Bu Resmi Yorumlayın Kafanız Neye Çalışıyor Anlayalım

bu resimde ne oldugu uzerindeki yazida belli kizlar
message d'amour des dauphins
yunuslar sevgili yani birbiriniseven cift gosterisi yaparak mesaj vermisler yani yunuslarda dogru sevisen kadin erkek te dogru

valla bende şii yapan çift gördüm emme du bida bakım şu balıkları belkim görürüm...

:kedi:evet şeyediyolar..kadınla adam..
bende hep öle görüyorumlülülülülülü
nedensefisfisfis

ilk önce bnde kadnl adamı gördüm amaa dikkatli bknca yunusları da gördümm amaa 6 tanesini sadecedurumumm o kadar da vahim diilmiş sanırsam:)

arkadaslar bu resmi çocuklar sadece yunus balıgı olrak yetişknler ise öle memecikler felan görüo işte:):)böle bi şei var

ben halaa balık falan göremedim
kadınla erkek sarılmışlar .........:1ninca::1ninca:
durun durun arda hamsimi cördüm nekafamçokkarıştı

nasıl kastım kendimi balık görmek için anlatamamkötükedihüso

canım önceikle ilk baktıgında kadın ve erkek avr gibi fakat işin özünde benim sayabildiğim 8 tane yunus baslıgı var içinde yüzüolar ee neye çalışıyor bilmedim :)

senin öyle göreceğinden adım gibi emindim zaten hiiç şaşırmadımkaydirigubbakcemile3

sen bırak 3 saniyeyi 10 günde baksan aynı şekilde görürsün

ay gülmekten öldüm kızlar size bende gördüm herşeyi yakaladım çiftimiz ve arkadaşları olan yunusları....:roflol:

anacım resmen yiyişiyorlar iştekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…