Bu resmi çizen kişinin fobisi ne? kimse bulamamış

bence adamın karanlık fobisi olabilir.... bütün evlerin ışıkları yanıyor ve yerlerde beyaz kar var yani bence burada çizmediği bir şey ya da çizdiği şeyin tersine fobisi var çünkü hayal ettiğ bir şeyi çizmiştir yani korktuğu şeyin olmadığı br yeri...mesela sıcak fobisi de olabilir bunun için kar çizmiştir ...ama bence karanlık fobisi...gece çizmiş ama kar ve ışıkla aydınlık bir gece olmuş...veya yalnızlık fobisi vardır evlerde ışık var ve sokakta ata binen insanlar...

akıl hastası bayağı bi yetenekliymiş doğrusu şu manzaraya bakın.

acaba hız fobisi olabilirmi...

bence de karanlık olmalı.Çünkü herşey kalktığında hiçbirşey kalmaz.koskoca bir karanlık oluşabilir fonda!...

missssssstyyyyyyy cevabı bulamadınmı hala canım ya çok merak etttim amaaa

yok canım bulamadım çünkü bu adamın doktoru olan profesör gerçek cevabı açıklamıyor sadece cevaba yakın cevaplar var diyor:1no2:ama ben yinede konuyu aldığım siteyi sürekli araştırıyorum

bence yalnızlıktan korkuyor. çünkü aynı şeyden birden fazla yapmış. pencerelere falan dikkat edin.

bence yalnızlıktan korkuyor. çünkü aynı şeyden birden fazla yapmış. pencerelere falan dikkat edin.

evet çok mantıklı,pencereler çok fazla ve evden çok okul,hastene pencereleri gibi,herbir kızakta üçer at var,...........

ölümden korkuuyor benceee cünkü her sey kalkarsa beyazlık kalır ve beyaz da ölümü simgeler

fark eden var mı bilmem bütün sayfaları gezmedim arkada bir orman var ben kar yağmış bir ağaç görüyorum onun üstünede kurulmuş bir yalnızlık evler boş ve atlar da özgürlüğü temsil ediyor (bence ama atların özgürlüğü temsil ettiğini okumuştum)

Bence adamın en büyük korkusu anlaşılmamak ve korktuğu başına gelmiş:sm_cool:

süpersin..... bence kar beyaz falan olamaz o zaman bende dahil çoğumuz deliyiz demektir. Ayrıca kimsenin aklına gelmemiş yaklaşmışlar bu kadar basit olamaz. Ama ben ölürüm uyuyamam hakkaten verin bana cevabı tatlicadiarzutatlicadiarzutatlicadiarzu

ve ilk sayfadaki resmin esasen delinin çizdiği resim olmadığını, o resmin bir kartpostal olduğunu ve delinin o kartpostala bakarak bir resim yaptığını ve de çizdiği resimde fobisini ortaya çıkardığını buldum. Esas çizilen resme baktığınızda daha fazla ayrıntı yakalayabiliyorsunuz :)))..

resimdeki insanlar at arabalarına doluşup kaçarcasına gidiyorlar.o zaman aklıma terkedilmek geliyor benim..

bu resmen "delinin teki kuyuya bir taş atmış,kırk tane akıllı çıkaramamış"olayına döndü arkadaşlar:roflol:

evet yaa aynen dediğin gibi şekerim. Ama ben sıkılırım ya cevabı bulamazsam.:uhm: bulmam lazım yanisırnaşık şey

yok canım bulamadım çünkü bu adamın doktoru olan profesör gerçek cevabı açıklamıyor sadece cevaba yakın cevaplar var diyor:1no2:ama ben yinede konuyu aldığım siteyi sürekli araştırıyorum

ya kardeşim tamam cevap olmasada, o cevaba yakın cevapları versende bir fikir edinsek olmazmı:roflol::roflol:

Ben de tüm objeleri çıkardığımda karanlık soğuk ve yalnızlık görüyorum.:uhm:ama böğle herkez gördüklerini söğlüyor tamamda doğru cevabı hiç bir zaman bilemiycez yaa üfff çatlarım ben vallatatlicadiarzu ben anladım bu adam bizi çıldırtmaya çalışıyo ki yanına arkadaş çıksın:roflol::roflol:

:roflol:yakın cevap nedir onu da bulamadım ama bakın bu konu bizde araştırmayı sağladı beraber araştırıp bulmaya çalışalım,a.s

fobisinin adı heterophobia- karşı cins korkusu. Eklediğim resim adamın yaptığı esas resim. Burada bir kadın vücudu görülüyor (muş). Ben demiyorum. Araştırdığım sitelerden birinde böyle bir açıklama buldum. Evin önündeki tepeler kadının göğsü, en sağdaki atın olduğu yer kadının karın bölgesi, atların dönüş yaptığı viraj da kadının saçlarını temsil ediyormuş..
Doğruluğunu onaylayamadım. Bu resmin yayınlandığı orijinal siteyi bulamadım.

teşekkürler canım,arştırdığın ve paylaştığın için......a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…