Saç Rengi ve Saç Boyama Bu rengi nasıl tutturabilirim arkadaşlar yardımm!

minik_melek_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2011
96
0
36
Edirne
arkadaşlar bir tanıdığımda bu saç rengini gördüm sizce nasıl tutturabilirim? şuan saçlarımın üstleri kumral, altları açık sarı bugüne kadar hiç boyatmadım ama altları açıldı kendiliğinden. ilk defa boyatacağim için ne denesem tutar gibi geliyor ama hangi renk??

Hizliupload.com

Bncde bi kaç renk war gibi kendin tuturabileceğigin sanmyiorm kuaforr yolu görünsn bence :)
ama gerçekten süper bi renk saçlarda güzel öğrenirsen yinede bizede söyle :)

Akmış fındık kabuğu

bal köpüğü ve açık karamel karışımı ve üzerine balyajlar atılmış aralara ama epey akmış hali gibi geldi bana cnm

benim bi arkadaşımında saç rengi buna benziyorrr sanırsam o karamel yapıyor, bi ara bal köpüğü, kahve köpüğü fln da yapmıştı,bu renkler üst üste bu tonları veriyo cnm akınca özellikle. Ben boyanın akmış halini daha çok seviyorum

bizim burada bu renk boya var canim senin gonderdigin resime benziyor
Eki Görüntüle 227428

aa evet 8.34 zaten yakın olabilir demişti bir arkadaşım bana. ay şu tatilden döneyim de kuaföre sorayım diye çatlayacağım bakalım bana da yakışacak mı :116:

değil mi ya akınca daha hoş oluyor kıyamıyorum da saçlarıma hiç boyatmadım daha önce çok yıpranırlar diye korkuyorum ama olmadı birkaç renk üst üste deneyeceğiz artık ne yapalım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…