herkese merhaba,
küllü kahve değil o lorealdeki içerisinde bakır karamel gibi tonlar var..resimdeki renk çok güzel maalesef Türkiyede yok o renkler.. bende istiyorum o rengi takip ediyorum uzun zamandır ama yok dahada olmadı getirticez artık yurtdışından yerimseniben ..dediğiniz renk o rengin hem çok açığı hemde bakırlısı..benimde saçımda röfle vardı palette natural 7.5 açık karamel boyadım belirli aralıklarla 3 kez çok çok güzel oluyor boya yıpratmıyor ve çok bakımlı oluyor saçlar.. ama ben artık karamelllikten sıyrılmak istiyorum bu ara, loreal excellence 7.31 koyu küllü kumral doreyi düşünüyorum çok güzel duruyor kutudaki gibi olacağını bilsem boyayacağım kendi saçımda küllü kumral..birde 7.1 var küllü kumral karar veremedim aslında ben hiç boyamayacaktım ama dipler çok uzadı uçlar iyice karamel oldu boya diyen var boyamam diyen var açık tonlarıda bana yakıştırıyorlar bu yüzden normal kahveleri denemek istemiyorum...yalnız palette 6-65 dore kahvesi çok güzell çok doğal duruyor bakalım ama yinede hafif kızıllık var bu biraz tereddüt ettiriyor beni..kendi saçıma dönebilsem keşke ama zor işte bıraktım uzasın yamalı kaldı saçlarım kötü duruyor en iyisi fona en yakını yakalamak :) varmı deneyen bu 2 rengi acaba?? loreal excellence 7.31 yada 7.1 ??