Saç Rengi ve Saç Boyama Bu renkleri evde nasıl elde edebilirim ? (resimli)

puffiness

ben böyle değildim
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2011
1.596
2
108
İstanbul
merhaba kızlar. 4 senedir sarı renkte kullandığım saçlarımın rengini değiştirmeye karar verdim.

şuan ki saç rengim şöyle ;

istediğim renkler ise şöyle ;

ikisininde doğal saç rengi olabilir. boyatmadan önce benimde aynen böyleydi.

istediğim renkleri veya bunlara yakın rengi elde edebilmem için hangi boyaları kullanmalıyım?

yardımcı olursanız çok mutlu olurum

herpinizi öperim

yardımlarınızı bekliyorum

canım meraba konunla ilgili değil ama benim saçlarım bakır rengi üzerine altın karamel boyarsam tutar mı bir fikrin var mı :44:

Canım bence hiç riske atma kendini bu resimleri kuaföre göster ondan yardım iste çünkü ne desem yanlış olur şimdi..

Canım bence hiç riske atma kendini bu resimleri kuaföre göster ondan yardım iste çünkü ne desem yanlış olur şimdi..

canım yaa ben güvenemiyorum kuaförlere. uçlarından aldırmak için bile aylarca düşünüp kuaför arayıp öyle gidiyorum.

kendim yapmaya kalksam mavi yeşil felan olur diyede korkuyorum :18:

Canım saç rengine bayıldımm...söylemeden geçemicem :)

İlk resim açık-orta kumral gibi uçlardada gölge yada balyaj var gibi duruyor..ikinciyi bilemedim boyadan anlayanlar yardım eder merak etme

Canım saç rengine bayıldımm...söylemeden geçemicem :)

İlk resim açık-orta kumral gibi uçlardada gölge yada balyaj var gibi duruyor..ikinciyi bilemedim boyadan anlayanlar yardım eder merak etme

sağol canım teşekkür ederim. yıllardır evde kendim boyuyorum saçlarımı.

kristen stewart ın saç rengi soğuk kumral diye geçiyor ama nette bi türlü bulamadım nasıl elde edebileceğimi :44:

kendi doğal saç rengimde istediğim renkler gibi. yakın bi renk bulsam bir kere boyayıp kendi rengime dönene kadar boyamayı düşünmüyorum :26:

sarı saç fotolarındaki sizseniz, hiç değiştirmeyin derim. sarının nadir yakıştığı insanlardansınız çünkü. kopkoyu tene, simsiyah kaşın üstüne bu rengi yaptırıp geziyorlar ama size çok yakışmış.

bıkmış olabilirsiniz ama, geri dönmek isterseniz (mesela başka renk çıkarsa boya sonrası) hem uğraşırsınız hem yıpranır saçınız. illa değiştiricem diyorsanız lady isimli bir modumuz var (lady bir şey ama hatırlayamadım maalesef), kendisine sorabilirsiniz.

şuan ki saç rengin çok hoş bence kuaförün eseri mi yoksa sen kendin mi boyuyorsu şekerim ne bu ton

evet canım fotoğraflardaki benim. teşekkür ederim ben baya beyaz tenliyim kaşlarımda çok koyu değil o yüzden çok sırıtmıyor.

ladyevil den bahsediyosun sanırım canım. evet o anlıyor sanırım saç boyalarından ona sorayım.

kendi saç rengimde çok güzeldi ona yakın bi renk olsun istiyorum. uçlarına sarı yapıcam ama yine

şuan ki saç rengin çok hoş bence kuaförün eseri mi yoksa sen kendin mi boyuyorsu şekerim ne bu ton

atroşum sağol hayatım ben kendim boyuyorum saçlarımı. palette 10-1 ile boyuyorum canımm.

atroşum sağol hayatım ben kendim boyuyorum saçlarımı. palette 10-1 ile boyuyorum canımm.

ay sahimi kız pufişim
kuaför gibi aynı çok güzel olmuş yahu
bende mi yapsam ki böyle benim saçlarım koyu kahve kaç boyama da bu ton olur ki bir de saçın uzun mu kaç paket gitti

öncelikle saç rengine bayıldııım harikaaa ama tabi sıkıldıysaan tecrübeli arkadaşlar fikir wersinler zireee bnde bu konudan peek bi müzdaribiim saçlarını mahfetmiş biri olarak....
bi fikrin warsa fikirlerede açığıım bnde bunun koyusunu istiyoruum nasıl başarabilirriim şuan saçımda küllü açık kumral war

Ben suan loreal sublime mousse ile boyamayi dusunuyorum. Guzel renkleri var canim. Bir bak istersen. 60 ve 70 numarasi guzel duruyo ama biraz koyu renk tutuyomus.

ay sahimi kız pufişim
kuaför gibi aynı çok güzel olmuş yahu
bende mi yapsam ki böyle benim saçlarım koyu kahve kaç boyama da bu ton olur ki bir de saçın uzun mu kaç paket gitti

Canim. Benim kendi sac rengim baya acik oldugu icin ben hic acmadan 10 - 1 le boyuyorum. Fotograflardaki gibi oluyo. Koyu kahve icin bisey diyemem turuncu felan olabilir belki canim. Benim saclarim belimde. İlk boyamada iki kutu ile boyadim. Sonra diplerim ciktikca 1 kutu ile dip yapiyorum.

Merhaba,
Renkler açık küllü kumral ve muhtemelen doğal renkler,en çok istenen ama elde edilmesi en zor tonlardan biri bu renk.
Zemin rengi çok açık olduğu için bu zemin üzerine direkt küllü kumral boyanırsa saç mavimsi-yeşilimsi olur.
O yüzden ilk seferde 20 vol. oksidanla 7.0 ya da 8.0 gibi düz kumral renkler öneririm.
Boya öncesi ya da boya sonrası aynı renk boyayla cila yapılırsa kalıcılığı ve yoğunluğu artar rengin.
Ama şuanki zemin rengi çok güzel ve riskli bir tona boyanmak isteniyor,ben boyanacak tonun tüm saça uygulanmadan önce bir tutamında denenmesini öneririm.
İstenen renk küllü kumral olsa da küllü uygulamak saçı mavileştirir kesinlikle.

Tesekkurler lady

Yorum yapan ellerin dert gormesin. Sayende saclarim mavi yesil olmaktan kurtuldu

Simdi sac boyalarini arastirayim biraz 7.0 8.0 tonlarina bakayim.

20 vol luk oksidani cok koyu tutmasin diyemi kullacagiz canim. Ben pek anlamiyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…