- 4 Ekim 2011
- 3.534
- 36
ya bayıldım ben bu lenslere bırak sootıcayı falan yanii =) o derece peki sen nerden aldın nekdadara ?? birde oradakı renklermı sadece ? sen özelmi istedin rengini ? ben demet evgarın gözune bayılıyorummmm
eskiden istege ozel yapiyorlarmis yani begendigin gozun resimlerini yolluyormussun aynisini yapiyorlarmis. ama begenmeyen sorun cikaran vs cok olmus sonradan kaldirmislar. simdi sadece oradaki renkler var, ama cok fazla secenek var zaten. hem de siparisi verdikten sonra zaten mail atabiliyorsun mesela surasi daha acik renk olsun, burasi boyle olsun diyorsun onlar tonlamayi ona gore yapiyorlar. bir de onlara flassiz dogal isikta cektigin bir resmi yolluyorsun senin cilt rengine ve cilt alt rengine bakip sana uyacak tonda boyuyorlar. oyle iste ama 2 ay suruyor boyamasi bastan soyleyeyim de :) sonucta bekledigine degiyor... fiyata gelince, benim aldigim renk $525, aslinda cogu renk $475 ama dokusu cok ince ayrintili olanlari 525 yapmislar. posta ucreti de $30 gibi bir sey olmasi lazim.
demet evgarin goz rengi neydi bu arada? google'dan arattim ama resimlerin cogunda goz rengi belirgin degildi yakin cekim resmini de bulamadim. ama fxeyes guzel mavi/yesil tonlari yakaliyor. eger almaya niyetliysen onlara mail atip demet evgar'in (goz renginin belirgin oldugu) bir resmini yollayabilirsin onlar da hangi renk ona en yakinsa sana soyleyebilirler.
Eki Görüntüle 487426 Eki Görüntüle 487427 Eki Görüntüle 487428
google'dan buldum mavi ve yesillere ornek olarak birkac resim
canım benım cok sağol ya nasıl iyi oldu bu fxeyes soylemen bayıldım renklere bak benım begendığım renkler foxx ve adriana cok guzel senınkıde bıde.aslında bak ben avatardakı benım fotom sanırım onlar yakısır dımı ? suanda gercı saclarımı bakır yaptım(vazgecemıyorum bakırdan ) mesela ben sıparıs verdım dıyelım tabı okadar ıngılızcem yok.abd den mı gelıcek ? ıkı ay dıyorsun ama napalım değer sanırım ::..baya gercek gözle ayırt edemedım ben lenslri.bırde kart ıle mı odeme yapıorz acaba aslında alırsam sen bana ing.de yardım edersın sanıırım =)
bu arada ben tuba tanısmadık ya cok yardım ettın bana canım ...
izmırde oturuyorum içmimarlık son sınıfım ...sen ? =)
foxx ve adriana ikilisi :)) ben de aylarca foxx ve adriana arasinda kalmistim karar veremiyordum. sonra livia rengi cikti sonradan eklediler, ben de ona karar verdim en sonunda. evet canim internet uzerinden kendi sitelerinden siparis veriyoruz. kart ile odeniyor sanirim PayPal ile odeme secenegi de vardi cok iyi hatirlamiyorum. onlarin boyamasi da 8 hafta civari suruyor, amerika'dan kargo ile gelmesi de ortalama 1 hafta desek oldukca bekleme suresi var ama olsun acele etmesinler yavas yavas sakin sakin boyasinlar degil mi ^^
memnun oldum Tuba ben de Fulya, Ingiltere Brighton'da yasiyorum psikologum ve de anlasildigi uzere lenskolik ^^
SELAM KIZLAR ŞİMDİ SİZE KOMIK BİRŞEY SÖYLİCEM BU FOTODAKI BENIM :d AMA LENSLERİM SOLOTİCA QUARTZO
AMAA GECE FLAŞLA ÇEKİLDİĞİ İÇİN BÖYLE BİR RENK OLDU..İSTE BENİM SORUM ŞU....BEN BU RENK LENS İSTİYORUM FLAŞLA ELDE EDİCEĞİM DEĞİL GERÇEKTE BÖYLE DURAN BİR RENK...
EN ÖNEMLİSİ DOĞAL DURMASI VE NUMARALI OLMASI ...(GÖZLERİM BOZUK =( )
ASLINDA DEMET EVGARIN GBİ BİR RENK.ÇOK SEVIYORUM O KADININ GÖZLERİNİ.
YANİ BUZ RENGİ
NE TAM MASMAVİ NEDE TAM GRİ ..!
BELİRGİN OLMALI LENS GBİ DURMAMALI OLURR YARDIM EDİN KIZLARRR !! GÖZ RENGİM KAHVE KOYU GÖZLERİ AÇMALI TABİ...
CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM YARDIM LÜTFENN MUAHHHHH <3
Eki Görüntüle 485181 Eki Görüntüle 485181 Eki Görüntüle 485181 [/QUOT bu renge genellıkle markalarda bebek mavisi deniyor canımm ama gözün koyuysa rengı sıkıntı olur bence
canım benım cok sağol ya nasıl iyi oldu bu fxeyes soylemen bayıldım renklere bak benım begendığım renkler foxx ve adriana cok guzel senınkıde bıde.aslında bak ben avatardakı benım fotom sanırım onlar yakısır dımı ? suanda gercı saclarımı bakır yaptım(vazgecemıyorum bakırdan ) mesela ben sıparıs verdım dıyelım tabı okadar ıngılızcem yok.abd den mı gelıcek ? ıkı ay dıyorsun ama napalım değer sanırım ::..baya gercek gözle ayırt edemedım ben lenslri.bırde kart ıle mı odeme yapıorz acaba aslında alırsam sen bana ing.de yardım edersın sanıırım =)
çok guzelmiş renkler ama lens oldugundan emınmıyız yada kendı rengıde mavoye yakın olmalıkı hıç pupil boşlugu bellı degl özdeşmiş
flassiz bu kadar acik renk duran lens malesef zor.. solotica hidrocor ice veya soleco queen's perla olabilir ama yine de boyle cok asiri acik bir renk elde edemezsin. arkadaslarin dedigi gibi hidrosummer gloss serisi iyi olabilirdi ama gozun numarali oldugundan o secenegi de elemek zorundasin.
paraya kiyarim diyorsan fxeyes al derim. tam istedigin tonu ve dogalligi ancak o sekilde yakalarsin.
asagidakiler benim fxeyes marka lenslerim renk de "livia"
sophistic lovely griler nasıl acaba