Kontakt Lens Bu renk lens istiyorumm !!

ya bayıldım ben bu lenslere bırak sootıcayı falan yanii =) o derece peki sen nerden aldın nekdadara ?? birde oradakı renklermı sadece ? sen özelmi istedin rengini ? ben demet evgarın gözune bayılıyorummmm

eskiden istege ozel yapiyorlarmis yani begendigin gozun resimlerini yolluyormussun aynisini yapiyorlarmis. ama begenmeyen sorun cikaran vs cok olmus sonradan kaldirmislar. simdi sadece oradaki renkler var, ama cok fazla secenek var zaten. hem de siparisi verdikten sonra zaten mail atabiliyorsun mesela surasi daha acik renk olsun, burasi boyle olsun diyorsun onlar tonlamayi ona gore yapiyorlar. bir de onlara flassiz dogal isikta cektigin bir resmi yolluyorsun senin cilt rengine ve cilt alt rengine bakip sana uyacak tonda boyuyorlar. oyle iste ama 2 ay suruyor boyamasi bastan soyleyeyim de :) sonucta bekledigine degiyor... fiyata gelince, benim aldigim renk $525, aslinda cogu renk $475 ama dokusu cok ince ayrintili olanlari 525 yapmislar. posta ucreti de $30 gibi bir sey olmasi lazim.

demet evgarin goz rengi neydi bu arada? google'dan arattim ama resimlerin cogunda goz rengi belirgin degildi yakin cekim resmini de bulamadim. ama fxeyes guzel mavi/yesil tonlari yakaliyor. eger almaya niyetliysen onlara mail atip demet evgar'in (goz renginin belirgin oldugu) bir resmini yollayabilirsin onlar da hangi renk ona en yakinsa sana soyleyebilirler.

$fxeyes-jazmine-gray-blue-custom-color-contact-lens-1f06.jpg $lightblue.jpg $fxeyes-icy-green-indoors.jpg

google'dan buldum mavi ve yesillere ornek olarak birkac resim

eskiden istege ozel yapiyorlarmis yani begendigin gozun resimlerini yolluyormussun aynisini yapiyorlarmis. ama begenmeyen sorun cikaran vs cok olmus sonradan kaldirmislar. simdi sadece oradaki renkler var, ama cok fazla secenek var zaten. hem de siparisi verdikten sonra zaten mail atabiliyorsun mesela surasi daha acik renk olsun, burasi boyle olsun diyorsun onlar tonlamayi ona gore yapiyorlar. bir de onlara flassiz dogal isikta cektigin bir resmi yolluyorsun senin cilt rengine ve cilt alt rengine bakip sana uyacak tonda boyuyorlar. oyle iste ama 2 ay suruyor boyamasi bastan soyleyeyim de :) sonucta bekledigine degiyor... fiyata gelince, benim aldigim renk $525, aslinda cogu renk $475 ama dokusu cok ince ayrintili olanlari 525 yapmislar. posta ucreti de $30 gibi bir sey olmasi lazim.

demet evgarin goz rengi neydi bu arada? google'dan arattim ama resimlerin cogunda goz rengi belirgin degildi yakin cekim resmini de bulamadim. ama fxeyes guzel mavi/yesil tonlari yakaliyor. eger almaya niyetliysen onlara mail atip demet evgar'in (goz renginin belirgin oldugu) bir resmini yollayabilirsin onlar da hangi renk ona en yakinsa sana soyleyebilirler.

