- Konu Sahibi theuglygoddess
İnternette bu fotoğrafı buldum bi anda ve saç rengine ba-yıl-dım! Kendim bu rengi nasıl elde edebilirim acaba? Fikri, bilgisi olan lütfen paylaşsın.. Şuanki saç rengim; soluk bakır karamel gibi.
![45u5.jpg](http://img835.imageshack.us/img835/9780/45u5.jpg)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
koyu sarı dore bakıra benziyor
benim saçlarım bunun çok benzeriydi ama biraz daha sarımsıydı. nasıl elde etmiştim?
koyu sarı saçlarıma palettenin altın parıltılı bal rengini boyamıştım.
Dediğin renk küllü kumral gibi canım, alakası yok.
Altın parıltılı bal'a baktımda hiç alakası yok canım :26:
evet alakası yok gibi görünüyor ama boyayınca turucumsu oluyor kutudaki renk gibi zaten olmuyor ama bak tarçın bakırı rengi var palettenin o biraz daha senin renge benziyor incele istersen
küllü kumrala nasıl benzettin anlayamadım ama neyse.
altın pırıltılı bal bu saçla alakası yoktur ben ablama boyuyorum odaha açık bir renk bilgin olsn.
altın pırıltılı bal bu saçla alakası yoktur ben ablama boyuyorum odaha açık bir renk bilgin olsn.
Eki Görüntüle 775616 bu tarcın bakırı rengi en cok benzeyen resme bu boya tıpatıp olmasa da. kolay gelsin
En son saçımı bununla boyadım. Zemin çok acık olmadığı için orta renkte bi bakır turuncu gibi bi renk cıktı maalesef istediğim gibi değil :26:
tam ben yazıodm sen cvb vermişsnbu renkler koyu saç uzerine bildiğin bakır teli gibi kırmızı yansımalı cok kotu bi renk cıkıyo biliyorm. ben aslında yerinde olsam konu açmıştm topiğime bakarsn butun saç renklerm var 4ve5. saç rengim istediğin tarz sanırım onuda 3-4 tonyogun renkaçıcı ile elde etmiştm karar senin
Karışık bir renk canım..1 hafta önceki saç rengimdi..şu an röfleye döndüm..
ben bu saçı evde yapamadım çünkü zemin rengim koyuydu..en son fotoyu aldım gittim kuaföre aynısı yap dedim, saçımı sildi rengi açtı sonra birkaç tonu karıştırıp aynı rengi yaptı.
İsimler farklı farklı söyleniyor..
yani bakır karamel,
tarçın karamel
açık karamel vs..bir sürü adı var..
evde elde edebilirsi ama şu an saçın ne renk o önemli.
Koyuysa evde yapmaz zor, tutmaz, silme işlemi lazım..onu da kuaförler yapar..
paran varsa al fotoyu iyi bir kuaföre git derim..