teşekkür ederimilk defa duydum bu hastalığı.
iyi de keşke işinde uzman birine sorsaydınız. netten araştırsanız bile daha iyiydi. şimdi burda çıkıp 3 kişi düzelmiyor derse daha sa korkacaksınız.
geçmiş olsun..
omurga eğriliği, omurgada sola kayma varmışKambur duruş rahatsız lığımı bu. Sanırım bendede var. Geçen yıl spor salonunda bir hareket yaparken spor hocası bir git doktora dedi. Hala duruyorum yerimde.
omurga eğriliği, omurgada sola kayma varmış
sağolun,,Geçmiş olsun. Erken teşhis ve tedavi ile önüne geçilebiliyor diye duydum. Doktorunuz ne diyor en önemlidir onun söyledikleri
Bendede ayakta dururken bir sorun yok ama şınav pozisyon u gibi bir hareket vardı sporda onu yaparken sırtım dümdüz değil kızgın kedi gibi duruyor du :) bu benzetmede cuk oturdu. Benimde gitmem gerek hangi bölüme gittiniz teşhis içinsağolun,,
Fizik tedavide muayene eden doktor, çok hafif geçer dedi.
Rehabilitasyondaki doktor geçmeyebilir şeklinde konuştu.
zaten skolyoz dedikleri an şok oldum, hiç farketmemiştim bi eğrilik, şimdi bakınca gerçekten görebiliyorum, kalçamın biri aşağıda ve bende sağa doğru eğilme varinşallah geçicidir
fizik tedavi bölümüne canım, ihmal etme git mutlaka,Bendede ayakta dururken bir sorun yok ama şınav pozisyon u gibi bir hareket vardı sporda onu yaparken sırtım dümdüz değil kızgın kedi gibi duruyor du :) bu benzetmede cuk oturdu. Benimde gitmem gerek hangi bölüme gittiniz teşhis için
şimdilk sadece egzersiz verdi, sakın başka bi spor fln yapma dedi canım
Geçmiş olsun ihmal etme ki düzelsinşimdilk sadece egzersiz verdi, sakın başka bi spor fln yapma dedi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?