Eki Görüntüle 487426 Eki Görüntüle 487427 Eki Görüntüle 487428

google'dan buldum mavi ve yesillere ornek olarak birkac resim

canım benım cok sağol ya nasıl iyi oldu bu fxeyes soylemen bayıldım renklere bak benım begendığım renkler foxx ve adriana cok guzel senınkıde bıde.aslında bak ben avatardakı benım fotom sanırım onlar yakısır dımı ? suanda gercı saclarımı bakır yaptım(vazgecemıyorum bakırdan ) mesela ben sıparıs verdım dıyelım tabı okadar ıngılızcem yok.abd den mı gelıcek ? ıkı ay dıyorsun ama napalım değer sanırım ::..baya gercek gözle ayırt edemedım ben lenslri.bırde kart ıle mı odeme yapıorz acaba aslında alırsam sen bana ing.de yardım edersın sanıırım =)
bu arada ben tuba tanısmadık ya cok yardım ettın bana canım ...
izmırde oturuyorum içmimarlık son sınıfım ...sen ? =)

canım benım cok sağol ya nasıl iyi oldu bu fxeyes soylemen bayıldım renklere bak benım begendığım renkler foxx ve adriana cok guzel senınkıde bıde.aslında bak ben avatardakı benım fotom sanırım onlar yakısır dımı ? suanda gercı saclarımı bakır yaptım(vazgecemıyorum bakırdan ) mesela ben sıparıs verdım dıyelım tabı okadar ıngılızcem yok.abd den mı gelıcek ? ıkı ay dıyorsun ama napalım değer sanırım ::..baya gercek gözle ayırt edemedım ben lenslri.bırde kart ıle mı odeme yapıorz acaba aslında alırsam sen bana ing.de yardım edersın sanıırım =)

foxx ve adriana ikilisi :)) ben de aylarca foxx ve adriana arasinda kalmistim karar veremiyordum. sonra livia rengi cikti sonradan eklediler, ben de ona karar verdim en sonunda. evet canim internet uzerinden kendi sitelerinden siparis veriyoruz. kart ile odeniyor sanirim PayPal ile odeme secenegi de vardi cok iyi hatirlamiyorum. onlarin boyamasi da 8 hafta civari suruyor, amerika'dan kargo ile gelmesi de ortalama 1 hafta desek oldukca bekleme suresi var ama olsun acele etmesinler yavas yavas sakin sakin boyasinlar degil mi ^^
memnun oldum Tuba ben de Fulya, Ingiltere Brighton'da yasiyorum psikologum ve de anlasildigi uzere lenskolik ^^

foxx ve adriana ikilisi :)) ben de aylarca foxx ve adriana arasinda kalmistim karar veremiyordum. sonra livia rengi cikti sonradan eklediler, ben de ona karar verdim en sonunda. evet canim internet uzerinden kendi sitelerinden siparis veriyoruz. kart ile odeniyor sanirim PayPal ile odeme secenegi de vardi cok iyi hatirlamiyorum. onlarin boyamasi da 8 hafta civari suruyor, amerika'dan kargo ile gelmesi de ortalama 1 hafta desek oldukca bekleme suresi var ama olsun acele etmesinler yavas yavas sakin sakin boyasinlar degil mi ^^
memnun oldum Tuba ben de Fulya, Ingiltere Brighton'da yasiyorum psikologum ve de anlasildigi uzere lenskolik ^^

canım cok memnun oldum senınle tanıstığıma aslındaa bana meslegın konusundada yardımların dokunur :) bende panık atak varda =((
neyse bunu sonra konusuruz tamam ben sevgılımede sorucam karar verıcem face varmı buarada.??opuyorum cokk

SELAM KIZLAR ŞİMDİ SİZE KOMIK BİRŞEY SÖYLİCEM BU FOTODAKI BENIM :d AMA LENSLERİM SOLOTİCA QUARTZO
AMAA GECE FLAŞLA ÇEKİLDİĞİ İÇİN BÖYLE BİR RENK OLDU..İSTE BENİM SORUM ŞU....BEN BU RENK LENS İSTİYORUM FLAŞLA ELDE EDİCEĞİM DEĞİL GERÇEKTE BÖYLE DURAN BİR RENK...

EN ÖNEMLİSİ DOĞAL DURMASI VE NUMARALI OLMASI ...(GÖZLERİM BOZUK =( )
ASLINDA DEMET EVGARIN GBİ BİR RENK.ÇOK SEVIYORUM O KADININ GÖZLERİNİ.
YANİ BUZ RENGİ
NE TAM MASMAVİ NEDE TAM GRİ ..!
BELİRGİN OLMALI LENS GBİ DURMAMALI OLURR YARDIM EDİN KIZLARRR !! GÖZ RENGİM KAHVE KOYU GÖZLERİ AÇMALI TABİ...

CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM YARDIM LÜTFENN MUAHHHHH <3
Eki Görüntüle 485181 Eki Görüntüle 485181 Eki Görüntüle 485181 [/QUOT bu renge genellıkle markalarda bebek mavisi deniyor canımm ama gözün koyuysa rengı sıkıntı olur bence

çok guzelmiş renkler ama lens oldugundan emınmıyız yada kendı rengıde mavoye yakın olmalıkı hıç pupil boşlugu bellı degl özdeşmiş

çok guzelmiş renkler ama lens oldugundan emınmıyız yada kendı rengıde mavoye yakın olmalıkı hıç pupil boşlugu bellı degl özdeşmiş

pupil boslugu 3.8 mm yani oldukca dar, gozun kahverengi kismi hic gorunmuyor. o yuzden sanirim lens oldugu konusunda supheye dustunuz. aslinda bu iyi bir sey benim acimdan :KK31: demek dogal gibi gorunuyor, sevindim :KK16:

flassiz bu kadar acik renk duran lens malesef zor.. solotica hidrocor ice veya soleco queen's perla olabilir ama yine de boyle cok asiri acik bir renk elde edemezsin. arkadaslarin dedigi gibi hidrosummer gloss serisi iyi olabilirdi ama gozun numarali oldugundan o secenegi de elemek zorundasin.
paraya kiyarim diyorsan fxeyes al derim. tam istedigin tonu ve dogalligi ancak o sekilde yakalarsin.

asagidakiler benim fxeyes marka lenslerim renk de "livia"

bravo gerçekten cömert ve kalitelisin çünkü fx eyes kulanıyorsun takdir ediyorum seni hem opak hem dogal hemde idialı bi lens flaşsız bi tek güneş olmasada loş ortamda fx eyes gösterir kendini bende fxeyes light blue grey kulanıyorum orjinali çok açık oldugu için tekrar geri gönderip koyutum mavi az grisi çoktu soluk cansız ve çok patlaktı ben burdayım diyordu geri gönderip koyuturdum light blue greyken baby blue grey yaptırdım şimdi çok ama çok memnunum harika ötesi oldu yüzde seksen mavi yüzde yirmi grey kısaca mavi daha yogun ben mavi çok severim 23 senedir kulanmadıgım lens markası kalmadı istedigim rengi tonu canlılıgı dogalı fx eyeste buldum yok böyle kendi gözün gibi dogal ya masmaviyim ya dolu dolu mavi yok böyle solotica hidrosummer glos neki fxeyesin yanında konfor ve renk açısındfa devede kulak gibi bi gözüme gloss serisinin azulunu bi gözüme fxeyes rengini kendim tasarlayıp yaptırdıgım özel el boyaması fxeyeslmi taktım hidrosumer gloss azul moardı fxeyesin yanında bundan böyle fxeyesten başka marka lens kulanmam düzeltim kalanamam benimde gözüm kyu kahve ve şimdiye kadar hemen hemen bütün marka lensleri kulandım bende belirgin renkler sevdigimden hidrosummer gloss azul çok iyi derken fxeyesin yanında morardı morardı yok gibi kaldı fxeyesler çok rahat ve konforlo glosslar rahatsız lensler konforsuz kayıyordu gözümün üstünde buzda paten yapıyor gibi ve kısa zaman sonra batıyordu gözlerim imdat lensleri çıkar diye bagıroyordu ama fxeysler öyle dgl göze vakum gibi oturuyolar çok rahatlar fxeyeslerimi çok seviyorum fxeyese teşekürlerimi herzaman söylerim sende memnunmusun benim kadar

