- 4 Ekim 2011
- 3.534
- 36
ya bayıldım ben bu lenslere bırak sootıcayı falan yanii =) o derece peki sen nerden aldın nekdadara ?? birde oradakı renklermı sadece ? sen özelmi istedin rengini ? ben demet evgarın gözune bayılıyorummmm
eskiden istege ozel yapiyorlarmis yani begendigin gozun resimlerini yolluyormussun aynisini yapiyorlarmis. ama begenmeyen sorun cikaran vs cok olmus sonradan kaldirmislar. simdi sadece oradaki renkler var, ama cok fazla secenek var zaten. hem de siparisi verdikten sonra zaten mail atabiliyorsun mesela surasi daha acik renk olsun, burasi boyle olsun diyorsun onlar tonlamayi ona gore yapiyorlar. bir de onlara flassiz dogal isikta cektigin bir resmi yolluyorsun senin cilt rengine ve cilt alt rengine bakip sana uyacak tonda boyuyorlar. oyle iste ama 2 ay suruyor boyamasi bastan soyleyeyim de :) sonucta bekledigine degiyor... fiyata gelince, benim aldigim renk $525, aslinda cogu renk $475 ama dokusu cok ince ayrintili olanlari 525 yapmislar. posta ucreti de $30 gibi bir sey olmasi lazim.
demet evgarin goz rengi neydi bu arada? google'dan arattim ama resimlerin cogunda goz rengi belirgin degildi yakin cekim resmini de bulamadim. ama fxeyes guzel mavi/yesil tonlari yakaliyor. eger almaya niyetliysen onlara mail atip demet evgar'in (goz renginin belirgin oldugu) bir resmini yollayabilirsin onlar da hangi renk ona en yakinsa sana soyleyebilirler.
google'dan buldum mavi ve yesillere ornek olarak birkac resim