu tonlarda bulamazsın ama digerine yakın cok fazla renk var bence bunu tercih et bagaaaa da al bundan hatta :KK53:
Kuzum doğru söylüyorsun , renk gerçekten soft görünüyor yaza daha çok hitap ediyor . Ruj senin köpeğin olsun :KK53:

Oy birliği ile vegas volt rengine karar verildi, Teşekkür ederim kızlar

Evet canım , ben de ilk gördüğümde bayıldım bu renge . Dediğin gibi yaza çok uygun bir renk . Yorumun için tesekkür ederim:KK16:

Tatlım teşekkür ederim :KK16:

Kuzum doğru söylüyorsun , renk gerçekten soft görünüyor yaza daha çok hitap ediyor . Ruj senin köpeğin olsun :KK53:

Oy birliği ile vegas volt rengine karar verildi, Teşekkür ederim kızlar

ben çok begendım rengi
belkı bende alırım kendıme, daha sonra :)

1.sevmedim..
2.guzel...
3.sevmedim 1 e benziyor fazla parlak sanki..
4.guzel...
:KK53:

bu dediklerim mac lady dangerdeki 4.lü..

Canım 1. mesajda ki renkler ; Vegas Volt rengi

2. mesajda ki renkler ; lady danger rengi

bazı fotolarda rujların üstünde lip gloss olduğu için parlak görünmüş.

Şimdi hangisinden bahsediyorsun :KK53:

Sayende günlerdir aradığım ruju buldum:KK54::KK54::KK54::KK54:
Aylin aslımın son klibindeki dudak rengi çok hoşuma gitmişti ama bi türlü bulamamıştım:KK5:Nar çiçeği gösteriorlar hep shiseido da bir renk bulmuştum ama olmadı:KK19:Vegas volt bence:KK12:
:KK12:

Canım 1. mesajda ki renkler ; Vegas Volt rengi

2. mesajda ki renkler ; lady danger rengi

bazı fotolarda rujların üstünde lip gloss olduğu için parlak görünmüş.

Şimdi hangisinden bahsediyorsun :KK53:

lady danger renklerinden 2. ve 4 ben koyu tonlari seviyorum sen daha acik renkler istiosan o nar cicegi felan iyi:KK9:

Sayende günlerdir aradığım ruju buldum:KK54::KK54::KK54::KK54:
Aylin aslımın son klibindeki dudak rengi çok hoşuma gitmişti ama bi türlü bulamamıştım:KK5:Nar çiçeği gösteriorlar hep shiseido da bir renk bulmuştum ama olmadı:KK19:Vegas volt bence:KK12:
:KK12:
Canım yardımcı olduysam çok mutlu oldum :KK16: Ben de böyle bir renk arıyordum , sonra görsellerden bunu bulunca fikrinizi almak istedim . Ben de Shiseido da pk327 nolu ruja bakmıştım . Aynı ruj mu :) Shiseido pk327 nolu ruj da çok güzel soft bir renkti , ama vegas volt rengi aradığım tona daha çok hitap etti :KK23:

Ten rengi, saç rengi , göz rengi, dudak tonu gibi detaylar da çok önemli aslında ruj rengi seçiminde.
Her ton herkese gitmiyor.

Vegas Volt tek başına güzel bir renk.
Bu kızlara yakıştıramadım ama.
$MWSnap174.gif
$MWSnap175.gif

Bu kızda harika durmuş.
$MWSnap176.gif

Lady Dangera ikisinde de bayıldım.

$MWSnap178.gif
$MWSnap177.gif

Sana yakışacağına eminsen ikisini de al. Lady Danger daha risksiz ama Volt riskli bir ton.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım yardımcı olduysam çok mutlu oldum :KK16: Ben de böyle bir renk arıyordum , sonra görsellerden bunu bulunca fikrinizi almak istedim . Ben de Shiseido da pk327 nolu ruja bakmıştım . Aynı ruj mu :) Shiseido pk327 nolu ruj da çok güzel soft bir renkti , ama vegas volt rengi aradığım tona daha çok hitap etti :KK23:

Evett:KK53:Pembeye kaçıyor dha çok ama:KK12::KK12:Bide internetten mac ürünlerini bulamıyorum ben:KK5:Satan bir site varmıki bu rengi:26:

lady danger renklerinden 2. ve 4 ben koyu tonlari seviyorum sen daha acik renkler istiosan o nar cicegi felan iyi:KK9:
Tweetym ; lady danger başlığı altında ki renklerin hepsi aynı renk . yani lady danger rengi . Vegas Volt rengi başlığı altındakiler de aynı renk , yani vegas volt rengi . Sanırım lip gloss ya da ışıklandırmalar yanılttı seni :)

Evett:KK53:Pembeye kaçıyor dha çok ama:KK12::KK12:Bide internetten mac ürünlerini bulamıyorum ben:KK5:Satan bir site varmıki bu rengi:26:

Evet canım aynı renkten bahsediyoruz , tesadüfün bu kadarı :KK9: Canım ben mac şubeleri dışında internetten hiç alışveriş yapmadım , o yüzden bir şey diyemeyeceğim :KK43:

X