Bu resmi çizen kişinin fobisi ne? kimse bulamamış

Yalnızlık korkusu...Yılbaşında herkes kendi ailesiyle bir köşeye çekildiğinde daha da çok ortaya çıkan o yalnızlık korkusu...

fobisinin adı heterophobia- karşı cins korkusu

böyle bi resimden böyle bi fobisi oldugu nasil cikiyo ben onu anlamadim... karsi cins hee alllaa allllaaa cok sacma yanii bence.... delidir ne yapsa yeridir diye bosuna dememisler adam cizmis iste bizide düsündürüyo burda bizde akilliyiz yaa...!!!! fisfisfisfisfisfisfisfisfis

böyle bi resimden böyle bi fobisi oldugu nasil cikiyo ben onu anlamadim... karsi cins hee alllaa allllaaa cok sacma yanii bence.... delidir ne yapsa yeridir diye bosuna dememisler adam cizmis iste bizide düsündürüyo burda bizde akilliyiz yaa...!!!! fisfisfisfisfisfisfisfisfis

doktor hastadan deli bence :P

nesneleri resimden kaldırdığınızda geriye kalan kadın vücudu,..........

ayrıca: bence burda sadece kar çizmeye çalışan deli arkadaş değil sorun bence her türlü şeye yorulabilecek bir şekli kadına benzeten doktorda var birşeyler. artık o fobi midir özlem midir bilemicem :P

ben sahsen yanlizlik diyecektim amma...):
wayy demek karsi cins...cok ilginc dogrusu!

alla allaaaa çok ilginççç

tüm cisimleri kaldırınca bana sonsuz bir boşluk kalır gibi geldi....CADIARZU

karşı cins korkusu nerden çıkarılmış oluyor kiCADIARZU

gece gece tırlatıcaz hep beraber hadi bakalım meraktan...lülülülülülü
Ben temizlik fobisi var gibi geldi..Çok temiz her yerCADIARZU

banada saçma gelsede çizn kişi korkusunu çizmemiş bunu bu resimden anladığını sanan doktora şaşarım ben resimde kadında var erkekte karşı cinsten korkan neden karşı cinsi resmetsinki hem ayrıntıları önemsemeyin diyor hemde ayrıntılara takılıyor bence adam doktorunu değiştirmeli bu arada ne kabiliyetliymiş resim ciddii güzel :)

kesinlikle katılıyorum virgülünden noktasına kadara.s.

coooooooooooooooooook sacma arkadaslar yaa
ammaaaannnn bosu bosuna deli gibi düsünüyoz valla ben bütün nesleleri kaldirdim kadinin k´sini bile göremiyorum yokki bacilar öle bise benmi körümkinee amaaaaannn deli istee yaaa cizmis safff...

cevap geldi ya kislar karsi cins bilmem nesiymis adamin fobisi ne alakaysa neyse amaaaaaannn bize ne beeeaaaa herkesin fobisi kendine benimde fareye karsi fobim var ondan evime fare girdi,, bende resim cizicem sirf kedi doldurcam fobimi bulursunuz hemen.....

benim şöyle iki görüşüm olucak;
1)ayrıntılara takılmayın derken hayattan bahsediyor bence,yani bazen kendinizi hayatın akışına bırakın ince detaylara girmeyin,eğer hayatta derdimiz tasamız olmazsa (Eğer tüm cisimler kaldırılırsa resim neye benzer cümlesi).herşey güllük gülistanlık olursa hayat boş gelir :p
2)bende kafayı tırlatmak üzereyim :)

arkadaşlar cevabı açıkladım adamın karşı cins fobisi var nesneleri kaldırdığınızda kalan beyaz zemin bir kadını sembolize ediyor bu da dr a göre karşı cins fobisini gösteriyor

bu kişinin fobisi yalnızlık! yalnız kalmaktan korkuyor.. boşluk yalnızlığı temsil ediyor. buldum işte cevabı kafamçokkarıştı

heralde arkadaşlar cevaplara bakmadan yorum yapıyorlar. yalnız ben bu kadını görme şansına erişemedim. yardımcı olurmusunuz

Back