Saç Rengi ve Saç Boyama bu renklerden istiyorum yardımmm....

DISHY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2008
72
0
86
Ankara

Eki Görüntüle 40753 arkadaşlar bu saç renkleri çok güzel , loreal in bu boyasını almak istiyorum ama hiçbiyerde yok duyan bilen gören varsa yardım yada benzer başka boya rengi ...bilmiyorumkismile

Eklentiler

• $loreal ul61.jpg
    18 KB · Görüntüleme: 813
cok guzel renk ya .... bende bu renge boyuyacagim cok hos.. acaba kac numarasi :S

çok aradım özlem ahh ahh. gerçi şimdi kolleston8.0 ile 9.0 karıştırıp boyadım ondan biraz açık bi renk oldu biraz kızıllıkta var o kızıllık gitsin istiyorum ... cevaplayanlara teşekkkür ederim..opuyorumnanaktan

bu boya okuduguma gore dogal hic boyanmamis saca uygulaniyormus dogrumuyum acaba !!!!!!!!! (ins yanlis gormusumdur :) cunki sacimda boya var )

hiç dikkat etmedim... ama benzeri bir renk başka boyada bilen birileri olabilir umutluyum:))

ayy ben boyadım hatta buraya resim de eklemiştim çok araştırarak aldım ultra açıcı küllü kahveyi resmen çingene gibi oldum yaaa...açtığım konu eskilerde kalmıştır ama iğrençtii tavsiye :1no2:etmiyorum...

herkese merhaba,
küllü kahve değil o lorealdeki içerisinde bakır karamel gibi tonlar var..resimdeki renk çok güzel maalesef Türkiyede yok o renkler.. bende istiyorum o rengi takip ediyorum uzun zamandır ama yok dahada olmadı getirticez artık yurtdışından yerimseniben ..dediğiniz renk o rengin hem çok açığı hemde bakırlısı..benimde saçımda röfle vardı palette natural 7.5 açık karamel boyadım belirli aralıklarla 3 kez çok çok güzel oluyor boya yıpratmıyor ve çok bakımlı oluyor saçlar.. ama ben artık karamelllikten sıyrılmak istiyorum bu ara, loreal excellence 7.31 koyu küllü kumral doreyi düşünüyorum çok güzel duruyor kutudaki gibi olacağını bilsem boyayacağım kendi saçımda küllü kumral..birde 7.1 var küllü kumral karar veremedim aslında ben hiç boyamayacaktım ama dipler çok uzadı uçlar iyice karamel oldu boya diyen var boyamam diyen var açık tonlarıda bana yakıştırıyorlar bu yüzden normal kahveleri denemek istemiyorum...yalnız palette 6-65 dore kahvesi çok güzell çok doğal duruyor bakalım ama yinede hafif kızıllık var bu biraz tereddüt ettiriyor beni..kendi saçıma dönebilsem keşke ama zor işte bıraktım uzasın yamalı kaldı saçlarım kötü duruyor en iyisi fona en yakını yakalamak :) varmı deneyen bu 2 rengi acaba?? loreal excellence 7.31 yada 7.1 ??

ben yine saçımı eski haline boyadım daha tam oturmadı içinde balyajlar olduğundan ama çok güzel bi renk sarı koyu sarı isteyenlere tavsiye ederim kolleston8.0 ve 9.0 birer tüp karıştırıp boyuyorum çokta güzel oldu ama küllü gibi durmuyo onun için sanırım sarı yerine küllü sarı karıştırmak gerek, akşam resim koyarım arkadaşlar daha detaylı konuşuruz...

excellence 7.31 koyu küllü kumral dore resme baktım süper bir renk boyarsan resmini koy mutlaka çok güzel görünüyo ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…