Saç Rengi ve Saç Boyama Bu renkleri evde nasıl elde edebilirim ? (resimli)

Ben de saçlarımı epeyce açtırmıştım geçen yıl.
Seninki kadar açık değildi ama tam anlamıyla sarıydı.
Sonra tabi beğenmeyip koyulttum hemen.
Ama zemin açık olunca aktı gitti ve zamanla da aynı paylaştığın fotoğraflardaki renk gibi oldu.
Özellikle de 1. fotodaki gibi oldu.
Kullandığım renkler kumral ve küllü kumral karışımıydı.
Tüp boya alıp bir kapta karıştırdım ikisini de.
Yeşil olmasın diye küllü kumralı, kumraldan daha az koydum.
İlk başta çok koyu oluyor ama daha ilk yıkamada akmaya başlıyor.
Sonuç : açık küllü kumral saçlar ...

Son düzenleme:

Rica ederim,
6lık yani 20 volüm oksidan en düşük oksidandır koyu zeminden açık zemine geçilmediği sürece daha yüksek volüme gerek yok.
Açıktan koyuya geçildiği için en düşük volüm oksidan yeterli.

Ah arkadasim ne guzel uzun uzun yazmissin.
Bende suan sadece kumrala boyamayi dusunuyorum. Cunku saclarim baya uzun iki kutu boya kullanicam kullu kumralin miktarini ayarlayamazsam mavi yesil felan olursa saclarim diye korkuyorum
Sen tup boyayi hangi marka kullandin canim.

Anladim canimm. Tesekkur ederim. Tum dediklerini dikkate alicam

Bir defasında Vital, bir kere de Koleston kullanmıştım. :))
Aslında ilk boyamamda küllü kumralı da kumral kadar koymuştum.
Saçım yeşil olmadı fakat yeşil yansılamalar vardı ışıkta.
2. boyayışımda o yüzden azalttım miktarını küllünün. :))
Kumralı 1 tüp kullandıysam, küllüsünü yarım tüp ekledim mesela.
Bir sorun olmadı o zaman.

Cevap icin sagol canimm.

Bindik bi alamete gidiyoz kiyamete bakalim.

En sonunda uc secenek var olucak.

Ya kuafore gidicem gosterdgm resimlerden bambaska bisey yapip birakicaklar.

Ya kendim boyayip mavi yesil gibi bi renge ulasicam.

Ya da saclarima kiyamayip boyamaktan vazgecicem

evet doğru turunculuk olabilir aslında önce kuaföre saç rengimi açtırıp nötrleştirip tüm saçımı sonra bu renge kendim boyayabilirim

evet doğru turunculuk olabilir aslında önce kuaföre saç rengimi açtırıp nötrleştirip tüm saçımı sonra bu renge kendim boyayabilirim

Evet canim oyle yapabilirsin. Cok guzel bi renk. Sanada yakisacagina eminim.

Sacini actirirsan eger aklinda olsun. Actirmadan once Kati haldeki hindistan cevizi yagini sacini surup o halde iken actirinca yipranma olmuyormus. Forumda okudum Amonra arkadasimizin konusunda.

Ben sacimi boyarkende surucem.

canım elde ettin mi istediğin rengi? ben kolestonun büyüleyici kahve rengini 10-15 dakkika beklettim saçta çok tatlı bir renk olmuştu.....ama benim saçım çok aççık küllü sarıydı

Son düzenleme:
seni temin ederim çok tatlı bir renk çıkıyor...böyle küllümsü sütlü kahve bişey oluyor soğuk değişik bi ton işte

canım elde ettin mi istediğin rengi? ben kolestonun büyüleyici kahve rengini 10-15 dakkika beklettim saçta çok tatlı bir renk olmuştu.....ama benim saçım çok aççık küllü sarıydı

seni temin ederim çok tatlı bir renk çıkıyor...böyle küllümsü sütlü kahve bişey oluyor soğuk değişik bi ton işte

Daha boyamadim canimm. Kahveye cesaret edemem sanirim yaa. Sureyi ayarlayamam felan Allah korusun bambaska bisey cikarsa :)

Boyayinca fotograf koyucam zaten. Bu hafta ici gidip boya secicem bakalim =)

Daha boyamadim canimm. Kahveye cesaret edemem sanirim yaa. Sureyi ayarlayamam felan Allah korusun bambaska bisey cikarsa :)

Boyayinca fotograf koyucam zaten. Bu hafta ici gidip boya secicem bakalim =)
kız zaten 10 dakka bekliyosun ki saçını da kontrol ediyosun o arada ...ama sen bilirisn tabi ...

sabırsızıkla bekliyorum ...çok güzel olacaktır eminim
bende saçımı boyamayı bıraktım...saçımda az bişey boya var o da zaten saçıma çok yakın durduğu için balyaj gibi duruyo...
bi ara herkes benim dipteki kendi saç rengimi sorunca değerini anladım

Bende bi kere 7.0 boyucam. Sonra uclarina sari aticam. Dahada boyamiycam artik. Sari sac cok bakim istiyo ve baya dikkat cekiyo

umarım becerirsin boyamadan durmayı ....ben neredeyse 1.5 yıldır boyamıyorum....ama ne yalan söyliyim aklım hep saçımı boyamakta.....
eşime de hep söylerim boya reyonlarında çok takılırsam çek götür beni diye ...kaç kere elim gitti bi bilsen
bundan sonra yapsam yapsam papatyayla azcık açtırırım yazın olur biter ...

Ayy insallah boyamadan dururum bende yaaa

pufiş bşi daha sormayı unuttum evde kendin dip boyanı nasıl yapıyorsun merak ettim:26:

Benim kendi sac Rengim de acik oldugu icin direk acmadan 10-1 le diplerimi boyuyorum. Diger kisimlara gelsede bisey olmuyo zaten boya boyayi acmiyo ya. Sorun olmuyo yani.
Dis fircasi yada yumurta fircasi iyi is goruyo dipleri boyarken

Benim kendi sac Rengim de acik oldugu icin direk acmadan 10-1 le diplerimi boyuyorum. Diger kisimlara gelsede bisey olmuyo zaten boya boyayi acmiyo ya. Sorun olmuyo yani.
Dis fircasi yada yumurta fircasi iyi is goruyo dipleri boyarken

diş fırçası mı ALLAH iyiliğini versin emi kız,bende boyarken bir boya fırçası alırım artık bulabilrsem tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…