selam çok isabetli bi karar fxeyes les kulanmak ap ayrı bi dogalık ve güzeliktir sana şunu söylim sipariş verirken mutlaka istedigin rengi resimle ve myl at onların orjinali çok açık çıkıyor bende light blue grey yaptırdım geri gönderip koyutmak zorunda kaldım ilk siparişim 10 hafta kargom 6 gün sürmüştü yani 11 hafta fromda 8 hafta diyolar ama c.tesi ve pazarı saymıyolar sayarsak 10 hafta geri gönderip koyutmam 3 hafta kargoda 5 gün sürdü al sana 4 hafta önceki siparişim ve sonrası eder 15 hafta ama fazlasıyla deyiyor o yüzden sipariş verirken istedigin rengi belirt resim at sana dönüyolar onların orjinali çok açık zombi gibi olur kalır benim gibi ugraşırsın gözün çapını diasını pupilini istiyolar sana özel gözüne kostüm yapıyolar tabi her renkleri açık dgl normal ve koyu tonlarda var livia ve maya 525 dolar gerisi 475 dolar artı 39 dolar göz çapı 45 dolarda usps global expres yani kargo eder 558 dolar ama emin ol fazlasıyla deyiyor bana 558 dolara maal oldu geri gönderip koyutmamda ayrı masraf 53 milyon pttyle gönderdim onlar tekrar göndermeden önce kartımdan 45 dolar çekyi kısaca 630 dolara maal oldu oyüzden sana tecrübe konuşuyor adriana çok açık dgl iyi fazla açık renklere kaçma benim gibi geri gönderirsin canın sıkılır istedigin rengi resmini myl at rihananın lensini de fx eyes yapıyor lensin adıda rihana rihananın adını taşıyor megan foxx un lenside fx eyes bety blue fx eyes farkını burdan anla muhteşeeeeemmmmm artık fx eyesten başka lens markası takamam sende öyle olacaksın hııı megan foxx rengiyle oynatma yapmış aklında bulunsun megan foxxun les reginide tavsiye ederim resmini myl at önce ne renk istersen rengini myl at elerinden gelenin en iyisini yapıyolar şüphen olmasın fxeyes formuna girerken enterle giriş yap yolsa satın alma gerçekleşmiyor istedigin kadar sphiing yap fark etmiyor önce enter yap sonra satın al yardımcı olmaya çalıştım

lensleri bilemiyorum ama sen çok şirin çıkmışsın, ne kadar pozitif gözüküyosun:nazar:

sophistic lovely griler nasıl acaba

sophictick lovley grey mutlu etmez seni solotica ouartzonun yeni serisi daha güzel sen yeni seriyimi eski serisinimi kulanıyorsun ben yenni serisinide eski serisinide kulanıyorum yen i serisi daha mavi eskisi daha greydi ikki seiside güzel ama yeni serisi daha belirgin daha gösterişli kısaca daha tok desem anlarsın ışıga göre mavimsi grey yeşil turkuaz bende öyle duruyor gözümde koyu kahve memnunum bende fx eyes light blueden sonra adriana lens sipariş verdim geçen ay ikki ay sonra gelir tam senin istegin gibi buz mavisi tonlarda grey lens tabakasına mavi çizgiler koymuşlar hafif sarımsı atmışlar çooook güzel ve dogal orjinal göz gibi fx eyesle telefonla sordum lens yüzde elli grey yüzde elli maviymiş ama gözde açık mavi duruyomuş bayıldım adriana lense foox daha yeşilimsi ve daha koyu kalıyor aman paran olacak fxeyes lensin hepsini alacaksın fxeyesin en kötü lensi piyasadi en iyi lensi yer bitirir ya feyesten başka hepsi yalan bizim ayılıp bayıldıgımız lensler fxeyesin yanında utanır şunu söylim foto koymuşsun böyle bi mavi istiyorum flaşsız böyle dursun di,yosun istedigin mavi fxeyes adriana lenstir haberin olsun adrianadan şaşma sipariş verirsen hiç oynatma orjinal versiyonu çok güzel ne çoook açık ne koyu istedigimiz gibi

Adriana yı mı alalım o daha mı guzel zombi gibi durmaz demi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Off ya neden kimse bişey yaZmıyo&#128542;

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

X