merhaba kızlar son günlerde bu renge acayip takmış durumdayım. şuan benim saçımın rengi bal köpüğü. Sanırım bu saç rengide vanilya sarısı diye geçiyor. Ben şuan ellemeye korkuyorum aslında nasıl bu renge ulaşabilirim yardımcı olur musuunuz?
Canım ilk saçlarımı koyu sarıya boyamıştım geçen yaz. Normal rengim koyu kahverengiydi çünkü.Sonra onun üstüne Loreal Casting 730 Balköpüğüyle boyadım. Koyu sarının üstüne güzel tuttu ama daha koyuydu. Bu renge ulaşmam birkaç boyamamı aldı açıkçası. En son Syoss Açık Küllü Sarıyla yine Loreal Casting 730 Balköpüğünü karıştırıp boyadım.
Evet işte tam bilmiyorum o renginde adını bir yerde vanilya küllü sarı diye geçiyordu ondan öyle yazdım. İstediğim renk bu ama direk bunu alıp boyasam tutar mı ki?
Canım ilk saçlarımı koyu sarıya boyamıştım geçen yaz. Normal rengim koyu kahverengiydi çünkü.Sonra onun üstüne Loreal Casting 730 Balköpüğüyle boyadım. Koyu sarının üstüne güzel tuttu ama daha koyuydu. Bu renge ulaşmam birkaç boyamamı aldı açıkçası. En son Syoss Açık Küllü Sarıyla yine Loreal Casting 730 Balköpüğünü karıştırıp boyadım.
cnm şuan senin saçında röfle var gibi duruyor resimde.Ve saçının koyu kahve olduğunu söylüyorsun.
Köyu kahveden bu hale nasıl getirdin saçını yazarsan valla süper olur
cnm şuan senin saçında röfle var gibi duruyor resimde.Ve saçının koyu kahve olduğunu söylüyorsun.
Köyu kahveden bu hale nasıl getirdin saçını yazarsan valla süper olur
Canım gecen yaz koyu kahveydi. Bu hale gelmesi 1 seneyi buldu yanı öyle bir anda gelmedi tabi ki. Yavaş yavaş çok zorlamadım saçlarımı. İlk sadece balköpüğüyle boyuyordum ama bakırlık oluyordu dogal olarak. Daha sonra yavaş yavaş açık küllü sarıyla karıştırmaya başladım. Birde en son boyamamdan bir önceki boyamamda aralarına loreal'in 10 numarasıydı sanırım açık sarı ondan aralara atmıştım kendim. En sonda onun üstüne yine balköpüğü ve syoss'un açık küllü sarısını karıştırıp boyadım. Bu arada Syoss gerçekten çok iyi sonuçlar veriyor tavsiye ederim.
ayy evet canım kusura bakma karıştırmışım ben o rengi kastetmiştim istediğin tona yakın duruyor dene bi istersen ilk boyamada tutmasa bile diğer boyamalarında renk tam oturur diye düşünüyorum..