Bu resmi çizen kişinin fobisi ne? kimse bulamamış

Cevap kadınmıymış.
Herşeyi kaldırınca bende orda ninemi görür gibi oldum ama acaba mı dedimkafamçokkarıştı
Öyle akça pakça bembeyaz

Yok be yahu adamın düpedüz karanlık korkusu var,baksana evlerdeki tüm odaların ışıkları açıkkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

resmn bütününü incelersek yüz resmi oluşuo cisimleri kaldrnca da öle. bence insanlrdan korkuo cvp da kadınmş öle diolar yaklaşmışm:)

hepsini kaldırırsak gece ve kar kalıyor geriye.karanlık ve soğuk olabilir mi acaba fobisi?????? doktor da öyle bi söylemiş ki kendisi anladıysa en son onu da söyleyiverseydi :))))

cevap kadın mı çıkmış???evet resmi çizen gerçekten de akıl hastasıymış yani ya da benim hayal gücümde bir problem var kadın görmüyorum resmi kaldırınca???tamam kenarlardaki iniş çıkışlar saç gibi olmuş ama kadını anımsatacak detay yok??deli deriz bi de nelerle uğraşmış:)))

ben cevabin kadin oldugunu anladim ettim cünki photoshopla cisimleri kaldridim, sadece kar ve gök kaldi. o iki tepeyi görünce zaten anlyiorsunuz kadin oldugunu
ama ben yinede tutarsiz buuluyorum cünki fobi korku demek, bu hasta asil kadina benzeyen seylerden korkmali fakat gidip resmini yapiyor? insan hayran oldugu seylerin resmini cizer genelde ama deli iste

Son düzenleme:

photoshopla kaldırınca kadın silüeti çıkıyorsa ok.ben ilk bakışta cisimleri hayali olarak kaldırmıştım.kadına benzer bi durum olmuyordu.da dediğin gibi kadın fobisini sözle de anlatabilirdi resme dökmesi ilginç olmuş:)fobi değil de gizli hayranlık diyelim o zaman:)

ben sanki bi kadin resmi goruyorum
soldaki iki agacin arasinda bi goz var sanki
atlarin gectigi yoldaki cizgilerde saclari
sagdaki bolunmede goguz olabilir:26:

yorumlari gormemistim demekki dogru dusunmusum

alaala bu resmi çizen adamın deli olduğuna inanmak imkansız gayet normal bi noel resmine benziyor ama sanırım mutlu bi noel gününde atların geyiklerin felan sevdilerini alıp götürmesi olabilir nasılımmm

saatlerce düşündüm sonucu da bulduğuma inanıyorum. kızağı çeken atların başına baş parmağınızı koyup kapatırsanız, bacakları ve gövdesi örümceği andırıyor her kızakta 3 at olmasına rağman 12 ayak değil sadece 8 ayak gözükmekte aynı zamanda bunların 6 sı önde 2 si arkadadır... bir örümceğin bacağıda sekiz tane olduğuna göre bu adamın fobisi örümcek fobisidir. deli delinin halinden anlar

klostrofobik bence çünkü bütün evlerde insanları dışarda çizmiş üstelik kış günü karda soğukta insanların sıcak evlerinde olması gerekirdi
bence ben buldumm

Dolunay!
Tüm cisimleri kaldırınca gökyüzünde dolunay kalıyor.
Bu adam sanırım dolunayın kurtadamlaştırdıklarından

1.(bence, herşeyi kaldırınca sadece beyaz kalıyor.. Atların ayaklarıda iskelet ellleri gibi.. (il dıkkatimi o cekti resimde) kapalı alan fobisimi.. Hani toprak altında kalmıs ama eller dısarıa.)
2.de-böcek mi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…