esmer tabeki daha ii ama degişiklik istiosan cokta kötü diil yani
bu saçta yakışmış ama ,siyahla tam bir afetmişsin canım söylemeden edemiyeceğim ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
esmer tabeki daha ii ama degişiklik istiosan cokta kötü diil yani
bu saçta yakışmış ama ,siyahla tam bir afetmişsin canım söylemeden edemiyeceğim ..
tşk ederim arkadaşlar...bu saçı çok pis taktım kafayayerimseniben
arkadaşlar bugüne kadar kızıl ve siyah kullandım hep ...1 ay önce kızıldan ,siyaha döndüm ve akmaya başladı... hep açık renklere,gölgelere vs. özendim durdum :kedi:ama gözlerimim rengi çok koyu,hatta siyah ,kaşlarım da koyu ama kalın değiller...tenim esmer değil ama beyaz da değil...açık tene yakınsın diyorlar,kimileri de buğday ten diyor..yıllardır içimde kaldı,bu yaşa geldim artık denemek için cesaretim varvereliniortak ama, yaa yakışmazsakafamçokkarıştı bu yüzden de sizlere danışmak ve fikir almak istedim...sizlerin kararı benim için çok etkili olacak...bu saç benim tenime gider mi ? :1rolleyes:şimdiden tşk ederim ...
benim resmim ...
httpresim776.jpg"][/URL]
[B][I][FONT=Comic Sans MS]istediğim renk ...[/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT=Comic Sans MS][IMG]http://i0910.hizliresim.com/2009/10/15/3146.jpg[/FONT][/I][/B]
valla süper olursun..
güzele ne yakışmaz derler bizim burada:asigim:
yalnız kaş boyama,çok yapay duruyor..
ben bu rengi bilmiyorum yani boya ile ilgim yok..
ancak ufak gölgeler var bu boyanın üzerinde,ışıltılar var yani..
bizim burada uzun saç boya benim gittiğim kuaförde 60-70 e boyuyolar..ışıltı,gölgeyide 70 civarına atıyrlarlar..
yine iyi bir kuaföre gidip saçımı düzelttirim desen nerden baksan 130-140 lirayı gözden çıkarman gerekiyor..
bence bu renkte süper bende aynen senin gibi işlemlerden geçirdim saçımı kumrala boyattım şimdi hafifi sarımsı saçlarım war linkide sana yollicam şimdi bakarsın rengine güle güle kullan bnce kumralda gayett hoş..
canım tşk ederim öncelikleopuyorumnanaktanImageshack - 108kd4.gif
Imageshack - 12292760.jpg
en sonunda kızıldan snra böyle oldum :lepi: inşallah istediğin renge ulaşırsın cnmkaydirigubbakcemile5