Saç Rengi ve Saç Boyama Bu renkleri evde nasıl elde edebilirim ? (resimli)

canım meraba konunla ilgili değil ama benim saçlarım bakır rengi üzerine altın karamel boyarsam tutar mı bir fikrin var mı :44:

bakır üstüne altın karamel rengi tutmaz canım kızıl yansımalı bir renk elde edersin saçını tam olarak hangi tonlarda istiyorsun söylersen yardımcı olurum

bakır üstüne altın karamel rengi tutmaz canım kızıl yansımalı bir renk elde edersin saçını tam olarak hangi tonlarda istiyorsun söylersen yardımcı olurum

canım zaten tutmadı.. keşke bu cevaı önce versedinn şimdi sıcak çikolata boyuyacamm o tutar mı kuzum..

Canimm. Zahmet olmazsa banada bi yardimci olurmusum.
Konunun basindaki sac rengimin uzerine 8.0 tonu ile kullu kumral karistirip boyasam nasil bi renk cikar. Mavilik yesillik felan olurmu

canım saçın gördüğüm kadarıyla platin gibi yada platine yakın bir renk 8 numara ile boyarsan saçlarının rengi çok fazla bir değişikliğe uğramaz bi kaç yıkamada tekrar olduğu haline döner sana tavsiyem istediğin tonlar küllü açık kumral gibi yumuşak tonlar bu tonlarda bişey elde etmen için 5-6 tonlarında bir renkle boyaman gerekir daha fazlası saçını yıpratır

birde Açık renk üzerine direk olarak 8 numara yaparsanız saçlarınızın uçları yeşillenir. Temiz bir kumral elde etmek için profesyonel kuaför desteği almanızı tavsiye ederim.

SacLarim kullu sari rengine boyali canimm.

Kuafore guvenemiyorum o yuzden kendim boyamak istiyorum ama bu gidisle kuafore gidicem sanirim canim.

Sagol cevabin icin

Dakota Rose Majirel 8.1 diğer resim Majirel 8.07
bu arada resmin orjinali bu önemsiz ama belirtmek istedim Kristen değil yani

orjinal benim koyduğum Kristen saçlarını o renk boyatmadı hiç ve Kristen daha zayıf/çelimsiz internette bulabilirsin ama tabi kozmetik malzemeleri satan yer varsa bildiğin orada da bulabilirsin.

sadece boyama ile yapılmışa benzemiyor. kuaförne danışsan iyi edersin=)

çok güzel olmuş şimdililik güle güle kullan o zaman hangi marka kullandın peki

Sagol canimm. Sacim cok acik oldugu icin cok cabuk akiyo.

Kuaforde boyattm ben canim. Valla sormustm kuafore hangi boyayi kullaniyosun diye vella ile bisey kullaniyorum dedi ama hatirlayamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…