• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bu renkleri nasıl elde edicem

rojdina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2008
212
1
96
Zonguldak
Arkadaşlar nolur yardım edin...saçlarımı boyamak istiyorum ama beğendiğim saç renklerini nasıl elde ediceğimi bilmiyorum...resimleri ekliyorum...umarım yardımcı olursunuz....

Eklentiler

• $pinar-altug.jpg
    $pinar-altug.jpg
    19,5 KB · Görüntüleme: 130
  • $fft20mf186116.jpg
    $fft20mf186116.jpg
    50,8 KB · Görüntüleme: 81
ikisi birbirinden farklı renkler ve resimlede renkler anlaşılmıyor...
açık kestane gibi görünüyor pınar altuğun ki..
daha net bir resim eklersen iyi olur bence..

ikisi birbirinden farklı renkler ve resimlede renkler anlaşılmıyor...
açık kestane gibi görünüyor pınar altuğun ki..
daha net bir resim eklersen iyi olur bence..

daha net olanını bulamadım ki..bu renkler yine bu forumda başka bir konu içerisinde var..merak ettiğiniz saç renleri konusuydu galiba..soruyorum orda kimse açıklayıcı cevaplar vermiyor bana...birisi çikolata kahve demiş birisi kızıl kahve...çıkamadım işin içinden...:1no2:

birde bunlar var...

Eklentiler

• $selinsekerci2.jpg
    $selinsekerci2.jpg
    34,3 KB · Görüntüleme: 111
  • $selinsekerci3.jpg
    $selinsekerci3.jpg
    36,3 KB · Görüntüleme: 93
  • $52049531_1138962959584.jpg
    $52049531_1138962959584.jpg
    27,1 KB · Görüntüleme: 130
son renkler koyu kahve vıyole galıbaaaa ılk renk cıkolata kahvası

son renkler koyu kahve vıyole galıbaaaa ılk renk cıkolata kahvası

koyu kahve viyole hangi markada var...gözünüzü seveyim yardım edin ya deliricem...ne zamandır boyayacağım bir türlü bulamıyorum..burda kuaförlere de sormak istemiyorum mahvettiler saçımı çünkü...

canım schwarzkoph palet serisi bronz kahve al . saçın uzunsa 2 kutu al.
saç rengin açık değilse tam istediğin tutacaktır.
saç rengin açıksa solüsyonu 9.0 numara al..daha koyu tutacaktır..

ama koyduğun resimlerin hepsi birbirinden farklı renkler.. ben üç resimden ilk ikisi için yorumumu yaptım..

ohhh beee... teşekkür ederim

bişey değil canım :)) kolay gelsin sana ..
ben o rengi kullanıyorum kendi yöntemimi söyledim sanada. yani denenmiş onaylanmıştır..
ama unutma kutu üstünde olan resimdeki gibi istersen alırken belirt solüsyonu düşük volümlü versinler. saçın koyuysa direk boyayabilirsin.

bişey değil canım :)) kolay gelsin sana ..
ben o rengi kullanıyorum kendi yöntemimi söyledim sanada. yani denenmiş onaylanmıştır..
ama unutma kutu üstünde olan resimdeki gibi istersen alırken belirt solüsyonu düşük volümlü versinler. saçın koyuysa direk boyayabilirsin.

yok ben çok açık olsun istemiyorum..saçlarım zaten şuan koyu kestane boyalı biraz aksın..birazda palettenin saç açıcısıyla açıcam..çok fazla değil ama kahve tutabilecek kadar..ya siz nasıl anlıyorsunuz hangi renk olduğunu...bana bu renkler hemen hemen aynıymış gibi geliyor...o yüzden ne zamandır kafam karışık herkes başka diyor ya bende işin içinden çıkamadım..peki son koyduğum resimlerde ki saç rengi ne sence kıvırcık olan...onu da çok beğeniyorum...

Son düzenleme:
canım vallahi o rengi tam çözemedim.karanlık bir resim. kestane kızıl gibi duruyor dalgalı olan..

canım vallahi o rengi tam çözemedim.karanlık bir resim. kestane kızıl gibi duruyor dalgalı olan..

hımm tamam o zaman o rengi geçelim...ya kafa şişiriyorum biliyorum ama son bir soru daha...çikolata kahvesinin içine yarım kahve karıştırsam nasıl olur renk...

hımm tamam o zaman o rengi geçelim...ya kafa şişiriyorum biliyorum ama son bir soru daha...çikolata kahvesinin içine yarım kahve karıştırsam nasıl olur renk...

karıştırdığın kahveye bağlı. ama benim tavsiyem renkleri karıştırma ...

İkinci resimde ışıktan dolayı baya bir koyuluk çıkmış canım..orta kahve tonunu kullanmış,Pınar Altuğun saçına gelince saçlarının önceden röfle yaptırmış galiba üzerine bir Orta kestane kullanmış boyamış .Çünkü hafif bakırlık var orda

Koleston

burdan bak canım kahve tonları var ok

İkinci resimde ışıktan dolayı baya bir koyuluk çıkmış canım..orta kahve tonunu kullanmış,Pınar Altuğun saçına gelince saçlarının önceden röfle yaptırmış galiba üzerine bir Orta kestane kullanmış boyamış .Çünkü hafif bakırlık var orda

Koleston

burdan bak canım kahve tonları var ok

tamam ama benim saç rengim koyu kestane boyadım akmasını bekliyorum biraz açılınca birazda saç açıcıyla boyayacağım..sonra orta kestane mi boyayım orasını çözemedim ki :1no2:

tamam ama benim saç rengim koyu kestane boyadım akmasını bekliyorum biraz açılınca birazda saç açıcıyla boyayacağım..sonra orta kestane mi boyayım orasını çözemedim ki :1no2:

Yok canım açmıyacaksın saçındaki boya iyice aktığı zaman bpyayacaksın,Pınar saçını boyamadan önce galiba röfle yaptırmış onun üzerine boyamış önlerde renk açılmaları var öyle olsun diyorsan röfle attır açılınca ok aslında gerek yok yani o rengi normaldede tutturursun ok

Back