Bu resmi çizen kişinin fobisi ne? kimse bulamamış

Peki bu sorunun cevabını bulanda akıl hastası diyebilir miyizCADIARZU

Onun gibi düşünmek gerekCADIARZU

henüz cevabin ne oldugunu bulan yokmus:1rolleyes:

Valla kızlar ben düşünmüyorum düşünmekten akıl hastanesini boylıycaz yoksa:roflol::roflol:
ne sinir bozucu bir soru ya ordaki profösörün amacı ne bizidemi delirtmeklaelaelaelaelae(cevabı vermediğine göre)

maslenica2a307a8dd4.jpg

fobisinin adı heterophobia- karşı cins korkusu. Eklediğim resim adamın yaptığı esas resim. Burada bir kadın vücudu görülüyor (muş). Ben demiyorum. Araştırdığım sitelerden birinde böyle bir açıklama buldum. Evin önündeki tepeler kadının göğsü, en sağdaki atın olduğu yer kadının karın bölgesi, atların dönüş yaptığı viraj da kadının saçlarını temsil ediyormuş..
Doğruluğunu onaylayamadım. Bu resmin yayınlandığı orijinal siteyi bulamadım.

a.s a.s a.s...........................

resimden herseyi kaldirirsan karanlik ve yalnizlik kaliyor
acaba ondanmi korkuyor?

maslenica2a307a8dd4.jpg

fobisinin adı heterophobia- karşı cins korkusu. Eklediğim resim adamın yaptığı esas resim. Burada bir kadın vücudu görülüyor (muş). Ben demiyorum. Araştırdığım sitelerden birinde böyle bir açıklama buldum. Evin önündeki tepeler kadının göğsü, en sağdaki atın olduğu yer kadının karın bölgesi, atların dönüş yaptığı viraj da kadının saçlarını temsil ediyormuş..

a.s.a.s.a.s............................

inanmayacaksınız ama tüm nesneleri kaldırın ipucuna göre bakınca o tepelerin göğüs olabileceğini düşünmüştüm ama tam olarak kafamda bir şekil oluşturamamıştım kafamçokkarıştı

ben de mi akıl hastası olmak üzereyim yoksa? :1shok::1ninca:tatlicadiarzu

Kizlar buldum ama nasil aciklarim bilemedim,bizim bakis acimizla baktigimizda kendimizeyukaridan asagiya baktigimizdaki kasigimizin goruntusu gibi geldi bana,bide siz bakin bakalim yaniliyormuyum.Tabii bu spacegirl un verdigi resimdeki izlenimim,yani ilk resimde daha farkli ikinci ve orjinal oldugu soylenen daha farkli.

Bunu çizen büyük ihtimalle hristiyan bir arkadaş.Hristiyanlarda öldükten sonra, beyaz bir ışığa yönelirler genelde tüm filmlerinde:)) Kar; beyaz ışığı, beyaz ışık ölümü sembolize eder .Bence arkadaşın ölüm fobisi var :smiley-cool:

maslenica2a307a8dd4.jpg

fobisinin adı heterophobia- karşı cins korkusu şutarafagitti
Yorum yapan arkadaslar iyide aciklama yapilmis, bencesi kalmamis ki resimin :sm_confused:

fobisinin adı heterophobia- karşı cins korkusu şutarafagitti
Yorum yapan arkadaslar iyide aciklama yapilmis, bencesi kalmamis ki resimin :sm_confused:

haklısın delphin bu konu artık kilitlenmeli diye düşünüyorum ben çünkü cevap bulundu bu konuyu kitlermisin?

ben resme bakınca fare hissi uyandı bende nedendir bilmem :sm_confused:anaaaa deliriyom sanursam:bbo:

Back