çok sevimlisin. :)
slm canım topiğin hayırlı olsun..
bu arada çok tatlı çıkmışsın..
lens konusunda bir fikrim yok ama kusura bakma
numaralı almayacak olsan hidrosummer gloss azul diyecektim. tam aradığın renk.
sophistic lovely griler nasıl acaba
benım gozlerımde sıyaha cok yakın ve numralı kullanıyorum ılk lensım freshlooktu resım ıstersen yukleyebılırım cok guzel bır renktı grısı fakat sıkıldıgım ıcın 2 senedır solotıca hıdrocor graphıte kullanıyorum cok dogal smdı dıyorumkı nasıl dger lenslerı takmısım ve dogal bır acık mavı grı renk arası canım:) bence dusun
cidden çok hoş çıkmışsın. ben de hidrosummer azul diyecektim ama numaralıları yok mu onların :S
quartzodan sonra sophisticler çok damarlı gelecektir sana.
flassiz bu kadar acik renk duran lens malesef zor.. solotica hidrocor ice veya soleco queen's perla olabilir ama yine de boyle cok asiri acik bir renk elde edemezsin. arkadaslarin dedigi gibi hidrosummer gloss serisi iyi olabilirdi ama gozun numarali oldugundan o secenegi de elemek zorundasin.
paraya kiyarim diyorsan fxeyes al derim. tam istedigin tonu ve dogalligi ancak o sekilde yakalarsin.
asagidakiler benim fxeyes marka lenslerim renk de "livia"
tatlım cok tatlısın bayıldım sana saclarında muhtesem
bu arada lensler harıka durmus harbıden cok doğal ama kendı göz rengın yesil galıba senın ? bnım kahverengı bı arastırayım bakalım fxeyes markasını..ben ice'ın katolog rengıne bayılıyorum
ama gercegı oyle acık durmuo cok kararsızım(
tesekkur ederim canim, ama benim gozlerim koyu kahverengiyesili birak, orta kahve bile degil bildigin koyu yani. o yuzden cogu lens bende koyu renk duruyor, soloticalar yani. eski quartzolar cok hostu yalniz solotica biraz bozdu renk ve opaklik olayini. her seride farkli renk cikardilar iyice de koyulastirdilar. ben normalde solotica kullaniyorum yillardir ama ben de senin gibi acik renk sevdigim icin fxeyes aldim birkac ay once. bu fxeyes'in olayi gozun ne renk olursa olsun verdigi renk ayni oluyor. lens tamamen opak, elle boyaniyor. goz rengini tamamen kapatiyor yani orijinal goz rengin mavi de olsa kahve de olsa lens ayni renk duruyor. iste fiyati biraz fazla ama yillik lens oldugundan ve de iyi bakildiginda 2 yila kadar kullanilabildiginden yine iyi bence. elle boyanan lenslerin en ucuzu fxeyes markasi zaten, diger markalar ucmus gitmis.. ustelik baski lenslerin fiyati ucuz olmasina ucuz da goz rengini hicbiri tam olarak acamiyor (veya pupil boslugu buyuk oldugundan gozun yarisi kahve gorunuyor o da pek hos durmuyor). damarli olanlari hic saymiyorum bile.. bence baski lenslerin en iyisi solotica, sahsi fikrim bu.
neyse sen bir arastir bakalim, renklere bak fxeyes sitesinden. belki hosuna giden bir renk bulursun